O właśnie ! Ja też Agonię bojkotuję - zwykle w ciągu roku składałem u nich zamówienia na kwotę pięciocyfrową, a w tym roku ani jednej płyty u nich nie zakupiłem. Absolutnie analne podejście do klienta, niekorzystne ceny i długi czas realizacji zamówienia. Zdaje się, że Mystic jest większą firmą, a mimo wszystko podchodzą do klientów bardziej indywidualnie, jest lepszy kontakt, szybsza realizacja zamówienia, a często też lepsze ceny. Do Sovy, Selfmadegod, czy Hellthraser litościwie nie będę już porównywał, bo inna liga, inny poziom i taki kontakt ze sprzedwcą jak w przypadku wyżej wymienionych odpowiada mi najbardziej, kontakt, w którym nie jestem numerem zamówienia, ale kontkretną osobą, z którą ustala się ceny i warunki transakcji :) Chociaż Sova też powoli się rozrasta i nie ma już gadania wieczorami na gadu przy piwie :))) Kapitalizm wyciąga lepkie łapska po nas wszystkich :)))twoja_stara_trotzky pisze:ale ja wolę dać tobie zarobić a nie Agonii, gdzie czekam na CD 3 tygodnie :D
no ale jak nie masz / nie będziesz miał, to trudno.
PS. A płytkę Medico Peste już zamówiłem, bo zapowiada się więcej niż ciekawie. Jeśli ktoś jeszcze tego jeszcze nie zrobił to zachęcam.