Tak, oprócz "Angel Rat" i praktycznie każdego THE CULT - panie ten samochód tyle nie pojedzie...twoja_stara_trotzky pisze:to daj znać, ja się z CD podłączę pod ciebie, bo oczywiście nadal podtrzymuję, że to ZAJEBISTA płyta. w samochodzie żadna inna się w tym roku lepiej nie sprawiała.
TURBOWOLF
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: TURBOWOLF
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Przecież to jest strzał zupełnie innego kalibru, do głowy w ogóle by mi nie przyszło takie porównanie. ;)Maria Konopnicka pisze:U mnie raczej na winyl nie zasłużą, więc będę się rozglądał za CD. Czuję, że dla mnie to będzie ciekawostka na miarę GHOST [...]
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
to rozumim, że już wyciekło? :D
Ja jestem po przeprowadzce, płyty wciąż jeszcze znoszę i o ile z CD nie mam problemu (trzy regały o pojemności kilkunastu tysięcy), to LP są tak cholernie ciężkie, że mam wrażenie, że te półki zaraz zaczną się wyginać. Zastanawiałem się jak powinno się je przechowywać - lepiej jak stoją tak jak książki czy CD, czy może lepiej jak leżą płasko jedna na drugiej (tak chyba kiepsko, bo mogą się wyginać pod wpływem ciężaru). Podziwiam metraże domów osób, które kolekcjonują LP. :)Maleficio pisze:Chuj wie, nie liczyłem ostatnio... ale jak się przeprowadzę teraz to będę już miał normalny piękny regał na zamówienie i się wezme za liczenie:) Obecnie jest 9 takich pojemników z IKEA Vessla:) Dosyć dużych. I 6 pudeł z 7'EP-kami. Wstyd mi, za takie przechowywanie winyli ale nie mam wyboru z moimi szalonymi bachorami:)
- Maleficio
- Kontakt:
Nie jestem pewien, że będzie to na miarę Ghost. Nie widzę latających staników jak się wypowiada ich imię wśród ortodoksyjnych metali jak jest np. z Ghost. W przypadku Szwedów działa ten misterium, kto to, co to... ktoś z Dismember, a może z Repugnant? Ciemny naród to kupuje i chętnie płaci, wręcz przepłaca. :) Die Hard ich płyty na winylu osobiście sprzedałem na ebay w granicach 1300 zeta... a kupiłem 4. :) Zasponsorowali mi rodzinne wakacje w ciepłych krajach. :) Przy Turbowolf tego szału nie będzie bo... co mają do zaoferowania oprócz brudnego rock'n'rolla? Wąsy?Nerwowy pisze:Przecież to jest strzał zupełnie innego kalibru, do głowy w ogóle by mi nie przyszło takie porównanie. ;)Maria Konopnicka pisze:U mnie raczej na winyl nie zasłużą, więc będę się rozglądał za CD. Czuję, że dla mnie to będzie ciekawostka na miarę GHOST [...]
- twoja_stara_trotzky
to inny target Mario. zupełnie inny. i będą więksi od Ghost, nie wątpię w to.
Nie porównuję ich ani pod względem stylistycznym, ani pod względem komercyjnego potencjału - po prostu z tych krótkich fragmentów płyty TURBOWOLF, które poznałem odniosłem wrażenie, że będzie to album, którego miło mi się będzie słuchało, ale jednocześnie nie będzie to coś co mnie jakoś emocjonalnie potarmosi - stąd to skojarzenie z GHOST. Ich też mi się miło słuchało i nawet skutecznie poleciłem ich płytę kilku osobom. Ale tylko tyle.
- twoja_stara_trotzky
odpal sobie Let's Die, jak będziesz mieć JAKIEKOLWIEK zastrzeżenia, to możesz sobie wydziarać na czole "jestem głupim chujem i nie znam się na muzyce za grosz".
- Nerwowy
Świetna płyta - hit na hicie. Nie mam pytań.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
ja na razie nie słucham, czekam na CD - już za pare dni, już za dni pare...
-
- w mackach Zła
Można kupić w Polsce ten album?
- twoja_stara_trotzky
-
- w mackach Zła
Niezła cenka.
-
- rozkręca się
we wtorek graja cockpit w leeds. ktos z okolic?
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Fajny ten Turbowolf. Jebneliby jeszcze jakims umlautem w nazwie, pozbyli emo grzywek i byloby calkiem fajnie.
editL do Leeds to mam w chuj daleko, wiec nic z tego.
editL do Leeds to mam w chuj daleko, wiec nic z tego.
Ostatnio zmieniony 14-11-2011, 10:18 przez choronzon14, łącznie zmieniany 1 raz.
I will burn alright
- Morph
- Kontakt:
-
wlasnie kurwa, to teraz na pewno juz wiem z kogo zdarli pomysl na szyld
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kurwa, oni wygladaja jak jakies hipsterskie pizdy, to naprawde fajna muzyka jest? bo ciezko uwierzyc ;D
this is a land of wolves now
-
taka wypadkowa paru stoner nazw, taki ulomny kuzyn Kyuss. ze strony ojca warto nadmienic