CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CRAFT
CD też masz Sova?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Okładka jest fatalna ...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
No na co jak na co, ale na okładkę to chyba nie ma co narzekać. Do tytułu płyty pasuje doskonale.
- longinus696
- zahartowany metalizator
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- boroowa
- weteran forumowych bitew
Żeby było ciekawiej to przy dwóch winylach poczta wynosi 34, przy trzech - 51 EUR itd....
W każdym razie ja bym się pisał, o ile koszta wysyłki da się po ludzku rozłożyć... HellPiss pewnie też się dołoży. :)
W każdym razie ja bym się pisał, o ile koszta wysyłki da się po ludzku rozłożyć... HellPiss pewnie też się dołoży. :)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Sova
- rasowy masterfulowicz
COFFIN pisze:05.08 niby premiera, mam nadzieję, że nie będzie obsuwy. Sova, dasz radę ściągnąć to z Carnal? Czy oni nie działają tylko z Agonią przypadkiem?
czekam na info. dam cynk.twoja_stara_trotzky pisze:CD też masz Sova?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Jest zajebiście.
Jak Succumb To Sin przypominał serio trochę Satyricon to całość ani trochę. Są charakterystyczne craftowe połamane riffy, jest craftowy transowy klimat. Raczej wolne tempa. Gdzieniegdzie pojawia się klawisz, sampel czy chóralny motyw. Generalnie dawno nie byłem tak podjarany rozdziewiczając płytę z winyla. Inna sprawa, że chyba na żadną płytę nie czekałem tak jak na nowy Craft...

Jak Succumb To Sin przypominał serio trochę Satyricon to całość ani trochę. Są charakterystyczne craftowe połamane riffy, jest craftowy transowy klimat. Raczej wolne tempa. Gdzieniegdzie pojawia się klawisz, sampel czy chóralny motyw. Generalnie dawno nie byłem tak podjarany rozdziewiczając płytę z winyla. Inna sprawa, że chyba na żadną płytę nie czekałem tak jak na nowy Craft...

- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Szybko. Ciekawy jestem jak z tymi cd's.
Kurwa, odpaliłoby się jużSova pisze:Jest zajebiście.
'Come the Blessed Madness'
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bardzo pięknie! warto było czekać.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon