Imperator
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Imperator
Czy Imperator bez Karola i Mefisto, to nadal Imperator? Pewnie tak
- Najprzewielebniejszy
Też posiadam absmak w tym temacie.Maleficio pisze:Czy Imperator bez Karola i Mefisto, to nadal Imperator? Pewnie tak
Zwłaszcza, że wcześniejsze publikacje i zdjęcia pojawiające się w mediach społecznościowych chociażby, sugerowały powrót z pierwotnymi członkami formacji...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Maleficio
- Kontakt:
No właśnie, okazało się, że to był reunion na potrzeby wydania nowego piwa tylko:(
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Nowe piwo-nowy skład;)Maleficio pisze:No właśnie, okazało się, że to był reunion na potrzeby wydania nowego piwa tylko:(
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Skąd to info?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
O piwie czy składzie?
- Oferma
O piwie.
How entranced we are by the fire
- WaszJudasz
Gdyby kogoś interesowały technikalia:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Najprzewielebniejszy
http://www.nwnprod.com/?p=11018" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- smooker
- w mackach Zła
Najprzewielebniejszy pisze:http://www.nwnprod.com/?p=11018

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Będzie zremasterowane?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w sumie mam kasete ale mógłbym mieć dwie ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Stoigniew
od kilku lat chodziły głosy że Pagan miał to po raz kolejny wznowić.
posżło o kasę ??
bo pomimo iż Krajewski wydaje teraz same dziwactwa to nie podejrzewam go o to że zrezygnowałby z takiego materiału, tym bardziej że już go raz pięknie zrobił.
posżło o kasę ??
bo pomimo iż Krajewski wydaje teraz same dziwactwa to nie podejrzewam go o to że zrezygnowałby z takiego materiału, tym bardziej że już go raz pięknie zrobił.
-
- starszy świeżak
Miałem okazję być na ich koncercie we Wrocku. Chyba pierwszym w tym miescie choc moge sie mylić. Chuj dzisiaj wie który to był rok tak było to dawno. Grali w jakims do chuja nie podobnym klubie na stabłowicach czyli na końcu Wrocka. Pojechalismy tam z jego drugiego końca. Kurwa pociag do katowic na matalmanie jechał krócej, niz pierdolone autobusy z przesiadką na to zapiździewie. Nawet nie widziełam na co jadę ale bralismy wtedy w ciemno wszystko, ważne że metal. Sporo było takich andergoundów wtedy, co to raz sie zobaczyło i przepadły bez wieści. Myślałem, że na taki jadę a tu kurwa zostałem całkiem zniszczony, kumple też. Niech mnie chuj nikt tak wtedy nie grał. Może gdzieś, może coś podobnego słyszałem wczesniej ale nie na żywo i napewno nie w sali metr na metr, kurwa na metr... Po koncercie dopadłem jakas kasete z twórczoscia ale jakość nagrania... Chuj, równie dobrze mogłoby to byc mazowsze albo gawęda a nawet zespół dałna i tak nie do odróżnienia. Ja jebie co to były za chore czasy.
Wydaje mi się, że w każdym normalnym kraju rozwinęłoby sie to w jebaną potęgę ale socrealizm a potem lechu balcerowicz nie takie rzeczy pogrzebali...
Wydaje mi się, że w każdym normalnym kraju rozwinęłoby sie to w jebaną potęgę ale socrealizm a potem lechu balcerowicz nie takie rzeczy pogrzebali...
Prawda jest niczym wobec wiary.
- Maleficio
- Kontakt:
Wreszcie chwila na którą wszyscy czekali " onclick="window.open(this.href);return false;
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... -time.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- smooker
- w mackach Zła
Nie wiedziałem tego, a to też bardzo dobra informacja.Nuclear War Now! Productions pisze:Nuclear War Now! Productions is proud to once again offer this gem of early Polish death black metal with, in addition to CD and cassette versions, the first-ever vinyl reissue on LP with a bonus 7” containing two bonus tracks recorded on Easter of 1993, following the band’s reunification after a hiatus of several months.
- Maleficio
- Kontakt:
- Anzhelmoo
Nie śledzę za bardzo reaktywacji Imperatora. Wiem, że grają koncerty, wydają wznowienia płyt oraz piwa. Ale pojawił się gdzieś wątek nowego materiału np. czy jest na to w ogóle szansa? Z ciekawości pytam jakie mają plany - czy tylko pograć trochę i wzbudzić nostalgię u starszych słuchaczy, czy może reaktywacja pełną parą.
A to, że skład niekoniecznie jest taki jaki był wcześniej, to dla mnie nie jest wielka wada, przynajmniej do momentu, gdy brzmi wszystko okej - a ponoć brzmi (może wkrótce sam się przekonam). Choć co prawda trochę zdziwienia wywołuje fakt, że gra z nimi perkusista rocznik '96.
A to, że skład niekoniecznie jest taki jaki był wcześniej, to dla mnie nie jest wielka wada, przynajmniej do momentu, gdy brzmi wszystko okej - a ponoć brzmi (może wkrótce sam się przekonam). Choć co prawda trochę zdziwienia wywołuje fakt, że gra z nimi perkusista rocznik '96.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Maleficio
- Kontakt:
No ponoć ma być nowy materiał. Bariel pokochał już granie więc się raczej z tego nie wycofa teraz.