nowy płyt ja chcieć

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ale kolego szanujcie ostatnie kilka albumów Dismember, zwłaszcza ostatni jest mega, niewiel za pierwszymi dwoma i osobiście gdybym miał wymieniać najlepsze albumy z DM z ostatnich 20 lat to s/t byłoby w pierwszej trójce.
O! Mówisz jak człowiek. No obawiam się że nie porwały mnie dalsze albumy.Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-02-2025, 22:18Ujmijmy to tak.
1. Like an everfloving stream
2. Indecent und obsscene
3. MCP
4. Dismember.
Potem reszta dowolnie.
Hej ale napisałeś to tak jakby to były jakieś obszczymurki a nie jedna z największych kapel DM w historii, jeżeli nagrali płytę niewiele ustępującą dwóm pierwszym, to z samego tego faktu jest to wielkie wydarzenie. Minusy? No nie jest nowatorska ale jest esencjonalna do Dismember, w zasadzie najbardziej surowa i zbita z dyskografii i jako taka jest młotem na ludzi, którzy marudzili na melodyjniejsze kawałki typu 'Life - Another Shape of Sorrow'.
Ja bym "Like an everflowing stream" dal nawet 11/10...masterful pisze: ↑24-02-2025, 11:26Dobra, spędziłem trochę czasu z Dismember. Kocham dwie pierwsze płyty bezwarunkową miłością. Możliwe, że przez to że na tym się "wychowywałem".
"Like an Ever..." – 10/10
"Indecent..." – 10/10
"Massive..." – 9/10
Wszystko pomiędzy: 4/10 – słabe, nudne, wtórne, takie same itd.
"Dismember" – 7/10 – Pieżu, namówiłeś, miałeś rację. Płyta jest jak najbardziej dobra.
Hellrocker pisze: ↑24-02-2025, 11:30Ja bym "Like an everflowing stream" dal nawet 11/10...masterful pisze: ↑24-02-2025, 11:26Dobra, spędziłem trochę czasu z Dismember. Kocham dwie pierwsze płyty bezwarunkową miłością. Możliwe, że przez to że na tym się "wychowywałem".
"Like an Ever..." – 10/10
"Indecent..." – 10/10
"Massive..." – 9/10
Wszystko pomiędzy: 4/10 – słabe, nudne, wtórne, takie same itd.
"Dismember" – 7/10 – Pieżu, namówiłeś, miałeś rację. Płyta jest jak najbardziej dobra.![]()