BETRAYER (POL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: BETRAYER (POL)
Zacząłeś słuchać Betrayer dokładnie w momencie jak przestali grać.
Przypadek?!?
sorry musiałem :)
Przypadek?!?
sorry musiałem :)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Louis_Cyphre pisze: Człowieku, słucham death metalu 19 lat i nie będzie mi ciemnoty wciskał, litości!!!
Złote wary grudnia :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Louis_Cyphre pisze:Nieuzasadnione, straszne pierdolenie. Człowieku, słucham death metalu 19 lat i nie będzie mi ciemnoty wciskał, litości!!!jesusatan pisze:czlowieku, litosci!!! debiut A to jest perla w koronie polskiego undergroundu tamtych lat. nijak sie ma porownanie DTN do IC, to nawet w 1/10 nie jest ten poziom!Louis_Cyphre pisze:Ja bardzo liczę, że wydadzą nowy materiał i że będzie to tak samo udany powrót jak Armagedon.
;)
PS. I nie musisz mnie uświadamiać, że to perła tamtych lat. Tak, Betrayer, Pandemonium i Imperatora też bardzo sobie cenię.
a ja slucham od 6 i juz wiem ktore plyty podzialalyby na twoja stara bardziej, niz mlot pleumatyczny wsadzony w dupe ;)
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Jakbyś nie zauważył parafrazowałem słowa kolegi jesusatan, cieszę się, że Cię rozbawiłem, taki miałem zamiar. :P Dlaczego napisałem ile lat słucham deathu? Bo tamten pierdoli i próbuje mi wciskać kit, że DTN, to kiepska płyta, a ja swoje wiem, że to bardzo dobra płyta. Poza tym, ja nigdzie nie porównywałem tych dwóch płyt, bo po chuj? To są różne płyty, oddzielone przerwą 16 lat, trochę bez sensu imho je porównywać. Napisałem tylko, że liczyłbym na udany powrót Betrayer - porównując do Armagedon, bo te kapele kojarzą mi się z tamtymi czasami.Lykantrop pisze:Louis_Cyphre pisze: Człowieku, słucham death metalu 19 lat i nie będzie mi ciemnoty wciskał, litości!!!
Close to a world below
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
dawaj, może zaskoczysz mnie czymś, czego nie znam. Btw, od mojej starej się odpierdol.jesusatan pisze: a ja slucham od 6 i juz wiem ktore plyty podzialalyby na twoja stara bardziej, niz mlot pleumatyczny wsadzony w dupe ;)
Close to a world below
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
bierzesz rzeczy zbyt doslownie :) albo nie masz za grosz poczucia humoru kolego :)Louis_Cyphre pisze:dawaj, może zaskoczysz mnie czymś, czego nie znam. Btw, od mojej starej się odpierdol.jesusatan pisze: a ja slucham od 6 i juz wiem ktore plyty podzialalyby na twoja stara bardziej, niz mlot pleumatyczny wsadzony w dupe ;)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Louis_Cyphre pisze:Jakbyś nie zauważył parafrazowałem słowa kolegi jesusatan, cieszę się, że Cię rozbawiłem, taki miałem zamiar. :P Dlaczego napisałem ile lat słucham deathu? Bo tamten pierdoli i próbuje mi wciskać kit, że DTN, to kiepska płyta, a ja swoje wiem, że to bardzo dobra płyta. Poza tym, ja nigdzie nie porównywałem tych dwóch płyt, bo po chuj? To są różne płyty, oddzielone przerwą 16 lat, trochę bez sensu imho je porównywać. Napisałem tylko, że liczyłbym na udany powrót Betrayer - porównując do Armagedon, bo te kapele kojarzą mi się z tamtymi czasami.Lykantrop pisze:Louis_Cyphre pisze: Człowieku, słucham death metalu 19 lat i nie będzie mi ciemnoty wciskał, litości!!!
hahaha! jak to, nie porownuj plyt??? to moze zalozmy ze jak np deicide nagralo legion to kazda plyta jest tak samo dobra :D no, nie porownujmy kurwa!!!! :D jestes miszcz!
