INTERNAL BLEEDING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: INTERNAL BLEEDING
Podobna nazwa to Internal Suffering
Ale oni to jeszcze mocniej i szybciej napierdalają...

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ No kurna, pamiętam jak katowałem ''Choronzonic Force Domination''. Zacny band,
-
Miał to już ktoś w łapach? Jak to wygląda? Wcześniej wydali podobny box z kasetami, tam każda była osobno, z książeczkami itp. Tu jest podobnie? Czy jedna zbiorowa książka dla wszystkich albumów a płyty osobno?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Grube pudełko, jakaś tam książeczka zbiorcza chyba była. Jakbym nie miał większości - brakuje mi dwójki - to bym pewnie kupił. Ale tak czy siusiak, nie lubię takich wydań.
-
- zaczyna szaleć
Też to chciałem zobaczyć przed zakupem, no i jakiś koleś się zlitował:
-
Tak czy siusiak, Jungle Rot też wypuściło taki składak. Najlepsze podwójne składaki to były swego czasu w Metal Mind - w kartonie wpakowano dwie płyty, każda osobno jeszcze zafoliowana. Cena była za jedną. To była promocja

- Wasyl
- weteran forumowych bitew
-
- mistrz forumowej ceremonii
A już myślałem, że jakiś nowy kawałek.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
To jest fantastyczny kawałek i jedna z najlepszych rzeczy jakie słyszałem od wielu miesięcy. Często kulało u nich brzmienie, tu jest idealne, a samych dobrych pomysłów jest tu więcej niż w całych dyskografiach wielu kapel. Jeśli reszta będzie tak rozkurwiająca to będzie pierwszy ich album, który postawię na półce.
Only SŁUCHANIE płyt is real!