LIFELOVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- grot
- weteran forumowych bitew
Re: LIFELOVER
Po pierwszym przesłuchaniu podoba mi się nawet bardziej niż poprzednie albumy. Jest dobrze.
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
Geniusz? Cóż... Poza tym jak to jest black metal to ja jestem Eddie Murphyjester pisze:Mi już za to "Pulver" awansował tak wysoko, że więcej się nie da. Geniusz. Jak dla mnie tak mógłby brzmieć ten cały black metal.

Lifelover ujdzie. Zarówno jedynka jak i dwójka posiadają naprawdę świetne momenty, ale jako całość wielkiego wrażenia to na mnie nie robi. W dodatku momentami niebezpiecznie zbliża się to do takiego ładnego, emocjonalnego grania dla metalowców, którzy nie lubią metalu. Wprawdzie podoba mi się to na tyle, że przy okazji nabędę ich płyty drogą wymiany lub lub kupię gdzieś za grosze, ale szału niema.
- boroowa
smętne melodyjki dla miętkich gości planujących (koniecznie w w jesienną słotę) podboje wąsatych div o posturze Larsa Szoke... zaorać..
idę zapodac na odtrutkę Nocturnal Graves
idę zapodac na odtrutkę Nocturnal Graves
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Ściągnąłem, puściłem, po 5 minutach musiałem wyłączyć. Czy dalej jest tak samo przechujowo?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wycie i stękania do mikrofonu to padaczka ale muzycznie jest dobrze.
-
- postuje jak opętany!
po pierwszym odsłuchu jest bardzo dobrze, chociaż wydaje sie, że poprzednia płytka była nieco lepsza
- twoja_stara_trotzky
nie wiem, bo ja do 4 minuty dotrwałem. większego gówna w tym roku nie słuchałem.Morph pisze:Ściągnąłem, puściłem, po 5 minutach musiałem wyłączyć. Czy dalej jest tak samo przechujowo?
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Wg teorii SIIDa - jesteście chuje - zabiliście właśnie sprzedaż tej płyty... w sumie to strzeliliście sobie w kolano, bo chyba gratisowo nie wspieracie koncernów płytowych :lol: :lol: :lol:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- ultravox
Ale masz dwie płyty Gardenian, więc w sumie możesz mieć sporo rzeczy do wyjebania na półkach 

- ultravox
Jasne, też bym kilka klocków u siebie znalazł
Na przykład split Amestigon/Angizia - Angizia to taka kupa, że aż trudno w to uwierzyć
Żeby było trochę na temat - nie przekonuje mnie zbytnio muzyka Lifelover, ale za to mają całkiem niezłe okładki płyt, co wbrew pozorom nie zdarza się często.

Żeby było trochę na temat - nie przekonuje mnie zbytnio muzyka Lifelover, ale za to mają całkiem niezłe okładki płyt, co wbrew pozorom nie zdarza się często.
- Mental
Mnie w ogole okreslanie muzyki jako "depressive" rozpierdala. To nie jest "depresyjne", to jest tak chujowe, ze az czlowiekowi sie smutno robi. Szczegolnie jak wydal na to pieniadze.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Skaut
- Mental
O kurwa... chyba podswiadomie odkrylem istote calej tej muzyki 

You may raise your chalice of nothing
- Skaut
Hehe, a tak jeszcze sobie myśle, że ten cały odłam "depressive black metal" jest tym dla BM, czym Power Metal dla Heavy.
Do tego, przez popularność Shining nagle na powierzchnie wypłynęły tony gównianych kapel z żyletkami na okładkach i pseudosmutnymi lirykami o tym jakie ich życie jest chujowe.
Do tego, przez popularność Shining nagle na powierzchnie wypłynęły tony gównianych kapel z żyletkami na okładkach i pseudosmutnymi lirykami o tym jakie ich życie jest chujowe.
Coś tam było! Człowiek!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
w ogole to jakie zespoly poza shining i lifelover reprezentuja ten 'nurt'?
this is a land of wolves now
- Adrian696
Tokyo Hotel i Blog cośtam...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
zapytaj jestera . On jest specem od takiej muzykiRiven pisze:w ogole to jakie zespoly poza shining i lifelover reprezentuja ten 'nurt'?

a poważnie, nie wiem. Ktoś wymieniał Silencer, Nyktalgie, Forgotten Tomb, Xasthur,Joyless,Den Saakaldte, Lifelover, Joyless - ot takie coś mnie do głowy przychodzi.
Ostatnio zmieniony 16-10-2008, 14:07 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- pilgrim
- świeżak
Z niewymienionych, a całkiem niezłych jeszcze warto wspomnieć Abyssic Hate i Veil.
A Liflover jest dobry, chociaż bez rewelacji. Nowej jeszcze nie słuchałem.
A Liflover jest dobry, chociaż bez rewelacji. Nowej jeszcze nie słuchałem.