Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Necropunk pisze:Po gruntownej lekturze EPIPHANY OF HATE nadmienić wypada, że ten album to niezwykle solida pozycja. I powoli dojrzewa we mnie myśl, że ten brodacz z nabbrzmiałym ego miał rację mówiąc, że jest frontmanem najlepszej kapeli death metalowej. MASTER to synonim MOTORHEAD w śmierć metalu i chuj!
wódki mu,
dobrze gada kolega Necro
PAN Brodacz się nie pierdoli w bycie trendi,
PAN Brodacz robi swoje, powoli i konsekwentnie
Rattlehead pisze:Powtarzam to od zarania dziejów. Brodaty to kawał skurwysyna z jajami. Nawet wszędzie opluwane płyty z Krabathorami uważam takoż za udane.
Problem jest z "Unfortunately Dead" gdzie nieszczęśliwie zrobił wokale i jest to najgorszy album Krabathor.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Rattlehead pisze:Powtarzam to od zarania dziejów. Brodaty to kawał skurwysyna z jajami. Nawet wszędzie opluwane płyty z Krabathorami uważam takoż za udane.
Problem jest z "Unfortunately Dead" gdzie nieszczęśliwie zrobił wokale i jest to najgorszy album Krabathor.
ale i tak dobry.
ja tam zastrzeżeń nie mam żadnych, być może przez sentyment bo to było pierwsze spotkanie z brodatym ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Master podpisal papier z Transcending Obscurity Records i szykuje nowy album. Na którym znajdzie się 8 kawalkow, daty jeszcze nie ma za to jest już okladka(bdb z reszta)