IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: IMMOLATION
Też się wkurzyłem, ale wlazłem na stronę Nuclear Blast i to tylko potwierdziło co jest na MA: http://www.nuclearblast.de/de/label/mus ... iracy.html
Ostatnio zmieniony 18-05-2013, 14:12 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
:)nicram pisze:Też się wkurzyłam
- nicram
-
Heretyk
proste :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Nasum pisze:nicram pisze:Nie ma jewel casa. Wyszło tylko w digipacku.
Kurwa mać....
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie ma i nie będzie??0ms pisze:Nasum pisze:nicram pisze:Nie ma jewel casa. Wyszło tylko w digipacku.
Kurwa mać....
Kurwa mać.... trzeba będzie jednak tego digipacka kupić, nie ma wyjścia :(
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
-
est
Nuclear Balas tnie w chuja. Mam nadzieję, że nie zrobią z Immo drugiego Kataklysm. Choć pewnie ich kontrakt z Niemiaszkami daje im jakąś tam stabilność.
-
Nasum
Ja mam nadzieję że ten digi nie będzie wyglądał jak digi Hate Eternal bo wtedy to wkurwiłbym się jeszcze bardziej.
-
Hellthrasher
- postuje jak opętany!
Nie śledzę tego dokładnie ale to chyba polska obsesja z tymi digipakami. Na naszym przykładzie Resurgency u nas sprzedawało się tylko w jewel , natomiast klienci ze świata to w 90 % zakup digipaków.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Też mam takie wrażenie.Hellthrasher pisze:Nie śledzę tego dokładnie ale to chyba polska obsesja z tymi digipakami.
This is where everything goes backwards.
- Castor
- weteran forumowych bitew
Nie spokojnie, jest tray, więc aż tak tragicznie nie jest :)Nasum pisze:Ja mam nadzieję że ten digi nie będzie wyglądał jak digi Hate Eternal bo wtedy to wkurwiłbym się jeszcze bardziej.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Godplayer
- w mackach Zła
Z digi trzeba więcej się cackać , jewel jak się połamie czy porysuje to wymieniasz na nowe i po sprawie . No i niektóre digi wołają o pomstę do nieba , a i są takie że jewel może spierdalać . No nie dogodzisz :D
-
Nasum
Zawsze są wyjątki od reguły. Co nie zmienia faktu, że gdybym miał możliwość wyboru, to wybieram jewel case'a. A co do polskiej przypadłości nielubienia digi packów to ciekawa sprawa.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tamto to byl bodajze ecopackNasum pisze:Ja mam nadzieję że ten digi nie będzie wyglądał jak digi Hate Eternal bo wtedy to wkurwiłbym się jeszcze bardziej.
-
Nasum
Zwał jak zwał, ciulstwo pasuje bardziej.
- nicram
Może kwestia typowo kulturowa. :-) Jeżeli chodzi jednak o fanów z masterfula, to wydaje mi się, że duża część tu piszących albo nawet większość to mniejsi lub więksi kolekcjonerzy lubiący mieć płyty w stanie idealnym. Takiego digisraka ciężej jest utrzymać w takim stanie. Ja np. trzymam to wszystko w foliach ochronnych więc daję radę, ale chyba nikogo nie trzeba przekonywać, że jewel jest wytrzymalszy i w dodatku tańszy w produkcji.Hellthrasher pisze:Nie śledzę tego dokładnie ale to chyba polska obsesja z tymi digipakami. Na naszym przykładzie Resurgency u nas sprzedawało się tylko w jewel , natomiast klienci ze świata to w 90 % zakup digipaków.
Tak, ecopacki to gwałt na dobrym smaku. Brak treya to jedno z największych skurwysyństw jakie można zrobić kolekcjonerowi. Chociaż żeby pakowali płyty w wiskozowe lub papierowe koperty, żeby się nie nie rysowały...tego kto to wymyślił powinno się powiesić za jajca.Nasum pisze:Zwał jak zwał, ciulstwo pasuje bardziej.
all the monsters will break your heart
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No wlasnie nie do konca "zwal jak zwal", bo to dosc istotne rozroznienie, jesli zamawiasz w ciemno przez internety. Tak czy inaczej jewel case ftw
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Czekam, aż w Polsce zacznie się wywierać naciski na wydawanie winyli w dżewelach.
This is where everything goes backwards.
-
est
Najpierw tv Trwam na multikleks, potem zajmiemy się winylami.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Te sa ok, ale juz Vinyl Replica nie rozumiem zupelnie.Knokkelmann pisze:Czekam, aż w Polsce zacznie się wywierać naciski na wydawanie winyli w dżewelach.