DEFECATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: DEFECATION
Najlepsze, że w mp3 kosztuje 4 razy drożej :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ktoś już słyszał nowego pełniaka?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie słyszałem, ale podejrzewam, że jest nieciekawie, bo płyta niby wyszła, a nie ma nawet jednego utworu ją promującego. Niecodzienna sytuacja w dobie internetu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Harlequin
Nowe Ceremony niby tez wyszło kilkanaście dni temu, a poza singlem po internetach nie smiga. A co do bohaterów tematu, to moze cos jest na rzeczy.Pacjent pisze:Nie słyszałem, ale podejrzewam, że jest nieciekawie, bo płyta niby wyszła, a nie ma nawet jednego utworu ją promującego. Niecodzienna sytuacja w dobie internetu.
-
Płyta śmiga po bardzo dużej cenie, wydała ją niejaka Metal Bastard Enterprises, która w swoim katalogu nie ma raczej zapierających dech w piersiach pozycji. Z nazw powszechnie znanych jak Master, Terrorizer, Abomination - wydała tylko jakieś albumy live, które najprawdopodobniej są bootlegami. Poza tym epki i pełne albumy, z których najbardziej znany jest Defecation. Może promocja w rozumieniu tego labelu polega na listownym wysyłaniu taśm, i nie zaprzątają sobie głowy promocyjnymi kawałkami w necie?
-
CEREMONY ma jakąś promocję - teledysk, sesja zdjęciowa, koncerty. Dwa ostatnie elementy nie mają w przypadku DEFECATION zastosowania, ale jakiś utwór mógłby śmigać po necie. Przypominam, że w zeszłym roku wyszła EP-ka, której do tej pory nie można nigdzie posłuchać.Harlequin pisze:Nowe Ceremony niby tez wyszło kilkanaście dni temu, a poza singlem po internetach nie smiga. A co do bohaterów tematu, to moze cos jest na rzeczy.Pacjent pisze:Nie słyszałem, ale podejrzewam, że jest nieciekawie, bo płyta niby wyszła, a nie ma nawet jednego utworu ją promującego. Niecodzienna sytuacja w dobie internetu.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
"Killing With Kindness" jest w sieci. i niestety jest to katastrofalne wydawnictwo moim zdaniem. Tak jak pacjent przypuszczał - zarejestrowane na lapku w domowym zaciszu wypociny powoli chyba przeprzmiewającego, a niegdyś bardzo dobrego muzyka.
-
Aż tak źle? Warto wogóle przesłuchać?
- Harlequin
Warto o tyle, żeby przekonać się co teraz porabia Mitch.Nasum pisze:Aż tak źle? Warto wogóle przesłuchać?
-
Nie wróży to nic dobrego.... ale sprawdzę, chociaż pewnie będzie to srogi zawód.
-
- w mackach Zła
https://www.empik.com/intention-surpass ... 4,muzyka-p" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi do szczęścia starczy debiut, ale tu w empiku drugi album za pół darmo.
-
Nowa płyta to takie g..., że trudno to do czegoś porównać. Brzmi to jak zbiorowa praca uczestników zajęć terapeutycznych, cierpiących na dezintegrację osobowości. Ma to się do "Purity Dilution" jak "From Beyond" do "Promise" w przypadku MASSACRE. Autentycznie martwię się o Mitcha, także w kontekście NAPALM DEATH.
-
- w mackach Zła
Mitch nagrał wprawdzie gitary na nowy ND, ale cały materiał skomponował Shane, co najprawdopodobniej uratuje tą płytę. Na żywo radzą sobie dobrze i bez niego. Gdzieś czytałem, że Mitch pracuje obecnie jako DJ (chyba w L.A.) i z tym mu dobrze.
-
To wiele wyjaśnia. Ten album nagrał prawdopodobnie w robocie.
-
Mitch dj-em? Ło kurwa, tego sie nie spodziewałem.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Też tak kiedyś myślałem i byłem w dużym mylnym błędzie.Hellrocker pisze:https://www.empik.com/intention-surpass ... 4,muzyka-p
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:Nowa płyta to takie g..., że trudno to do czegoś porównać. Brzmi to jak zbiorowa praca uczestników zajęć terapeutycznych, cierpiących na dezintegrację osobowości. Ma to się do "Purity Dilution" jak "From Beyond" do "Promise" w przypadku MASSACRE.

- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
no, tak to mniej więcej wygląda.Jimmy Boyle pisze:Pacjent pisze:Nowa płyta to takie g..., że trudno to do czegoś porównać. Brzmi to jak zbiorowa praca uczestników zajęć terapeutycznych, cierpiących na dezintegrację osobowości. Ma to się do "Purity Dilution" jak "From Beyond" do "Promise" w przypadku MASSACRE.
-
- zahartowany metalizator
Dajesz do zrozumienia, że nowa płyta Defecation ma się do Purity Dilution tak, jak pokracznie biegający po tafli jeziora kermit do geniuszu adaptacji bazyliszka płatkogłowego?