LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Lost Soul
Co Ty masz do tych wokali , streetcleaner? : )
daja rade. moze nie powalaja, ale sa calkowicie w porzadku. poza tym czy tylko mnie sie wydaje, ze niektore momenty brzmia jak Vincent z Domination?
o muzyce wypowiem sie pozniej, ale na razie jest bardzo obiecujaco
daja rade. moze nie powalaja, ale sa calkowicie w porzadku. poza tym czy tylko mnie sie wydaje, ze niektore momenty brzmia jak Vincent z Domination?
o muzyce wypowiem sie pozniej, ale na razie jest bardzo obiecujaco
this is a land of wolves now
-
- weteran forumowych bitew
tak do dwóch dni słucham na przemian ostatnich lost soul i i behemoth.porównuję i porównuję.wszystko jednak na korzyśc lost soul.gdyby tak jednak od behemoth odjąć całą machine promocyjną,photoshopa, dodę,niezły show jaki robią to muzycznie jednak stawiam na lost soul.przynajmniej jesli chodzi o ostatnie albumy ( bo innych płyt lost soul nie znam, taka z nich "masówka" )
- KreatoR
ej no...streetcleaner pisze:no jest dobra, dobra, choć moim zdaniem wokal nie daje rady
Jaca ma taki "tłusty" wokal, co nie jest żadną wadą. i nie ma zjebanego akcentu, który zabija 90% polskich płyt
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zdecydowanie nie jesteś wyjątkiem, więc Twój post sporo jednak wnosiConflagrator pisze:Ja pierdolę, jak mnie ta płyta niszczyAż musiałem odświeżyć temat tym nic nie wnoszącym postem

-
- rasowy masterfulowicz
KreatoR pisze: Jaca ma taki "tłusty" wokal, co nie jest żadną wadą. i nie ma zjebanego akcentu, który zabija 90% polskich płyt
no mi się właśnie bardziej w niektórych momentach kojarzy z tym polskim 90% , może chodzi o produkcje, o zbyt duże wyeksponowanie?
Ale muzycznie to świetny materiał, nie będę się pierdzielił w kolejne rozważania czy lepszy/gorszy od Behemoth. Lost Soul wrócili i stanęli na wysokości zadania. Szacuneczek;)
- KreatoR
i od razu napiszesz nam jutro o tych wszystkich przesłuchanych kilkunastu nowościach, dodasz recenzje, wydasz sądy, ocenisz wartość każdej z nich itd itp 

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
przesluchalem i ...nie powalila mnie. ale nie dam latwo za wygrana, bede walczyl. chociaz brzmienie perkusji raczej nie stanie sie od tego lepsze....
this is a land of wolves now
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Cos Ty sie do tych budowlańców tak przyczepił, kibel Ci za blisko ściany postawili i nie masz miejsca na nogi? 

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rasowy masterfulowicz
Po co mu kibel? Przecież Maria nigdy nie sra. To gówno ucieka z jego odbytu ze strachu 

-
- mistrz forumowej ceremonii
fajna płyta i nic ponadto. za długa przede wszystkim, w związku z czym trochę męczy. do wokalu nic nie mam, ani nie powala ani nie przeszkadza. riffy zajebiste przeplatane przeciętnymi. perkusista napierdala bardzo ładnie. brzmienie nie zachwyca. to chyba tyle 

- Mol
- zahartowany metalizator
Dla mnie ta plyta jest za dluga, nie jestem w stanie jej przesluchac na raz w calosci bo zaczyna mnie po prostu nudzic. Zajebista praca bebnow, choc brzmienie chujowe, wokale bardzo przecietne, no ale to norma w tym kraju.
-
rozumiem też ,że największa wada to ,ze nie jest to Behemoth?
- Mol
-
nie.tak ogólnie a propos narzekania.
-
- zaczyna szaleć
Dobra, mocna płyta ! Może faktycznie deczko przy długa, ale za to wbija w glebę ! Jak dla mnie w pierwszej trójce polisz def metal 

-
- mistrz forumowej ceremonii
nie bycie Behemothem to akurat zaletakakademona pisze:rozumiem też ,że największa wada to ,ze nie jest to Behemoth?

-
- zaczyna szaleć
Kurwa za długa za krótka, jak tu dogodzić .Jak dla mnie zajebista i ani trochę nie męczy.Może nawet dobrze, że trochę trwa bo przynajmniej nie stwierdzę ze smutkiem, że to juz koniec.
- KreatoR
...bo codziennie zajmuję się zawodowo właśnie takim betonem jak Ty, więc wyluzuj już yntelygencie, bo Ci żyłka pęknie.Maria Konopnicka pisze:.... zrobię im jeszcze 50 tys. zdjęć i kopnę 50 tys. razy mawashi geriKreatoR pisze:i od razu napiszesz nam jutro o tych wszystkich przesłuchanych kilkunastu nowościach, dodasz recenzje, wydasz sądy, ocenisz wartość każdej z nich itd itpA Ty rano wstaniesz, spakujesz kielnie i kanapki z salcesonem i pójdziesz do roboty
Jaki ten świat niesprawiedliwy
- Najprzewielebniejszy
jest wreszcie obiecane video: