METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Jeśli twierdzisz że James nie potrafi śpiewać to nie będę z tobą dyskutował.ośmieszasz się w tym momencie i nie mam zamiaru ani chęci cie pogrążać.
Maniakiem muzyki autorów Master of Puppets nie jestem, co najwyżej lubię kilka ich płyt, w przeciwieństwie do ciebie zachowuje jednak resztki zdrowego rozsądku i potrafię realnie ocenić i ustosunkowac się do pewnych faktów.
wróc lepiej do słuchania Gore Obsessed , enjoy..
Maniakiem muzyki autorów Master of Puppets nie jestem, co najwyżej lubię kilka ich płyt, w przeciwieństwie do ciebie zachowuje jednak resztki zdrowego rozsądku i potrafię realnie ocenić i ustosunkowac się do pewnych faktów.
- ultravox
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
"Według mnie dla muzyki metalowej zrobili więcej złego niż dobrego."
LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Wpierdolili się z tą muzyką "na salony", gdzie czekała masa niczego nieświadomych dzieci. Potem część z tych dzieci pod wpływem swoich idoli pozakładała sobie własne zespoliki - mam tłumaczyć dalej czy już zrozumiałeś? [/quote]
I właśnie wtedy ja, niczego nieświadome dziecko, pokochałem metal(za to powinienneś znienawidzieć ich jeszcze bardziej
Na szczęście jak dotąd nie założyłem zespołu, a skoro przez tyle lat tego nie zrobiłem, myślę, że możesz spać spokojnie. "Na salony", LOL.
"Według mnie dla muzyki metalowej zrobili więcej złego niż dobrego."
LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/quote]
Wpierdolili się z tą muzyką "na salony", gdzie czekała masa niczego nieświadomych dzieci. Potem część z tych dzieci pod wpływem swoich idoli pozakładała sobie własne zespoliki - mam tłumaczyć dalej czy już zrozumiałeś? [/quote]
I właśnie wtedy ja, niczego nieświadome dziecko, pokochałem metal(za to powinienneś znienawidzieć ich jeszcze bardziej

- Gore_Obsessed
Ten koleś nigdy nie był wybitnym wokalistą. W swoich najlepszych latach był najwyżej dobry. Najlepsze lata były wtedy kiedy grali Thrash, a on dostosowywał się swoim wokalem do tej agresywnej muzyki. Potem to już...Wysłane przez vulture
Jeśli twierdzisz że James nie potrafi śpiewać to nie będę z tobą dyskutował.ośmieszasz się w tym momencie i nie mam zamiaru ani chęci cie pogrążać.
Fakty są takie, że METALLICA to słabnący od lat, zagubiony zespół, który miał bardzo obiecujące początki, ale skucha nastąpiła niezwykle szybko. Mimo ich nędznej dyspozycji rzesze ludzi łykają to co im panowie podsuną ze zwykłego ślepego przywiązania do nazwy, które raczej powinno wzbudzać politowanie niż szacunek. Drugą grupę konsumentów tej niestrawnej muzycznej papki stanowią początkujące dzieciaczki (sam taki byłem mniej więcej w latach '88 - '91 - wtedy był to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów - nie miałem porównania), które w przytłaczającej większości po pewnym czasie przejrzą na oczy.Wysłane przez vulture
Spoko.Wysłane przez vulture
Toć napisałem, że wielu a nie wszyscy.Wysłane przez ultravox
I właśnie wtedy ja, niczego nieświadome dziecko, pokochałem metal(za to powinienneś znienawidzieć ich jeszcze bardziej :-) Na szczęście jak dotąd nie założyłem zespołu, a skoro przez tyle lat tego nie zrobiłem, myślę, że możesz spać spokojnie. "Na salony", LOL.
To taki "metal" dla niedzielnych metalowców. Takich salonowych pudli właśnie.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Fakty są takie, że CANNIBAL CORPSE to słabnący od lat, zagubiony zespół, który miał bardzo obiecujące porządki, ale skucha nastąpiła niezwykle szybko. Mimo ich nędznej dyspozycji rzesze ludzi łykają to co im panowie podsuną ze zwykłego ślepego przywiązania do nazwy, które raczej powinno wzbudzać politowanie niż szacunek. Drugą grupę konsumentów tej niestrawnej muzycznej papki stanowią początkujące dzieciaczki (sam taki byłem mniej więcej w latach '90 - '94- wtedy był to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów - nie miałem porównania), które w przytłaczającej większości po pewnym czasie przejrzą na oczy.
