Co się martwisz; długie włosy ma, gitarę też, kawałki kojarzy, pewnie za jakiś czas, gdy już wszyscy wypną się na spółkę Peter-Kmiołek, zobaczymy go w Vaderze. ;)koreaniec pisze:lol, koleżka z Supreme Lord jest fanboyem Vadera (swoja drogą cieniutko z techniką)
http://www.youtube.com/user/MorbusMorti ... kvlGxC-mPE
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: VADER

- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- empir
- zahartowany metalizator
Bo pierwsze dwie + sothis to klasa światowa. Potem to już tylko solidny drugoligowiec.Glene pisze:pierwsze dwie plyty bardzo wysoko sobie cenie. :)
Oczywiście mam nadzieję, że nowa płyta zabije. Ale to mało prawdopodne, niestety. :/
Otóż to.Realista pisze:za to co zrobili na demach i dwóch pierwszych płytach szacun do końca życia!
E tam. Masz podobno tyle chujowych płyt na półce, że niewiele ryzykujesz. ;)IRONMIL pisze:Jeszcze niech ze dwie osoby pochwalą to zaryzykuję i sobie ściągnę do przesłuchania :) Cholera! Kiedyś to była kapela, której płyty kupowałem w ciemno bez chwili zastanowienia :)
-
- rozkręca się
Na takim koncercie to oni sobie mogą nagłaśniać ale ipody w garderobie i to na tyle ile pozwoli tour manager, nie masz zielonego pojęcia jak takie imprezy wyglądają od kuchni.Glene pisze:Szczerze to nie chcialo mi sie nawet probowac wylapywac cos z tego co tam szumialo. Jak na taki zespol to powinni sie naglosnic jak na hale, a nie jak na Graffiti. ;) )
- Realista
dokładnie, masakryczny stuff, ciut wyżej niż debiut który jest dla mnie jedną z ikon polskiego Death metalu, obok "Invisible Circle", "Calamity", "Thor" i "Elapse".Xapapote pisze:morbid reich to dla mnie najlepszy metalowy materiał made in poland. pozycja absolutnie wybitna
- Glene
No dobra moze i nie mam, ale nie powiesz mi chyba, ze oni nic nie maja do gadania w sprawie tego jak beda naglosnienie??????????Jesus Satan pisze:Na takim koncercie to oni sobie mogą nagłaśniać ale ipody w garderobie i to na tyle ile pozwoli tour manager, nie masz zielonego pojęcia jak takie imprezy wyglądają od kuchni.Glene pisze:Szczerze to nie chcialo mi sie nawet probowac wylapywac cos z tego co tam szumialo. Jak na taki zespol to powinni sie naglosnic jak na hale, a nie jak na Graffiti. ;) )
-
- rozkręca się
Dodam tylko, że jak ich wtedy zobaczyłem w Headbangers Ball, w wywiadzie z V.W. to prawie obsrałem się ze szczęścia i dumy.Realista pisze:debiut który jest dla mnie jedną z ikon polskiego Death metalu
- rob
- w mackach Zła
Z tego co ja wiem to nic nie mają na takich koncertach do gadania. Często nawet własny akustyk nie ma dojścia do konsolety, taka rola supportu.Glene pisze:oni nic nie maja do gadania w sprawie tego jak beda naglosnienie??????????
jebać frajerów
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Stare płyty VADER uwielbiam, z naciskiem na "Sothis", "De Profundis" i "Black to the Blind". Ogólnie do "Revelations" łykam wszystko. Potem była iskierka nadziej w postaci "The Art of War", ale jakieś takie bezjajowe są ostatnie poczynania Panów Piotra i Mariusza. Dlatego wydaje mi się, że Pająk w VADER to całkiem niezła sprawa - tym bardziej, że coś tam komponuje. Z drugiej strony był tu Vogg i nie pomogło...
A co do nierówności: ostatni DEICIDE >>>>> przedostatni DEICIDE > ostatni VADER - no to się teraz zacznie. ;)
A co do nierówności: ostatni DEICIDE >>>>> przedostatni DEICIDE > ostatni VADER - no to się teraz zacznie. ;)
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
-
- rasowy masterfulowicz
Przepasc pomiedzy dwiema ostatnimi jest znacznie wieksza, a pomiedzy dwiema pierwszymi nie ma jej wcale. Lubie "Till Death Do Us Part"Gothmog pisze:ostatni DEICIDE >>>>> przedostatni DEICIDE > ostatni VADER
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak grali przed Metallicą na stadionie w Chorzowie to też zabrzmieli tak jakby nie mogli. Tak więc nie spodziewałem się jakiejś mega rewelacji także przed Slayerem.Glene pisze:Szczerze to nie chcialo mi sie nawet probowac wylapywac cos z tego co tam szumialo. Jak na taki zespol to powinni sie naglosnic jak na hale, a nie jak na Graffiti. ;) Zeby nie bylo, ze tylko jebie Vadera to powiem, ze pierwsze dwie plyty bardzo wysoko sobie cenie. :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NARESZCIE!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Bzdura - nie jest to na pewno rewelacja, ale płyta przynajmniej dobra...Self pisze:Wszystko jest lepsze od ostatniego Vadera, naprawdę.
mam dziwne wrażenie, że jakby ten album nagrała jakaś inna kapela to wszyscy wyrażaliby się o nim pochlebnie, a że Vader... cóż, jebanie Vadera jest teraz trendy - tak jak gloryfikowanie Autopsy czy Incantation (kilka lat temu nazywanych jeszcze drugoligowcami) :)