DEEDS OF FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: DEEDS OF FLESH
mysle, ze 1. bicie jakichs astronomicznych sum nie osiaga. Mam wersje UL i prawde mowiac duzej roznicy nie slysze :)
-
- rasowy masterfulowicz
Niedawno wrzucili na facebooka teaser nowego albumu, bez wokali. Brzmi jak Of What's to Come.
Napisali to w lipcu:
UL przymierza sie reedycji Gradually Melted.
Napisali to w lipcu:
Nie wierzę im.DF facebook pisze:OK people, official street date for Deeds of Flesh "Portals to Canaan" is January 29th, 2013. Good way to kick off the new year!!
UL przymierza sie reedycji Gradually Melted.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawe co wyjdzie prędzej, reedycja czy nowy album. Data premiery pewnie jeszcze się zmieni, ale trzeba wierzyć że tym razem to już ostatnia i właściwa.
-
- rasowy masterfulowicz
Deeds of Flesh facebook pisze: We want to thank Luc Lemay of Gorguts again for providing us with the original tab for "Orphans of Sickness" which we cover on our upcoming release "Portals to Canaan". A big influence and an honor!
I AM MORBID
- ultravox
-
A już myślałem że znowu przesunęli datę premiery....uffffff..........
-
- mistrz forumowej ceremonii
no worries, mol :)
Since finishing up the new release took a bit longer then expected we will have a new street date announced soon.
Since finishing up the new release took a bit longer then expected we will have a new street date announced soon.
-
Znowu kurwa przesunęli??? To kiedy w końcu ta płyta wyjdzie??? Zresztą, w chwili obecnej dzierży chyba prym w kategorii najczęściej przesuwanej daty premiery, Amon może się schować.
-
W przypadku gównianych wytwórni np. XtreemMusic i właśnie Unique Leader do pierwszej podanej daty premiery należy dodawać kilka miesięcy, a czasem rok.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Since we all survived the end of the world we will post a new song tomorrow off "Portals to Canaan"
-
Nowy kawałek, słaby, zatracili gdzieś swój styl:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Widzę, że Pacjent czuwa:)
Ogólnie to nie jest jakaś tragedia, ale jak na Deeds of Flesh to słabo.
Ogólnie to nie jest jakaś tragedia, ale jak na Deeds of Flesh to słabo.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nie jest to zły numer. Właściwie to jest dobry hehe. Trochę jednak brakuje tego gęstego nakurwu z czasów Mark Of Legion. Jakby bardziej dla ludzi będzie ten materiał, oby nie za bardzo ;) Poczekam na całość, będzie jasność ( albo ciemnosć hehe)
-
Nie dla ludzi tylko dla pijących soczki z buraka deathcorowców:)
-
Oto mi właśnie chodzi. Nie ma już Deeds Of Flesh z pierwszych 4-5 płyt, a jest kapela, której nie można odróżnić od tysiąca zespolików grających techniczny brutal death metal.AroHien pisze:Nie jest to zły numer. Właściwie to jest dobry hehe. Trochę jednak brakuje tego gęstego nakurwu z czasów Mark Of Legion.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Masz trochę racji, niestety. Odświeżenie stylu w tym przypadku idzie, być moze, zbyt daleko. Ale jak wspomniałem poczekam na całość. Do poprzedniczki też musiałem się trochę przyzwyczajać ale jednak zaskoczyła.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Jak będzie to soczek w okolicy 40% to mogę spróbować ;)est pisze:Nie dla ludzi tylko dla pijących soczki z buraka deathcorowców:)
-
- rasowy masterfulowicz
Ostry nakurw ale wydaje mi sie, ze niestety bez klasy. Zabrneli w rejony Beneath the Massacre. Trudno, i tak dam im szanse z CD. Wyglada na to, ze to bedzie pierwsza plyta z taka muzyka w mojej kolekcji.Pacjent pisze:Nowy kawałek, słaby, zatracili gdzieś swój styl:
I AM MORBID
-
A mi sie ten nowy numer nawet podoba - jak na moje ucho, to może być. Nie jest źle, sądzę że ta płyta przebije swoją poprzedniczkę, do której mimo gorącego uczucia do całokształtu ich dyskografii nie potrafię przekonać się w 100 procentach.
- ultravox
Mnie też się podoba. Bardzo fajny numer. Fakt, trochę inny niż wcześniejsze ich dokonania, ale gitary wciąż mocno "deedsowskie". Czekam na całość.