No, wysyp - z Konina :DDecember pisze:Na allegro wysyp
https://allegro.pl/listing?string=tomb% ... i-1-5-0329" onclick="window.open(this.href);return false;
TOMB MOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TOMB MOLD
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- December
- postuje jak opętany!
Nigdy tam nic nie kupiłem więc nie wiem czy to dobrze czy źle :PSybir pisze:No, wysyp - z Konina :DDecember pisze:Na allegro wysyp
https://allegro.pl/listing?string=tomb% ... i-1-5-0329" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Słyszałem różne opinie o tym konińskim multikoncie. Własnego doświadczenia nie posiadam.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja kupowałem wiele razy i nie było żadnych problemów. Zaznaczam jednak, że kupowałem płyty, które były dostępne "natychmiast"
- Sybir
To jest podstawa u takich marszandów, niemniej - omijam. Za to, że tak zaśmiecają Allegro.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Tobie chociaż wysłali a u mnie cisza od ponad tygodnia. Maile tylko z automatu:Harlequin pisze:No i cała dostawa u Grześka rozeszła sie pod stołem. Moja paka wg trackingu nadal w Melrose Park w Illinois. Śmiech na sali, jaką politykę wysyłkową ma 20 Buck Spin. Człowiek zamawia w przedsprzedazy po to, aby mógł sie podjarać i miec to w łapach jak najszybciej, po czym okazuje się, że płyta zdąży być dostarczona do róznych distrów w innych krajach i dostarczona do nabywców. Troche smiech na sali i niepoważne traktowanie fanów, ale na pocieszenie powiem, ze indywidualne zamówienie wyszło na taką samą kwotę.
EDIT: A płyta jest niesamowita moim zdaniem.
JUNE 2018: PLEASE BE AWARE WE ARE (HAPPILY) PACKING A VERITABLE SHITLOAD OF KHEMMIS AND TOMB MOLD PRE-ORDERS. ORDERS WILL BE DELAYED IN SHIPPING COMPARED TO THE USUAL SPEED. AND EMAIL RESPONSES MAY TAKE SEVERAL DAYS. YOUR ORDER WILL BE SHIPPED THERE IS NO CAUSE FOR ALARM.
Thanks for your email. This is an auto response obviously. An actual human will respond to you shortly IF your question is not answered in the FAQ below. Thanks!
1. Do you offer Order Insurance?
Yes - and in most cases itâÂÂs your only recourse for issues that come up after your order leaves here. Please read more about it here: https://www.20buckspin.com/products/order-insurance" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Where's my order I haven't received a shipping confirmation email?
Normal turn time is 0-2 business days to ship orders. If we're running longer than that we usually post an update on the website. If we think it's going to be more than 5 business days to ship your order, we'll respond to your inquiry.
3. When will my pre-order ship?
The product page notes the expected time period when pre-orders will ship. If this time has already passed we've likely posted an update on social media. In general we will not reply to inquiries about pre-order ship dates unless there's some urgent reason (ie. you're moving, traveling, etc) as the information is already available online.
4. I have an order placed that hasn't shipped but I want to add something else. Can I?
Yes, place a NEW order through the site and we'll combine them and then at the time of shipment or after will refund the difference in shipping to you.
5. The order tracking for my order doesn't show anything and says it can't be found, why?
Once your order ships it will take 24-48 hours minimum for the tracking to show anything. If you're checking it an hour after you get a shipping confirmation, it's most likely going to show an error.
6. Can you hold something for me until I get paid?
Nope.
7. Shipping to (insert European country here) is expensive. Can I buy your releases from someone there?
We now work with DHL to provide cheaper shipping rates internationally. If you don't see the rates for your country, we can still use them for your order and will by default. You will be refunded the difference. Our releases are often available from Iron Bonehead, Van Records, Osmose, Nuclear Blast and various others.
8. Do you have gift cards?
Yes we do: https://www.20buckspin.com/products/gift-card" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.20buckspin.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
na stronie fan.pl jest.czas oczekiwania 2 dni
- maciek z klanu
Ja nawet takiego maila nie dostałem, tłumacze sobie ze to przez T-shirtIMP-|-OUS pisze:Tobie chociaż wysłali a u mnie cisza od ponad tygodnia. Maile tylko z automatu:Harlequin pisze:No i cała dostawa u Grześka rozeszła sie pod stołem. Moja paka wg trackingu nadal w Melrose Park w Illinois. Śmiech na sali, jaką politykę wysyłkową ma 20 Buck Spin. Człowiek zamawia w przedsprzedazy po to, aby mógł sie podjarać i miec to w łapach jak najszybciej, po czym okazuje się, że płyta zdąży być dostarczona do róznych distrów w innych krajach i dostarczona do nabywców. Troche smiech na sali i niepoważne traktowanie fanów, ale na pocieszenie powiem, ze indywidualne zamówienie wyszło na taką samą kwotę.
EDIT: A płyta jest niesamowita moim zdaniem.
