jak kontynuują wieś z poprzedniego albumu, to aż boje się sprawdzać.Tymothy pisze:a gdzie tam im do Arcturus, bez przesadygrot pisze:tak przy okazji - Vulture Industries nagrało ostatnio najlepszy album Arcturus od czasu The Sham Mirrors. no miodny jest po prostu ten nowy album.
generalnie nie podoba mi się nowy album Vulture Industries, uważam że jest wręcz chujowy, nie dałem rady przesłuchać go w całości
ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: ARCTURUS
jak dla mnie jedynka VI była taka sobie, a tutaj po prostu dobrze mi się tego słucha.
udany podszyw.
udany podszyw.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- Lykantrop
Wiem, że zaraz mi ktoś zarzuci, że znowu komuś anus skrobię paznokciem małego palca i nie mam własnego zdania, ale "Maszkarada Piekielna" to zdecydowanie naj wypust z ich dorobku, a reszta nie umywa się nawet w 1/5 do wielkości tego albumu. Remixów nie słyszałem, niestety.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
posluchaj.uzupelnienie LMI. ten sam poziom/prawie ten sam poziomLykantrop pisze:Remixów nie słyszałem, niestety.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
sm przed maskarada?Drone pisze:Remixy >>> Sham Mirrors > Maskarada >>>>>> mniej ważna reszta[V] pisze:posluchaj.uzupelnienie LMI. ten sam poziom/prawie ten sam poziomLykantrop pisze:Remixów nie słyszałem, niestety.
nieeee. ale oczywiscie ciekaw jestem co cie sklonilo do napisania takiego równania
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
kurwa, Drone. nie zalamuj mnie.
maskarada >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. sham mirrors
maskarada >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. sham mirrors
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
Obawiam się, że Drone ma rację absolutną. Lustra są zdecydowanie lepsze od Maskarady. Nawet na dwa znaki nierówności.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
mnie lustra zdezaktualizowaly sie bardzo. poza paroma genialnymi momentami jest tam sporo mielizn. a maskarada to wyjatkowa, wielobarwna plyta, na ktorej z niespotykana zrecznoscia korzystaja z kiczu -- nie udalo im sie tego przeniesc na orbite. czesc statku odpadla jeszcze zanim osiagneli druga predkosc kosmiczna 

this is a land of wolves now
- Bloodcult
czy tylko ja najbardziej lubię debiut ? 

- hcpig
- Bloodcult
to że najbardziej lubię nie oznacza że uważam za obiektywnie najlepszy 

-
[Emo Mode On]Drone pisze:Nawet dwa. Ten teatr szarż aktorskich zaprezentowany na Maskaradzie już się przejadł -dużo widowiskowej gestykulacji, ale mało uniwersalnych figur. Na remixach szarże przytłumiono bądź w ogóle wycięto, a na ich miejsce wprowadzono czytanie dokumentacji technicznej radia, woń laminatu i chóralny zaśpiew elektromagnesów. Z kolei Lustra są płytą czystą, szczerą w swoim polityczno-słonecznym futuryzmie i pięknie wyrażają tęsknotę za czasami, gdy niedopałki papierosów będzie można bezkarnie wyrzucać przez okno rakiety pędzącej w czarny kosmos.aryman pisze:Obawiam się, że Drone ma rację absolutną. Lustra są zdecydowanie lepsze od Maskarady. Nawet na dwa znaki nierówności.

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Po prostu zróbcie ankietę, nie ma co sie jeden przez drugiego kłócić.
SM>>>>>>>>>>>>M
SM>>>>>>>>>>>>M
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
bardzo fajna kapela. najbardziej lubię 'Shipwrecked in Oslo'
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- empir
- zahartowany metalizator
No ja nie mam w dupie i się cieszę.
Liczę na płytę i koncerty w PL.
Liczę na płytę i koncerty w PL.
- maciek z klanu
w polsce byl akapela grajaca pod arcturus. fakt ze brakowalo im bardzo duzo do mistrzow swojej stylistyki, ale w polsce zespol totalnie wykpiony, a rzeczami typu Arcturus to sie ludzie podniecaja jak nie wiem. mam na mysli oczywiscie Asgaard.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
Weź, przecież cały ten ASGAARD to kupa była, do tego celowali w rejony bardziej "Aspera...".
Yare Yare Daze
- Skaut
o taaaak, polecam jeszcze przewspaniały Cemetery Of Scream...maciek z klanu pisze:w polsce byl akapela grajaca pod arcturus. fakt ze brakowalo im bardzo duzo do mistrzow swojej stylistyki, ale w polsce zespol totalnie wykpiony, a rzeczami typu Arcturus to sie ludzie podniecaja jak nie wiem. mam na mysli oczywiscie Asgaard.
Coś tam było! Człowiek!
- Lykantrop
Dodam jeszcze jako ciekawostkę taki fakt, że na ichnich koncertach frekwencja dochodziła do zawrotnej liczby 5ciu twarzy.hcpig pisze:Weź, przecież cały ten ASGAARD to kupa była, do tego celowali w rejony bardziej "Aspera...".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95