AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AZARATH
Można delektować się death metalem nigdy nie trafiając na ten zespół. Nie ma o co się kłócić. A grać jak Children of Bodom też trzeba umieć.
- vicek
- zahartowany metalizator
:D
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Właśnie z tym mam problem. Dałem PtB kolejną szansę i owszem - warto było dla samego Zbycha, który ujmuje brawurą, pomysłowością, a przy okazji może robić za wzór dla innych siepaczy jak klecić partie komplementarne do muzyki, a nie gdzieś obok, dla małpich popisów. Przeszkadza wtórność całej reszty. Za bardzo słychać, że inspirowali się wielkimi, których nazwy kończą się na "ation". Na starszych płytach też słychać różnorakie wpływy, jednak są one lepiej kamuflowane, przemielone na ich barbarzyńską modłę. Co jasne nie jest to wada dyskwalifikująca, ale wystarczy by zamknąć drogę po koronę w ich dyskografii.Lykantrop pisze:na żadnej innej płycie nie pokazali się z tak dojrzałej strony i zarazem nie udowodnili, że potrafią to zrobić w 100% po swojemu
- vicek
co by sobie nie pierdolić , to wokale na tej płycie Brunowi wyszły monstrualne
- Kraft
Na każdej płycie wypada charyzmatycznie, ale na DIE zapuszcza się jak nigdy wcześniej i później w wyższe rejestry, co dodatkowo potęguje zwierzęcą niemal dzikość tego krążka..
- Plastek
- Kontakt:
No nie gadaj stary, że takie słodkie solóweczki jak na BM to zdrowe heteroseksualne granie??? Ktoś ci zrobił wiatrak, że nie słyszysz tych melodyjek?vicek pisze:osobiście uważam ptb za najlepszą płytę razem z die ale zaraz drugie miejsce ma bm co wy kurwa??? pedalskie granie?
wokal teksty riffy niszczą polecam jeszcze raz to przesłuchać .
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
słuchasz iron maiden , mf , judas priest czy też gadasz ze to pedały ??? tylko nie gadaj mi że to granie pod children of bodom przecież to nawet tak nie brzmi .
Melodyjne solówki które mnie wkurwiają są na nowym kreatorze i innych takich . Tu jest okej
Melodyjne solówki które mnie wkurwiają są na nowym kreatorze i innych takich . Tu jest okej
Ostatnio zmieniony 07-09-2013, 21:33 przez vicek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- Kontakt:
Uwielbiam wszystkie kapele przez ciebie wymienione. Ale one zawsze grały melodyjnie i zajebiście, Azarath zaś napierdalał bestialską muzykę, aż któregoś dnia jął popiardywać tęczą z wygolonych pośladków. Przykro mi ale tak to wygląda.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
spoko płakał nie będę .
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jak ja pamięcią sięgnę to akurat "BM" wzbudziła spore kontrowersje i opinie były mocno podzielone. Ja już na początku napisałem, że to jebie Behemothem na kilometr i jest krokiem wstecz w karierze Azarath. Właściwie to zastanawiam się po co to zrobili pod tą nazwą, jeśli jestem dobrze poinformowany to na koncertach nawet już nie grają kawałków z płyt z Brunem?Plastek pisze:Zabawne, że jak zaraz po premierze "Blasphemer's Malediction" mówiłem, że jest to pedalska melodyjkowa sraka podpierdolona od Children of Bodom i Agathodaimon, to niemalże całe forum, składające się naturalnie z wyrobionych, wyrafinowanych słuchaczy słuchających po 88888888 razy chujowe płyty, aby dotrzeć do transgresji i geniuszu, oczywiście zaczęło się dopierdalać, że Plastek zjeb, że Plastek się czepia, że marudzi. Z przyjemnością zatem stwierdzam, że po czasie ludziom oczy się otwierają, na to jak cieniutką i słodką pytką - oj przepraszam - płytką jest "Blasphemer's Malediction".Lykantrop pisze:Tak właśnie. Wsłuchajcie się dobrze, wytężcie uszy i zrozumcie, że na tej płycie udowodnili, iż są profesorami na wydziale śmierć metalu. Jak pomyślę, że po takim czymś wydali taką pokrakę jak "Blasphemer's Malediction" to aż ślepia przecieram z niedowierzania. Jak można było aż tak nisko upaść?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
eeee ... jasne, że jeszcze grają starsze numery, a czemu by mieli nie grać?
oczywiście BM to zajebista płyta!
- vicek
+1Ihasan pisze:eeee ... jasne, że jeszcze grają starsze numery, a czemu by mieli nie grać?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- postuje jak opętany!
manieczki pisze:
Stormblast reklamuje MV
- Nerwowy
Chujowy, drewniany bębniarz z niego - kazaliby mu zagrać wolno i bez blastów to by się pogubił pewnie !Lurtz pisze:manieczki pisze:
Stormblast reklamuje MV
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- vicek
a po chuj ma grac wolno
- Nerwowy
bo Ulrich gra wolno a on jest najlepszy
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Silent_Sea
Winylowy hype trwa w najlepsze i bardzo dobrze :P W końcu te albumy w jedynym, słusznym formacie .
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- vicek
kurwa lenie