STILLBORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: STILLBORN
Nie ta ręka, chyba że do lustra machasz :P
\o
\o
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
ekran mym lustrem i straszne rzeczy w nim widze
JEBAC BOGA o/ \o *heil five*
JEBAC BOGA o/ \o *heil five*
this is a land of wolves now
- Morph
- Kontakt:
I'll drink to that...Riven pisze:*heil five*
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
Dlaczego wkleiłeś zdjęcie Trabanta?
- Riven
- Kontakt:
- Block69
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
I to są słowa (pół)prawdy. "Infernal Blasting" i "Satanas el Grande" to 2 pociski, które polskiej scenie spuściły solidny wpierdol o jednakowej sile. Nie jestem w stanie wskazać lepszych śmierć metalowych albumów z Polszy z ostatniej dekady. No jeszcze debiut Animy Stolcatej, ewentualnie, i debiut Throneum.Morph pisze:EDYTKA (bo naturalnie zgubiłem swą myśl): Szatanas el Grandissimo jest absolutnie znakomite. Kto woli jakieś tam HaHazarath od Stillborn musi być zdrowo głuchy :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
No nie...Infernal Blasting jednak dużo lepsze niż Satanas el Grande, nawet nie ma co porównywać. Anima rzeczywiście blisko, ale też jednak nie ta półka. LISTOŚCi :-).
all the monsters will break your heart
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nicram, ja myślę, że Ty po prostu nie czaisz tej muzyki i w tym tkwi problem. Debiut Anima Damnata to totalny rozpierdol. Niesamowite ile w ciągu tych trzydziestu kilku minut można zawrzeć Szatana, nienawiści i bluźnierstwa. Uwielbiam tę płytę pod każdym względem. Zajebisty pomysł na połączenie Death Metalu z niemiłosiernymi, rozpierdalającymi wszystko, grindowymi riffami. Kurwa monument. 100% chamstwa, plugastwa i agresji. 100% SZATANA!!!! Sex, Shit, Satan!!!!!!!!!!

- nicram
Czaję, czaję. Poza tym jak napisałem debiut Animy blisko Infernal Blasting. Bardzo lubię tę płytę (jak i wszystkie płyty z długimi tytułami) i często do niej wracam. Chodziło ci o 100% chamstwa? :-)
"Satanas el Grande" nie ma w ogóle startu ani do "Infernal...", ani do "Agonizing..." Dwójka już za to o piekło lepsza jest!
"Satanas el Grande" nie ma w ogóle startu ani do "Infernal...", ani do "Agonizing..." Dwójka już za to o piekło lepsza jest!
- ultravox
Aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł. ;))Castor pisze:Debiut Anima Damnata to totalny rozpierdol. Niesamowite ile w ciągu tych trzydziestu kilku minut można zawrzeć Szatana, nienawiści i bluźnierstwa. Uwielbiam tę płytę pod każdym względem. Zajebisty pomysł na połączenie Death Metalu z niemiłosiernymi, rozpierdalającymi wszystko, grindowymi riffami.
A te nowe wałki Stillborn całkiem niezłe.
- Castor
Jakbyś czaił to nie pisałbyś głupot, że dwójka lepsza od jedynki. Dwójka ma zdecydowanie prostsze kompozycje, mniej w nich chaosu, rozpierdolu, mniej grindowych naleciałości. Dwójka nie ma po prostu startu do jedynki i tyle. Szkoda, że ten cały gitarzysta Harvester czy jak mu tam odszedł z zespołu. Dla mnie to niepowetowana strata. I od razu jego odejście odbiło się na tworzonej przez AD muzyce. A swoją drogą ktoś kojarzy co on teraz porabia, w jakiej kapeli się udziela?nicram pisze:Czaję, czaję. Poza tym jak napisałem debiut Animy blisko Infernal Blasting. Bardzo lubię tę płytę (jak i wszystkie płyty z długimi tytułami) i często do niej wracam. Chodziło ci o 100% chamstwa? :-)
"Satanas el Grande" nie ma w ogóle startu ani do "Infernal..." ani do "Agonizing..." Dwójka już za to o piekło lepsza jest!

- nicram
Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie jest trudne. Warto spróbować! Dwójka Stillborn jest dla mnie lepsza od jedynki Stillborn! Nie pisałem o AD!
- hcpig
Pisał trochę w Bad Taste, a także tu, zgadnij który z tych pięknie wysławiających się panów to miłośnik gówna Harverster of cośtam vel Lupus :)
http://www.goldenline.pl/forum/166507/p ... smieci/s/2
http://www.goldenline.pl/forum/166507/p ... smieci/s/2
Yare Yare Daze
- Castor
Ale ja wcale nie napisałem, że tym samym Amerykę odkryli, co nie zmienia faktu, że to połączenie bardzo mi się podoba.ultravox pisze:Aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł. ;))Castor pisze:Debiut Anima Damnata to totalny rozpierdol. Niesamowite ile w ciągu tych trzydziestu kilku minut można zawrzeć Szatana, nienawiści i bluźnierstwa. Uwielbiam tę płytę pod każdym względem. Zajebisty pomysł na połączenie Death Metalu z niemiłosiernymi, rozpierdalającymi wszystko, grindowymi riffami.
Masz jakieś konkretne nazwy na myśli to zapodaj, chętnie obadam. ;)

- aginsiak
- w mackach Zła
najlepiej znam State of Disconnection .całkiem ok.klasyczne i dobre
- ultravox
Imprecation sobie obadaj, albo wczesny Devourment.Castor pisze:Masz jakieś konkretne nazwy na myśli to zapodaj, chętnie obadam ;)
- Castor
^dzięki chłopaki:)
@Nicram
Fakt, trochę się zagalopowałem. Złość zaciemnia umysł.
Mi też dwójka Stillborn bardziej się podoba.
@hcpig
Chodziło mi bardziej o jego działalność stricte z muzyką związaną.
@Nicram
Fakt, trochę się zagalopowałem. Złość zaciemnia umysł.
Mi też dwójka Stillborn bardziej się podoba.
@hcpig
Chodziło mi bardziej o jego działalność stricte z muzyką związaną.