JUNE 2018: PLEASE BE AWARE WE ARE (HAPPILY) PACKING A VERITABLE SHITLOAD OF KHEMMIS AND TOMB MOLD PRE-ORDERS. ORDERS WILL BE DELAYED IN SHIPPING COMPARED TO THE USUAL SPEED. AND EMAIL RESPONSES MAY TAKE SEVERAL DAYS. YOUR ORDER WILL BE SHIPPED THERE IS NO CAUSE FOR ALARM.
Thanks for your email. This is an auto response obviously. An actual human will respond to you shortly IF your question is not answered in the FAQ below. Thanks!
1. Do you offer Order Insurance?
Yes - and in most cases itâÂÂs your only recourse for issues that come up after your order leaves here. Please read more about it here: https://www.20buckspin.com/products/order-insurance" onclick="window.open(this.href);return false;
2. Where's my order I haven't received a shipping confirmation email?
Normal turn time is 0-2 business days to ship orders. If we're running longer than that we usually post an update on the website. If we think it's going to be more than 5 business days to ship your order, we'll respond to your inquiry.
3. When will my pre-order ship?
The product page notes the expected time period when pre-orders will ship. If this time has already passed we've likely posted an update on social media. In general we will not reply to inquiries about pre-order ship dates unless there's some urgent reason (ie. you're moving, traveling, etc) as the information is already available online.
4. I have an order placed that hasn't shipped but I want to add something else. Can I?
Yes, place a NEW order through the site and we'll combine them and then at the time of shipment or after will refund the difference in shipping to you.
5. The order tracking for my order doesn't show anything and says it can't be found, why?
Once your order ships it will take 24-48 hours minimum for the tracking to show anything. If you're checking it an hour after you get a shipping confirmation, it's most likely going to show an error.
6. Can you hold something for me until I get paid?
Nope.
7. Shipping to (insert European country here) is expensive. Can I buy your releases from someone there?
We now work with DHL to provide cheaper shipping rates internationally. If you don't see the rates for your country, we can still use them for your order and will by default. You will be refunded the difference. Our releases are often available from Iron Bonehead, Van Records, Osmose, Nuclear Blast and various others.
8. Do you have gift cards?
Yes we do: https://www.20buckspin.com/products/gift-card" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.20buckspin.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Harlequin
- Sybir
A celnicy wysłali Ci już paczkę od 20BS? :D
- Harlequin
Tracking mówi, że od wczoraj jest w WER WarszawaSybir pisze:A celnicy wysłali Ci już paczkę od 20BS? :D
- maciek z klanu
- Harlequin
Dzis dotarła paka z DHLu :)
- ozob
- zahartowany metalizator
Tez zamowilem. Bedzie w przyszlym tygodniu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
nie umiem wstawic fotki ale tez doszło od Grega !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Harlequin
Jak na album, który w tym roku spodobał mi się najbardziej (póki co) to nie słucham tej płyty po kilka razy dziennie. Mimo wszystko, uważam, że jest to materiał absorbujący, trochę wymagający, którego nie powinno się słuchać przy obieraniu ziemniaków lub przy odkurzaniu chaty. Odnajduje tu wszystko w zasadzie czego oczekuję od death metalu i może tez to sprawia, ze nie szukam tu dziury w całym. Uważam, że ta płyta nie odstaje poziomem od znacznej części bardzo dobrych, deathmetalowych pozycji z lat 90ych. i nie mam wrażenia, ze "jednak death metal z lat 90ych był..."
-
najlepszyHarlequin pisze:Jak na album, który w tym roku spodobał mi się najbardziej (póki co) to nie słucham tej płyty po kilka razy dziennie. Mimo wszystko, uważam, że jest to materiał absorbujący, trochę wymagający, którego nie powinno się słuchać przy obieraniu ziemniaków lub przy odkurzaniu chaty. Odnajduje tu wszystko w zasadzie czego oczekuję od death metalu i może tez to sprawia, ze nie szukam tu dziury w całym. Uważam, że ta płyta nie odstaje poziomem od znacznej części bardzo dobrych, deathmetalowych pozycji z lat 90ych. i nie mam wrażenia, ze "jednak death metal z lat 90ych był..."
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- IMP-|-OUS
Zamawiał ktoś LP i już otrzymał?
- Harlequin
Sybir zamawiał, ale chyba jeszcze nie otrzymał, gdyby otrzymał pewnie by się chwalił.IMP-|-OUS pisze:Zamawiał ktoś LP i już otrzymał?
-
- w mackach Zła
Zamówiłem razem z cd, wysłane podobno 12.06 z dostawą do 26.06. Nie dostałem jeszcze. Wytrzymam się też z biciem piany, bo gdzieś tam napisane, że międzynarodowe przesyłki mogą iść 4-6 tygodni. Czekam zatem cierpliwie.IMP-|-OUS pisze:Zamawiał ktoś LP i już otrzymał?