ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Deviant
- w mackach Zła
Płyta Entombed gotowa
Szwedzi z Entombed zakończyli prace nad najnowszą płytą "Serpent Saints - The Ten Amendments", która trafi na półki sklepowe 25 czerwca 2007. Album został nagrany z nowym perkusistą Olle Dahlstedtem (Alpha Safari, eks Misery Loves Co.), który zastąpił za bębnami w 2006 roku Petera Stjarnvinda. Pełna lista utworów "Serpent Saints - The Ten Amendments":
1. "Serpent Saints",
2. "Masters of Death",
3. "Amok",
4. "Thy Kingdom Koma",
5. "When in Sodom",
6. "In The Blood",
7. "Ministry",
8. "The Dead, The Dying and The Dying To Be Dead",
9. "Warfare, Plague, Famine, Death",
10. "Love Song For Lucifer".
to ze strony rockmetal,powiem krótko NARESZCIE!
Szwedzi z Entombed zakończyli prace nad najnowszą płytą "Serpent Saints - The Ten Amendments", która trafi na półki sklepowe 25 czerwca 2007. Album został nagrany z nowym perkusistą Olle Dahlstedtem (Alpha Safari, eks Misery Loves Co.), który zastąpił za bębnami w 2006 roku Petera Stjarnvinda. Pełna lista utworów "Serpent Saints - The Ten Amendments":
1. "Serpent Saints",
2. "Masters of Death",
3. "Amok",
4. "Thy Kingdom Koma",
5. "When in Sodom",
6. "In The Blood",
7. "Ministry",
8. "The Dead, The Dying and The Dying To Be Dead",
9. "Warfare, Plague, Famine, Death",
10. "Love Song For Lucifer".
to ze strony rockmetal,powiem krótko NARESZCIE!
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
wg koleżki, który już promówkę ma:
piekna wypadkowa LHP/C z Wolverine Blues. LG miszcz nad miszcze - mocne, deathmetalowe wokale i zajebiste teksty
brzmienie zywe, dynamiczne i oldschoolowe no i rewelacyjne riffy. plyta roku jak nic
)) na razie wybijaja sie tytulowy i masters of death, ale raczej nie ma slabych punktow.
piekna wypadkowa LHP/C z Wolverine Blues. LG miszcz nad miszcze - mocne, deathmetalowe wokale i zajebiste teksty

Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- SzatanHimself
- starszy świeżak
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
piekna wypadkowa LHP/C z Wolverine Blues [/quote]
taki chuj jak Kazia nos... kurwa... nie wierze
taki chuj jak Kazia nos... kurwa... nie wierze
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Trojan
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
taki chuj jak Kazia nos... kurwa... nie wierze [/quote]
też jakoś mi się to nie widzi, ale mam to w dupie. To i tak będzie jedna z najlepszych płyt tego roku.
też jakoś mi się to nie widzi, ale mam to w dupie. To i tak będzie jedna z najlepszych płyt tego roku.
Down the bottle's nest
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Olo[/i]
hehehe, no ja cytuję tylko, aczkolwiek koleżka w temacie dobrze obyty i generalnie dla mnie - a i pewnie nie tylko dla mnie - bardzo wiarygodny
z urywków, które mi się już zassały wynika zresztą, że ma rację. Pierwszy numer MISZCZ.
hehehe, no ja cytuję tylko, aczkolwiek koleżka w temacie dobrze obyty i generalnie dla mnie - a i pewnie nie tylko dla mnie - bardzo wiarygodny

z urywków, które mi się już zassały wynika zresztą, że ma rację. Pierwszy numer MISZCZ.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- gałgan
- zaczyna szaleć
nie lubie tego robic, ale kurwa...nie wytrzymalem...zasssalem gdzie trzeba i puscilem struzke..hmm..raczej pierdolony strumien. ale wygar, ja pierdole...LG drze ryja przecudownie, riffy jak zwykle mozna by rzec w przypadku Entombed rozkurwiaja w kazdym calu. kocham to brzmienie!!!, tylko jeden jedyny zespol ma takowe. uffe i peter poszli w pizdu, ale reszta dupy nie dala. przeciwnie- znow zajebali perle w dyskografii. slucham do oporu, leci drugi raz. zajebiscie mocny, ciezki jak wasze stare album. amen!!!nara
aa..i jakis mis zle podpisal mp3, ktore sciagnalem;) nie zmienia to faktu, ze dzien dziecka jest zajebisty...
aa..i jakis mis zle podpisal mp3, ktore sciagnalem;) nie zmienia to faktu, ze dzien dziecka jest zajebisty...
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!