- Gore_Obsessed
Fakty są takie, że CANNIBAL CORPSE to słabnący od lat, zagubiony zespół, który miał bardzo obiecujące porządki, ale skucha nastąpiła niezwykle szybko. Mimo ich nędznej dyspozycji rzesze ludzi łykają to co im panowie podsuną ze zwykłego ślepego przywiązania do nazwy, które raczej powinno wzbudzać politowanie niż szacunek. Drugą grupę konsumentów tej niestrawnej muzycznej papki stanowią początkujące dzieciaczki (sam taki byłem mniej więcej w latach '90 - '94- wtedy był to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów - nie miałem porównania), które w przytłaczającej większości po pewnym czasie przejrzą na oczy. [/quote]
CANNIBAL CORPSE? Generalnie nagrywają coraz lepsze płyty. O Metallice nie można tego powiedzieć nawet w pijackiej delirce.
Poza tym nie mieszajmy CC do tego tematu.
Fakty są takie, że CANNIBAL CORPSE to słabnący od lat, zagubiony zespół, który miał bardzo obiecujące porządki, ale skucha nastąpiła niezwykle szybko. Mimo ich nędznej dyspozycji rzesze ludzi łykają to co im panowie podsuną ze zwykłego ślepego przywiązania do nazwy, które raczej powinno wzbudzać politowanie niż szacunek. Drugą grupę konsumentów tej niestrawnej muzycznej papki stanowią początkujące dzieciaczki (sam taki byłem mniej więcej w latach '90 - '94- wtedy był to jeden z najważniejszych dla mnie zespołów - nie miałem porównania), które w przytłaczającej większości po pewnym czasie przejrzą na oczy. [/quote]
CANNIBAL CORPSE? Generalnie nagrywają coraz lepsze płyty. O Metallice nie można tego powiedzieć nawet w pijackiej delirce.
Poza tym nie mieszajmy CC do tego tematu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
No nie do końca, choć wiem o co Ci chodziło. Pierwsze cztery płyty do dzisiaj są dla mnie wybitne(a mam do czego porównywać). Potem już było gorzej, choć od "Vile" to już właściwie zupełnie inny zespół, płyty mieli raz lepsze("Gallery..."), raz gorsze("Kill"), ale zawsze na wysokim poziomie. Szacuneczek się należy.
No nie do końca, choć wiem o co Ci chodziło. Pierwsze cztery płyty do dzisiaj są dla mnie wybitne(a mam do czego porównywać). Potem już było gorzej, choć od "Vile" to już właściwie zupełnie inny zespół, płyty mieli raz lepsze("Gallery..."), raz gorsze("Kill"), ale zawsze na wysokim poziomie. Szacuneczek się należy.
- ultravox
- ultravox
nieee..obydwie są tak cholernie nudne, jałowe, pozbawione pasji, wigoru , w ogóle mnie nie przekonują .. [/quote]
Ale Kanibale trzymają poziom, a Metallica nagrała najgorszą płytę w karierze. W każdym razie żadna z tych płyt mnie nie interesuje. 7/10 to wg mnie słabo jak na tej klasy zespół.
nieee..obydwie są tak cholernie nudne, jałowe, pozbawione pasji, wigoru , w ogóle mnie nie przekonują .. [/quote]
Ale Kanibale trzymają poziom, a Metallica nagrała najgorszą płytę w karierze. W każdym razie żadna z tych płyt mnie nie interesuje. 7/10 to wg mnie słabo jak na tej klasy zespół.
- Aron
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Najgorsza płyta Cannibal Corpse to "Gallery Of Suicide". [/quote]
Zgodzę się że to najsłabsza płyta jaką Kanibale nagrali, lecz nie jest aż tak zła żeby ją o kant dupy potłuc;) Ale to nie jest temat o Cannibal Corpse, tylko o innym amerykańskim zespole, którego nazwa w tej chwili wyleciała mi z głowy:D
Najgorsza płyta Cannibal Corpse to "Gallery Of Suicide". [/quote]
Zgodzę się że to najsłabsza płyta jaką Kanibale nagrali, lecz nie jest aż tak zła żeby ją o kant dupy potłuc;) Ale to nie jest temat o Cannibal Corpse, tylko o innym amerykańskim zespole, którego nazwa w tej chwili wyleciała mi z głowy:D
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- pajonk