KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: KREATOR
Mnie już nawet koncertowo nie interesują. Za dużo sie ich naoglądałem. SODOM i DESTRUCTION bym se zaś zobaczył.
PENIS METAL
- vicek
utwór dobry tylko wybitnie zniszczony przez refren
- mad
- weteran forumowych bitew
Właściwie, to mógłby się znaleźć na poprzedniej płycie i nikt nie zauważyłby różnicy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
właściwie mogliby przestać istnieć i nikt by nie zauważył różnicy
- mad
To już jest lekka przesada, która robi różnicę.
-
Właściwie mogliby nigdy nie istnieć i nikt by nie zauważył różnicy.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
brudasy beda zadowolone, na koncertach bedzie mozna poskakac
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Powiedzmy, ze spokojnie mogliby przestac nagrywac plyty, bo te 2 ostatnie to byl dramat, ktory pokazuje, ze nie maja juz nic do powiedzenia poza zaznaczaniem faktu, ze wciaz istnieja jako zespol.mad pisze:To już jest lekka przesada, która robi różnicę.
-
Marny ten nowy numer, ale w zasadzie tego się spodziewałem, więc rozczarowany nie jestem. Nie zawiedli.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pomyliles tematy:est pisze:Właściwie mogliby nigdy nie istnieć i nikt by nie zauważył różnicy.
viewtopic.php?f=13&t=7815&start=2800
- Mistrz
- postuje jak opętany!
2 tygodnie temu wróciłem do "Renewal", którego nie słuchałem od 7 lat. Ciekaw byłem, czy nadal będzie robił na mnie wrażenie - po włączeniu zorientowałem się, że sporo zapomniałem z tego albumu (co było zresztą bardzo przyjemnym uczuciem), ale wciąż rozjebał mnie w drobny mak, w ciągu tygodnia przesłuchałem ze 20-30 razy (co jak na mnie jest zawrotną liczbą odsłuchów), niczego innego nie chciało mi się już słuchać. W tej chwili wracam już do siebie, odstawiłem go (bo chwilowo nie mam dobrych warunków do odsłuchu, a z chujowych laptopowych głośników tej płyty słuchać nie będę). W każdym razie czas nie tyka potęgi i świeżości tej muzyki. Co ciekawe niszczą mnie na tej płycie teraz te elementy, na które kiedyś nawet nie zwracałem uwagi. Chyba jeden z moich ulubionych albumów, i chuj.
A ten nowy numer ssie paukę. Szkoda, ale nie spodziewałem się niczego lepszego.
A ten nowy numer ssie paukę. Szkoda, ale nie spodziewałem się niczego lepszego.
-
Drone byłby z Ciebie dumny. Trochę tak smutno mi się zrobiło kiedy porównałem to co robi ten zespół teraz z tym co nagrywał kiedyś.
Powtarzam po raz setny, Renewal to znakomity materiał. Takie napierdalanie, lekko suchą, brechą po głowie. Niezwykle skuteczne, a nawet (o zgrozo!) przyjemne. Choćby tylko za to (są poważniejsze powody) rozgrzeszam Mille i spółkę.Tym samym, dając znak na dalszą ich drogę. Zrobili już to, co do nich należało. Niczego od nich nie wymagam, więc nie krytykuję.
-
tym profetycznym tonem to chyba troche trockiego wyreczasz? swiadomie? :)
Tak to widzę ze stolicy Małopolski. Nie wiem co On tam widzi z lasów Pomorza...może tylko to, że bory zwierza są pełne?
- empir
Tak właśnie jest. Choć dla mnie Kreator to przede wszystkim płyty 1-5 to szósteczka świetną (tylko ciut inną) jest.535 pisze:Powtarzam po raz setny, Renewal to znakomity materiał. Takie napierdalanie, lekko suchą, brechą po głowie. Niezwykle skuteczne, a nawet (o zgrozo!) przyjemne. Choćby tylko za to (są poważniejsze powody) rozgrzeszam Mille i spółkę.Tym samym, dając znak na dalszą ich drogę. Zrobili już to, co do nich należało. Niczego od nich nie wymagam, więc nie krytykuję.
- twoja_stara_trotzky
I tak i nie.535 pisze:Powtarzam po raz setny, Renewal to znakomity materiał. Takie napierdalanie, lekko suchą, brechą po głowie. Niezwykle skuteczne, a nawet (o zgrozo!) przyjemne. Choćby tylko za to (są poważniejsze powody) rozgrzeszam Mille i spółkę.Tym samym, dając znak na dalszą ich drogę. Zrobili już to, co do nich należało. Niczego od nich nie wymagam, więc nie krytykuję.
- Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Renewal i Pleasure to Kill najfajniejsze na dzien dzisiejszy, chociaz za caloksztalt i In the sign of evil wole Sodom.
this is a land of wolves now