KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: KORN
Ostatnia plyta korna o dziwo jest bardzo sluchalna, tak wiem ze nie jestem true;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- white_pony
- white_pony
po spierdolinach które wypluwał ten zespół po issues nie mam absolutnie najmniejszej ochoty do zblizania sie do niego. kiedys bardzo lubiłem, ale teraz podziękuje. nawet jakby ta płyta była super zajebista (moze i jest) korn jest dla mnie martwy i jedyne co chce miec wspolnego z tym zespołem to raz na ruski rok zarzucenie czegos z pierwszej płyty lub life is peachy.
do not make equal what is unequal
-
- mistrz forumowej ceremonii
to co,od razu mam przekierowac do zlotych war czy sam sie zglosisz?white_pony pisze: nawet jakby ta płyta była super zajebista (moze i jest) korn jest dla mnie martwy
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- white_pony
nie widze w tym nic zabawnego. po prostu 3 czy 4 poprzednie albumy tak mnie zraziły do tego zespolu ze nie mam ochoty na słuchanie nowej płyty. to naprawde az takie dziwne i zabawne?
-
nawet gdyby nowy Duran Duran byl zajebisty to i tak jest dla mnie martwy,mimo,ze ich kiedys lubilem.white_pony pisze:nie widze w tym nic zabawnego. po prostu 3 czy 4 poprzednie albumy tak mnie zraziły do tego zespolu ze nie mam ochoty na słuchanie nowego albumu. to naprawde az takie dziwne i zabawne?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- white_pony
za duran duran (mimo ze równiez bardzo ich lubiłem) i ich kawałki z dżastinem timberlejkiem i innymi timbalandami tez podziękuje.
korn jednak absolutnie wyszedł mi bokiem, szczególnie po koncercie na ktorym byłem kilka lat temu. (grali wtedy z opeth w katowicach)
untouchables juz zapowiadało lipe, take a look było jeszcze gorsze ale to co porobiło sie potem to juz naprawde totalny dramat.
korn jednak absolutnie wyszedł mi bokiem, szczególnie po koncercie na ktorym byłem kilka lat temu. (grali wtedy z opeth w katowicach)
untouchables juz zapowiadało lipe, take a look było jeszcze gorsze ale to co porobiło sie potem to juz naprawde totalny dramat.
- white_pony
to akurat błąd.dzik pisze:Nigdy nie przesluchalem zadnej plyty Korna.
- Headcrab
- Kontakt:
Nie dziwie sie ze ktos moze byc uprzedzony do nowej plyty, bo ostatnio grali straszna kupe, mysle jednak ze warto dac temu albumowi szanse.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
jest znacznie lepsza niz 2 poprzednie ale do starej formy itak daleko.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
ok. fakty sa takie;Headcrab pisze:Nie dziwie sie ze ktos moze byc uprzedzony do nowej plyty, bo ostatnio grali straszna kupe, mysle jednak ze warto dac temu albumowi szanse.
nowa plyta obnaza SLABOSC zespolu.jestesmy swiadkami desperackiej próby odswiezenia formuly muzycznej,plyta jest bardzo
rwana,szarpana,nierówna,sa ciekawe patenty ale jest za duzo nijakiego kombinowania,taki ocean nijakosci,jesli spotkacie mnie dzisiaj w pubie w Londynie i zapytacie czego im brakuje,odpowiedz moze byc tylko jedna: Head'a.drugiej gitary,niebezpiecznego ladunku,dzikosci serca,narkotyków,glodu,gniewu. Kocham ten zespol,pierwsze cztery plyty sa cudowne,ale dzisiajsza forma to jest kibel i tak to jest mniej wiecej.
- white_pony
-
nie zapominaj jednak,ze ja tej plyty wysluchalem 10 razy, Ty zas tyle co nic.nul.ziro.white_pony pisze:no i otóż to.

- Deathless King
Ja widzialem tylko ten klip i jakos o tej plycie zapomnialem, musze przesluchac.
Ale watpie zeby do genialnych pierwszych dwoch, swietnej trojki i bardzo fajnej czworki dociagneli
A i tak najgorszy crap od Korna to koncert unplugged. Broni sie tylko "In between days", ale to wiadomo czemu
Ale watpie zeby do genialnych pierwszych dwoch, swietnej trojki i bardzo fajnej czworki dociagneli

A i tak najgorszy crap od Korna to koncert unplugged. Broni sie tylko "In between days", ale to wiadomo czemu

Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie rozumiem czemu nie podobają wam sie płyty 5 i 6 ? , jest na nich kilka słabych utworów, ale na każdej zawsze tak u nich było ,ze były jakieś słabsze numery, ale itak są super.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.