Grindead pisze:SCREAMBLOODYGORE - chetnie zakupilbym od Ciebie taka naszywke jak ze zdjecia. Jest to mozliwe?
CIANIDE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ozzy
- postuje jak opętany!
Re: CIANIDE
SODOM i chuj
Jak ktoś jeszcze nie zakupił to jest dostępne też o Karola:
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/4288
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/4288
-
- weteran forumowych bitew
pwGrindead pisze:SCREAMBLOODYGORE - chetnie zakupilbym od Ciebie taka naszywke jak ze zdjecia. Jest to mozliwe?
Po co Wam naszywki? Dzieciaki przyszywają do kurtek i plecaków, ale po co naszywki dorosłym facetom?
Świetnie korespondują ze znaczkiem NIKE.
Bez brawury. Zbyt nachalna promocja przynosi przeciwny efekt. To grozi "spaleniem" dobrej płyty.Maria Konopnicka pisze:Tak, nagrali płytę lepszą niż ostatnie AUTOPSY.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Z całym moim uwielbieniem do Cianide to dawanie w tegorocznym rankingu 1 miejsca na podium jest, co najmniej, osobliwe...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie znam jeszcze nowego KRISIUN i GORGASM, ale póki co - tak jak wyżej wspomniałem - nie słyszałem w tym roku płyty death metalowej, która przemówiłaby do mnie bardziej niż ostatni CIANIDE. Może czuję tak pod wpływem chwili, może akurat CIANIDE trącili we mnie tę strunę, która była akurat najbardziej napięta - fakt jest jednak taki, że wydała ona dźwięk głośniejszy, dłuższy i bardziej przejmujący niż pod palcami chłopców z AUTOPSY (na marginesie - zajebistą płytę nagrali - w podsumowaniu roku dla mnie tuż za CIANIDE).
- metalized
Ja się chyba zgodzę - jak mnie Psy na Aucie rozjebali tak Cianide rozjebali daleko bardziej i nadal ten stan trwa. Jak Autopsy włączę sobie raz na tydzień tak Cianide to z raz na dwa-trzy dni (gdzie raczej unikam namolnego nieustającego słuchania jednej płyty a jak się przyklei do maty gramofonu bardzo ciężko mi się rozstać z nią. Świetność jak dla mnie, ale zawsze zajebiście lubiłem Cianide. W sumie taką ładną naszywkę też bym zanabył, tak a propos. Heh - miałem jedną, ale jest już zbyt kultowa i nie widać prawie co to za logo. :D
P.J.E.C.
Bardzo dobra płyta, lecz klasę niżej niż Macabre Eternal. Rwanie koszuli , a także bielizny nic nie zmieni.
-
Dwa miód albumy, ale Autopsy to jednak AUTOPSY!!!
Takiej zgnilizny i bliskości śmierci nie czułem od czasu debiutu NECROS CHRISTOS. Wspaniała jest ta płyta, znów rozłożyłem sobie na wieczór mnóstwo nowości do przesłuchania, plus kilka klasyków, do których chciałem wrócić i znów zamiast tego po raz trzeci z rzędu słucham CIANIDE.
- maciek z klanu
bardzo dobrze powiedziane !!! swietny zgnily album. brzmienie tak zajebiste ze glowa mala. do tego zajebiste hellhammerowe struktury kawalkow i mamy jedna z najlepszych plyt tego roku !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
I po co te wszystkie zabiegi, jak wystarczy czterokrotnie powtórzyć ME. Nic się nie dłuży. Z tego wszystkiego, muszę załączyć. Płyta powinna już wystygnąć.
E
Za wcześnie Panowie, za wcześnie. Pasje wędkarskie nie mogą przesłonić piękna ciała kobiety. To nienaturalne. Wilgoć, śmierć, spora porcja mięsa, trochę białych robaków, wystarczająca ilość do solidnego zamoczenia kija. To wszystko nie może jednak przesłonić obrazu świeżego jędrnego ciała dwudziestoczterolatki. Nie jest istotne, że pozbawiono je członków, to nadal jest atrakcyjna kobieta.
E
Za wcześnie Panowie, za wcześnie. Pasje wędkarskie nie mogą przesłonić piękna ciała kobiety. To nienaturalne. Wilgoć, śmierć, spora porcja mięsa, trochę białych robaków, wystarczająca ilość do solidnego zamoczenia kija. To wszystko nie może jednak przesłonić obrazu świeżego jędrnego ciała dwudziestoczterolatki. Nie jest istotne, że pozbawiono je członków, to nadal jest atrakcyjna kobieta.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Fajny ten album, lubię takie pogodne i miłe dźwięki; optymizm wręcz bije od tej płyty, aż człowiek widzi słoneczną plażę, na skraju której jest jazzowa kafejka, z której dochodzą te dźwięki. Całość leniwie się snuje, ale mimo wszystko ma w sobie coś co nie pozwala się oderwać. Do tego to krystalicznie przejrzyste brzmienie i wyszukane, zawiłe kompozycje - zajebistość. A te harmonijki i saksofon to już kompletny odjazd. Polecam.
A tak poważnie, jest doprawdy zajebiście, grobowo i przytłaczająco, ale apeluję o rozwagę, Autopsy to to nie jest - mimo wszystko to nie jest ten poziom. ;)
A tak poważnie, jest doprawdy zajebiście, grobowo i przytłaczająco, ale apeluję o rozwagę, Autopsy to to nie jest - mimo wszystko to nie jest ten poziom. ;)
The madness and the damage done.
-
UGH!!!!!!!!!!
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Ech, bardzo dobra jest ta nowa płyta. Zajebiście, że ci goście nadal nie posunęli się w rozwoju ani o krok, a i tak w ich muzyce drzemie nadal prawdziwa potęga. Trzeba by uzupełnić trochę wcześniejszą dyskografię, ale nieco odstraszają ceny.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zajebisty krazek, ominalem go w poprzednim roku tera nadrabiam, cacy
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
TERRORSTRIKES O W KURWE, ALE NUMER!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Ponieważ dawno nie słuchałem, więc zakręci się i u mnie. ;)
Mam podobne wrażenie - i to chropowate brzmienie. Niemniej, z tym Autopsy też się zgadzam - ME w zeszłym roku rozdało, jeśli chodzi o mnie, chociaż początkowo długość materiału mnie zaskoczyła :D Co do Cianide, to GoD kupiło mnie od razu - to jest klasyka gatunku, takie granie.Kurt pisze:A tak poważnie, jest doprawdy zajebiście, grobowo i przytłaczająco, ale apeluję o rozwagę, Autopsy to to nie jest - mimo wszystko to nie jest ten poziom. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zahartowany metalizator
i tak najlepszy na plycie jest celticfrostowy trybut. ktory to...(najdluzszy)?manieczki pisze:TERRORSTRIKES O W KURWE, ALE NUMER!
przy premierze zachwytow nie bylo konca, tymczasem nie sluchalem jej od kiedy? od 2-3 miesiecy jakos :)