A jara Cię ten groove, który plasuje się gdzieś między zwolnieniami Morbid Angel i Cannibal Corpse? Bo mnie bardzo! Zaskoczyli mnie, mimo wszystko, choć szanuję ich od pierwszego usłyszenia.Plastek pisze:Nowy album jest zajebisty, co nie jest w sumie czymś nowym, bo wszystkie płyty mają zajebiste.
DERANGED (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DERANGED (SWE)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tak, jak mówiłem zajebista płyta. Byłem sceptyczny co do tego groove, o którym choćby tutaj koledzy pisali,ale po przesłuchaniu nie mam pytań.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie tak.Plastek pisze:Tak, jak mówiłem zajebista płyta. Byłem sceptyczny co do tego groove, o którym choćby tutaj koledzy pisali,ale po przesłuchaniu nie mam pytań.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Zajebisty album !! Gniecie jajcy w chuj.
-
U Karola można zaopatrzyć się w nowy album właściwie w każdym formacie, a także w lp zawierającym ich wczesne nagrania.
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/DERANG ... 2xLP/18563" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/DERANG ... ipak/18560" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/DERANG ... 2xLP/18563" onclick="window.open(this.href);return false;
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/DERANG ... ipak/18560" onclick="window.open(this.href);return false;
- Funeral
- rozkręca się
Ma ktos moze ten Box? Warto na to wydac pieniadze?
-
W przyszłym roku Deranged wyda nowy album. Nie powiem, jaram się.
-
Dobre wieści. Można być spokojnym o poziom.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- weteran forumowych bitew
Nasum pisze:W przyszłym roku Deranged wyda nowy album. Nie powiem, jaram się.
2 x TAKPacjent pisze:Dobre wieści. Można być spokojnym o poziom.
-

1. Necro-bulimia interfering afterlife
2. Engulfed by hate I stab to kill
3. Level of lividity
4. Carnal provision for the rotten masses
5. Through stages of putrefaction
6. Carried in pain, released by torture
7. Quarantine required for living entities
8. I send you half the kidney I took
27 marca. Obok digipacka będzie wydanie w pudełku.
-
Świetna okładka!
-
^ Udana kontynuacja kiepskiej okładki z poprzedniej płyty.
-
Faktycznie, poprzednia nie była zbyt udana, natomiast jeśli o tą chodzi, koszulke też chciałbym mieć ;-) Trochę podobna do ostatniej okładki kanibali, ale Deranged zdecydowanie lepsza. Nadworny rysownik kanibali ma ostatnio dłuższy czas niemoc twórczą.
-
nged wyrusza w trasę po Europie, ale jak zwykle nie ma w nim Polski.... Smutne. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek sie u nas pojawią? Jak do tej pory zagrali po wydaniu debiutu trzy koncerty i jeden po wydaniu "High on blood". Od tamtej pory nie słyszałem, aby kiedykolwiek sie u nas pojawili. Byli kiedyś anonsowani na jedyny koncert w Katowicach, ale jak zwykle nic z tego nie wyszło. Czyżby tylko ja czekam na ich koncert i byłbym jedynym fanem, który by się pojawił? Na publikę w ilości 15 ludzi chyba mogą liczyć, co nie?
-
Powiem szczerze, że jedno wielkie g... mamy z tego, że DERANGED jest wydawany przez polską wytwórnię. Nie dość, że jest wydawany w digipacku za 35 zł (niby pudełko ma być droższe, a SMG wypuszcza je za 30 zł...) to jeszcze omijają nas ich trasy koncertowe.
-
Agonia pewnie tylko wydaje płytę i nie zajmuje się organizowaniem koncertów, ale chociażby jeden gig mogliby zagrać, tym bardziej, że nie było ich u nas.... noooo, prawie 20 lat. Śmieszne. Organizatorzy pewnie nawet nie chcą zaryzykować wtopy, bo myślą, że pewnie nikt nie przyjdzie.
A co do wydania digi... a nie będę rozkręcał gównoburzy. Będzie plastik, to kupię plastik. Nawet droższy. Chociaż kupiłem ostatni Origin, który miał być w pudełku i owszem, był w kartonowym pudełku, a w środku był digi.
A co do wydania digi... a nie będę rozkręcał gównoburzy. Będzie plastik, to kupię plastik. Nawet droższy. Chociaż kupiłem ostatni Origin, który miał być w pudełku i owszem, był w kartonowym pudełku, a w środku był digi.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Aż trudno uwierzyć w ten brak Polski na trasie, gdy zespół gra koncerty po każdej stronie naszej granicy (RU, DE, CZ) - żeby tak chociaż na doczepkę z Cattle Decapitation zahaczyli (akurat wtedy mają 'dziurę' w trasie) - byłoby ładne uzupełnienie dla Internal Bleeding i Disentomb. Chyba bym wtedy rozważał podróż do stolicy mimo kurewsko niesprzyjającej sytuacji rodzinnej.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- w mackach Zła
Widziałem ich na żywo bodajże 2 lata temu. Strasznie słaby koncert zagrali. Jakoś się to nie kleiło, jakby ktoś ożywił trupa i zmusił go do grania. Może na tej trasie będą w lepszej formie.
- Mol
- zahartowany metalizator
mam podobne wrazenia, widzialem ich niedawno na Obscene i marnie to wygladalo.Nostromo pisze:Widziałem ich na żywo bodajże 2 lata temu. Strasznie słaby koncert zagrali. Jakoś się to nie kleiło, jakby ktoś ożywił trupa i zmusił go do grania. Może na tej trasie będą w lepszej formie.
-
- weteran forumowych bitew
Dzisiaj o 15.00 ma być premiera nowego kawałka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]