tak swoja drogą to ciekawe jaka wersja tego zdażenia jest prawdziwa ta taksówkarza czy może Willa?shitfun pisze:swoją drogą, chciałbym zobaczyć tę całą akcję z taksówką :D
MORTICIAN (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: MORTICIAN (US)
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A jak to przedstawiali, bo już konkretów nie pamietam? Chodzi mi o wersję Willa?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
wersja taksówkarza była taka, że Will w czasie jazdy rzucił sie na niego, przykładając mu nóz no szyji
wersja Rahmera że działał w obronie własnej, bez użycia noża
In a world of compromise...some don't
-
- rasowy masterfulowicz
Słucham brudnego, zatechlego i rozpierdlajacego Domain of Death. Caly dzien bede to lutowal. Wiesci o nowej plycie nie ma ale zespol nie poszedl do piachu. We wrześniu grali kilka koncertów w USA.
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
Domain of Death to bardzo dobry, lepki Death Metal.
- Lykantrop
Przede wszystkim "Zombie Apocalypse". Przy takich albumach jak ten czy "Horror of the Zombies" mam przed oczami realny obraz zombiaków wychodzących z katakumb.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Chyba zbytnio sugrujesz się okładką. Toć to najbardziej romantyczny materiał tego duetu (trio),;)
-
- zaczyna szaleć
tak czy siusiak, wolałem obejrzeć ich z Rahmerem :/KAKAESIAK pisze:wersja taksówkarza była taka, że Will w czasie jazdy rzucił sie na niego, przykładając mu nóz no szyji
- beastov23
- weteran forumowych bitew
No nie mogę się nie zgodzić, choćbym nawet chciał być przeciw.Lykantrop pisze:Przede wszystkim "Zombie Apocalypse".
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
Mort pisze:Słucham brudnego, zatechlego i rozpierdlajacego Domain of Death. Caly dzien bede to lutowal. Wiesci o nowej plycie nie ma ale zespol nie poszedl do piachu. We wrześniu grali kilka koncertów w USA.
Jakoś im nie spieszno do nagrywania. W sumie ciekawe co by wysmażyli na najnowszej płycie, pewnie nie różniłaby się zbyt drastycznie od pozostałych, ale z ciekawości bym sobie przesłuchał.
-
- rasowy masterfulowicz
Jakie przede wszystkim? Po latach wytężonych badań nad twórczością Mortician stwierdzam, ze zaden z albumow do Zombie Massacre Live! włącznie nie odstaje od reszty twórczości. Prezentują równy, zabójczy poziom. Badania nad ostatnim albumem trwają.Lykantrop pisze:Przede wszystkim "Zombie Apocalypse".
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
Mortician Records dotłoczyli arcyciężką koncertówkę Zombie Massacre Live! To surowizna, ale polecam.
http://morticianrecords.com/store/productid/6
To była dobra wiadomość, a teraz pora na zajebistą:
http://morticianrecords.com/store/productid/6
To była dobra wiadomość, a teraz pora na zajebistą:
Myślałem, że już się nigdy nie doczekam. Dla mnie to news roku.Mortician pisze: New Mortician release this year. - Wednesday, April 24, 2013
We are writing more new material for a release sometime this year. Roger has been coming up with riffs and sending them to Sam, working out their ideas and Will is compiling concepts and lyrics. Will has a tentative title for the new release that we will announce soon. 13!
I AM MORBID
-
Potężna wiadomość! Oby wreszcie z żywym perkusistą.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lykantrop
Mi tam i z nieżywym perkusistą by nie przeszkadzało, byleby było to na poziomie "Zombie Apocalypse". Mimo wszystko cieszę się, że wracają, jakoś brakowało mi ich obecności na tym grajdole.Pacjent pisze:Potężna wiadomość! Oby wreszcie z żywym perkusistą.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
HACKED UP FOR BARBECUE
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- weteran forumowych bitew
+1Góral pisze:HACKED UP FOR BARBECUE
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Aron
- postuje jak opętany!
Przypomina mi się sytuacja jak kiedyś moja wówczas dwuletnia bratanica zaczęła grzebać po moich płytach i kasetach i wyciągnęła Chainsaw Dismemberment. Nie potrafiła jeszcze mówić, ale wyraz jej twarzy i nieartykułowane dźwięki jakie z siebie wydawała świadczyły że jest pełna współczucia dla tej pani z obciętą nogą. Teraz czasami pyta mnie się - wujku, mogę obejrzeć te twoje straszne płyty? Z oczywistych względów nie pozwalam jako dobry wujek:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
Od kilku godzin Domain of Death śrubuje rekord najczęściej słuchanej przeze mnie płyty.
I AM MORBID
-
Aron pisze:Przypomina mi się sytuacja jak kiedyś moja wówczas dwuletnia bratanica zaczęła grzebać po moich płytach i kasetach i wyciągnęła Chainsaw Dismemberment. Nie potrafiła jeszcze mówić, ale wyraz jej twarzy i nieartykułowane dźwięki jakie z siebie wydawała świadczyły że jest pełna współczucia dla tej pani z obciętą nogą. Teraz czasami pyta mnie się - wujku, mogę obejrzeć te twoje straszne płyty? Z oczywistych względów nie pozwalam jako dobry wujek:)
A to chyba jedna z moich ulubionych okładek metalowych ;-) A co do newsa - fajnie że wreszcie wracają, cisnienia jakos strasznego nie mam na ich nowy album, ale przesłucham z ciekawością.
-
- zaczyna szaleć
i słusznie bo to wspaniała płytaMort pisze:Od kilku godzin Domain of Death śrubuje rekord najczęściej słuchanej przeze mnie płyty.