też nie dokończyłem. posłuchałem do połowy, wymiękłem i potem tylko przeskakiwałem co parę minut na parę sekund i co ciekawe miałem wrażenie, jakbym ciągle słuchał tego samego fragmentu. pożytek z tego chociaż taki, że już więcej czasu na ten zespół nie poświęcę, czyt: nie zmarnuję:)Pelson pisze:Mam bardzo podobnie. Niestety nie dokończyłem słuchania całego albumu. Początek jeszcze się jakoś broni, ale później jest tylko gorzej, czytaj nudniej.Pierec pisze:nudne to to. Nudno, już nie mówiąc o oryginalności, bo nie tego wymagam od bm, ale tu nawet szczypty jej nie uświadczyłem. bardzo modne patenty, brzmienie nawet takie 'na czasie'.
BLAZE OF PERDITION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Pierec
- postuje jak opętany!
Re: BLAZE OF PERDITION
-
- weteran forumowych bitew
Finał płyty jest rewelacyjny akurat, przy czym cała jest fajna.Pelson pisze:Mam bardzo podobnie. Niestety nie dokończyłem słuchania całego albumu. Początek jeszcze się jakoś broni, ale później jest tylko gorzej, czytaj nudniej.Pierec pisze:nudne to to. Nudno, już nie mówiąc o oryginalności, bo nie tego wymagam od bm, ale tu nawet szczypty jej nie uświadczyłem. bardzo modne patenty, brzmienie nawet takie 'na czasie'.
Grrrówno!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pierwszy kawałek chyba najlepszy w ich karierze. Otwierający riff bdb. 4.5/6
Kawałek drugi, pozlepiany z rożnych nie pasujących do siebie fragmentów, ale momenty są. 3/6.
Numer trzeci to totalna, nudna sraka. 1/6.
Numer czwarty podobny do trzeciego, ale z fajnym zakończeniem. 1.5/6.
średnia zatem całości to 2.5/6 czyli raczej słabawo.
Kawałek drugi, pozlepiany z rożnych nie pasujących do siebie fragmentów, ale momenty są. 3/6.
Numer trzeci to totalna, nudna sraka. 1/6.
Numer czwarty podobny do trzeciego, ale z fajnym zakończeniem. 1.5/6.
średnia zatem całości to 2.5/6 czyli raczej słabawo.
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Spróbowałem ponownie, jak Blaze of Perdition kocham, z tym samym rezultatem co poprzednio.Plasfodeur pisze:Finał płyty jest rewelacyjny akurat, przy czym cała jest fajna.Pelson pisze:Mam bardzo podobnie. Niestety nie dokończyłem słuchania całego albumu. Początek jeszcze się jakoś broni, ale później jest tylko gorzej, czytaj nudniej.Pierec pisze:nudne to to. Nudno, już nie mówiąc o oryginalności, bo nie tego wymagam od bm, ale tu nawet szczypty jej nie uświadczyłem. bardzo modne patenty, brzmienie nawet takie 'na czasie'.
Szczęśliwie, wytrwałem tym razem do końca randki.
Niestety, jednak pozostaniemy tylko przyjaciółmi. Zbyt nudny i przewidywalny partner.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nie miałem wielkich oczekiwań ale album mnie pozytywnie zaskoczył. Nic odkrywczego ale słucha się tego dobrze, i rzeczywiście końcówka rozpierdala. Podsumowując, nie ma zerwanego beretu ale żenady też panowie nie zaserwowali.
- uglak
wy sie martwicie postami ginacymi na Sybirze, a na swiecie sa powazniejsze problemy - jakies noname (przynajmniej dla mnie) nie chca grac z Blaze of Perdition... naturalnie zgodnie ze swoim zwyczajem zdazyli BoP juz podjebac do organizatora :D

Guilty of being right
- TheDude
^ Solidna pedaliada i spierdolenie.
- hcpig
Zróbcie jakąś ostateczną listę zespołów NS bo już się gubię i nie wiem co myśleć :/
Yare Yare Daze
- nagrobek
- zahartowany metalizator
sam zespół chyba też nie wie co myśleć i robić bo pyta o zdanie na fejsbuku.ważne co ludzie powiedzą.
- Medard
Powinni zaprosić zespół BDSM zamiast quazi nazi, wszyscy byliby zadowoleni.nagrobek pisze:sam zespół chyba też nie wie co myśleć i robić bo pyta o zdanie na fejsbuku.ważne co ludzie powiedzą.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Only BDSM black metal is real!!!
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
We are proud to announce the signing with Metal Blade Records.
Our fifth album entitled "The Harrowing of Hearts" is already being written and will be scheduled for recording & release as soon as we're ready.
More info to come in due time
We are proud to announce the signing with Metal Blade Records.
Our fifth album entitled "The Harrowing of Hearts" is already being written and will be scheduled for recording & release as soon as we're ready.
More info to come in due time
- Mental
spszedali śe.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- smooker
- w mackach Zła
W sumie Metal Blade to nie jest już chyba taka potęga jak kiedyś, ale mimo wszystko szacuneczek.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
HAHAHAHA czasem warto kliknąć w jakiś losowo podbity temat, przegapiłem to, o kurwa, ile osób w zespole, tylu prysznicy życzę, drzwi wystarczą jedne, byle gazoszczelne.uglak pisze:wy sie martwicie postami ginacymi na Sybirze, a na swiecie sa powazniejsze problemy - jakies noname (przynajmniej dla mnie) nie chca grac z Blaze of Perdition... naturalnie zgodnie ze swoim zwyczajem zdazyli BoP juz podjebac do organizatora :D
Kerosene keeps me warm.
- smooker
- w mackach Zła
Pasuje do onkologii...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
- Bohdan
Clip z dupy, kawałek zajebisty.
- maciek z klanu
Mgła?yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bloodcult
Wokal spoko, gitary arcychujowe.
Klip ujdzie. Mniejsza sztampa niż Behemoth ale nawet bosa dziewczyna go nie uratowała. Target będzie obsrany ze szczęścia.
Klip ujdzie. Mniejsza sztampa niż Behemoth ale nawet bosa dziewczyna go nie uratowała. Target będzie obsrany ze szczęścia.