- Lykantrop
Przeraża mnie chwilami poziom rozmów tutaj. Za komuny było lepiej.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Louis_Cyphre
- rozkręca się
Zaczynasz mnie wkurwiać, bo po raz kolejny przekręcasz moje słowa. Nie chodzi mi, że nie można porównywać płyt, oczywisste, że każdy może subiektywnie stwierdzić, że jedna płyta gorsza/lepsza od drugiej. W tym konkretnym przypadku miałem na myśli, że zestawianie tych dwóch płyt, która dość znacznie różnią się kompozycją, sposobem aranżowania, brzmieniem, rodzajem techniczności jakoś mi się nie widzi.jesusatan pisze:Louis_Cyphre pisze: Jakbyś nie zauważył parafrazowałem słowa kolegi jesusatan, cieszę się, że Cię rozbawiłem, taki miałem zamiar. :P Dlaczego napisałem ile lat słucham deathu? Bo tamten pierdoli i próbuje mi wciskać kit, że DTN, to kiepska płyta, a ja swoje wiem, że to bardzo dobra płyta. Poza tym, ja nigdzie nie porównywałem tych dwóch płyt, bo po chuj? To są różne płyty, oddzielone przerwą 16 lat, trochę bez sensu imho je porównywać. Napisałem tylko, że liczyłbym na udany powrót Betrayer - porównując do Armagedon, bo te kapele kojarzą mi się z tamtymi czasami.
hahaha! jak to, nie porownuj plyt??? to moze zalozmy ze jak np deicide nagralo legion to kazda plyta jest tak samo dobra :D no, nie porownujmy kurwa!!!! :D jestes miszcz!
Mnie w sumie też. Nic dziwnego, że starzy pouciekali, a nowi nie chcą z burakami pisać. To forum jest dobry źródłem informacji, ale nie wiem czy jest sens wchodzić w głębszą dyskusję skoro od razu jakiś typek się napina masturbując się wykrzyknikami i znakami zapytania jakby to były jakieś silne argumenty.Lykantrop pisze:Przeraża mnie chwilami poziom rozmów tutaj.
Close to a world below
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
tak odnosnie krzyku:Louis_Cyphre pisze:... jakiś typek się napina masturbując się wykrzyknikami i znakami zapytania jakby to były jakieś silne argumenty.
i wyluzuj troche. jak sie bedziesz tak denerwowal, to w wieku 40 lat zawal murowany ;)
-
- starszy świeżak
Przejechałem 100km, żeby być na koncercie w Kwidzyniu...spodziewałem się, że Betrayer pokaże klasę ale nie spodziewałem się, że aż taką !
To był poziom światowy ! Niczym nie odbiegał od występu Vadera, a nawet był lepszy.
Ściana dźwięku wbiła mnie w podłogę....bębny zawodowe,gitary zawodowe....wokal Beriala moim zdaniem najlepszy w Polsce (słyszałem na żywo i Nergala i Petera i wielu innych). Świetna oprawa(dymy, światła itp) zawodowe podejście z szacunkiem do publiki. Podsumowując ....LIGA MISTRZÓW
To był poziom światowy ! Niczym nie odbiegał od występu Vadera, a nawet był lepszy.
Ściana dźwięku wbiła mnie w podłogę....bębny zawodowe,gitary zawodowe....wokal Beriala moim zdaniem najlepszy w Polsce (słyszałem na żywo i Nergala i Petera i wielu innych). Świetna oprawa(dymy, światła itp) zawodowe podejście z szacunkiem do publiki. Podsumowując ....LIGA MISTRZÓW
- Lykantrop
No fajnie grają, fajnie, ale ja tam jednak bardziej liczę na reaktywację Vader :)
- zawlekacz
- w mackach Zła
- moonfire
- zahartowany metalizator
I ja czekam na tę reedycję!
- Phantom
- zaczyna szaleć
Jakby co chlopaki maja plana zagrac w Gdyni 17 maja br.
Tu info:
http://www.ucho.com.pl/calendar/event/1125
Ja tam doczekac sie nie moge:D dawne czasy i z tego co widac trzymaja forme chlopaki:)))
Tu info:
http://www.ucho.com.pl/calendar/event/1125
Ja tam doczekac sie nie moge:D dawne czasy i z tego co widac trzymaja forme chlopaki:)))
-
- postuje jak opętany!
kurwa zas polnoc PL :/
- Maleficio
- Kontakt:
A wiadomo już kto wyda Calamity i demo na placku?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Gdyby ktoś coś wiedział o ich koncertach w sierpniu-wrześniu, to czekam na takie informacje.
-
- starszy świeżak
16 maj w Warszawie klub Harenda
- Nerwowy
16 majazakk pisze:16 maj w Warszawie klub Harenda
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.