AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
Dziś rano zanim wyszedłem do roboty musiałem zapodać sobie "Sadistic gratification" z ich ostatniej płyty - cóż za piękny początek dnia! Te jęki zarzynanej, torturowanej , proszącej o litość laski , i ten grobowy pomruk "Your death brings me pleasure..."
Teraz popijając kolejne piwo znów mam przemożną chęć posłuchania jej cierpienia. Zatem "play"...
Teraz popijając kolejne piwo znów mam przemożną chęć posłuchania jej cierpienia. Zatem "play"...
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nie chcę powodowac kontrowersji, ale nie rażą was trochę te "czyste" gitary na Macabre? Nie będę udawał, że dorastałem z Autopsy, bo wyprałem sie dopiero tutaj, ale np. Mental Funeral katuję ostro i z przyjemnością, natomiast akustyczne wtręty na ostatniej płycie wydają się być takie jakieś nieporadne.
Kerosene keeps me warm.
Nie chcę być wulgarny, ale kurwa w dupę zajebana pierdolona mać!
Twój stary był nieporadny jak Cię robił. :)
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Przerażające, że na Autopsy czy Incantation to trzeba się wyprać na forum internetowym.83koper83 pisze:Nie chcę powodowac kontrowersji, ale nie rażą was trochę te "czyste" gitary na Macabre? Nie będę udawał, że dorastałem z Autopsy, bo wyprałem sie dopiero tutaj, ale np. Mental Funeral katuję ostro i z przyjemnością, natomiast akustyczne wtręty na ostatniej płycie wydają się być takie jakieś nieporadne.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
Sranie w banie, tego słucha się jeszcze lepiej niż w dniu premiery. Znasz taki kawałek "Games of Humiliaton" z drugiego albumu Pungent Stench? Tam też masz takie akustyczne wtręty. ZAJEBISTOŚĆ!!!83koper83 pisze: nie rażą was trochę te "czyste" gitary na Macabre? akustyczne wtręty na ostatniej płycie wydają się być takie jakieś nieporadne.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
1) Jedyny powód, dla jakiego tu zaglądam, to chęć znalezienia czegoś wartego posłuchania.
2) Mieliście szczęście dorastac w otoczeniu die-hardów, którzy wam coś podsunęli, doradzili... Zazdroszczę wam. Ja latami tłukłem Slayera i Cannibali - sentyment do nich mam już nie tyle we krwi, co w kościach. Metalu zacząłem słuchać od De Profundis Wiadera, która to płyta zamiotła mną od pierwszego przesłuchania, i sprawiła że poszło w odstawkę The Prodigy które to było moja zajawką w podstawówce.
3) Garman Terrordome to mój ziomal i może poświadczyć, że jestem wariat:)
4) Moj stary obskoczył i twoją starą, i podobno prosiła o jeszcze, Mariu Konopnicku:>
5) To po ch...ja to forum istnieje? Jeśli to ma być miejsce spotkań Towarzystwa Wzajemnej Masturbacji to dlaczego wciąż otwarta jest opcja mast... tfu! rejestracji?
6) Słucham różnych rzeczy, gram na basie, gitarze i garach, czytam nuty. "Akustyczne" gitary na Macabre pasują mi jak pięść do nosa, i plumkają jakoś tak słodko.
2) Mieliście szczęście dorastac w otoczeniu die-hardów, którzy wam coś podsunęli, doradzili... Zazdroszczę wam. Ja latami tłukłem Slayera i Cannibali - sentyment do nich mam już nie tyle we krwi, co w kościach. Metalu zacząłem słuchać od De Profundis Wiadera, która to płyta zamiotła mną od pierwszego przesłuchania, i sprawiła że poszło w odstawkę The Prodigy które to było moja zajawką w podstawówce.
3) Garman Terrordome to mój ziomal i może poświadczyć, że jestem wariat:)
4) Moj stary obskoczył i twoją starą, i podobno prosiła o jeszcze, Mariu Konopnicku:>
5) To po ch...ja to forum istnieje? Jeśli to ma być miejsce spotkań Towarzystwa Wzajemnej Masturbacji to dlaczego wciąż otwarta jest opcja mast... tfu! rejestracji?
6) Słucham różnych rzeczy, gram na basie, gitarze i garach, czytam nuty. "Akustyczne" gitary na Macabre pasują mi jak pięść do nosa, i plumkają jakoś tak słodko.
Kerosene keeps me warm.
- beastov23
Wszystko się zgadza to TEN charakterystyczny słodkawy posmak lub zapach. Jedyny w swoim rodzaju. Nie da się tego pomylić z niczym innym.83koper83 pisze: "Akustyczne" gitary na Macabre pasują mi jak pięść do nosa, i plumkają jakoś tak słodko.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A ja wam mowie, ze dla bab to nowe Autopsy ze slodkimi gitarami.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Nic się nie zgadza. Słodka, landrynkowa woń wypiera znienacka słodkawy, trupi odór.535 pisze:Wszystko się zgadza to TEN charakterystyczny słodkawy posmak lub zapach. Jedyny w swoim rodzaju. Nie da się tego pomylić z niczym innym.83koper83 pisze: "Akustyczne" gitary na Macabre pasują mi jak pięść do nosa, i plumkają jakoś tak słodko.
Kerosene keeps me warm.
- beastov23
Jeszcze nie widziałem "baby" która lubiłaby AUTOPSY. Brak żelu we włosach i wysportowanych sylwetek skutecznie odstrasza niewiasty, choć teksty poniekąd o miłości.
-
- zahartowany metalizator
Mistrzowska Maria w akcji. :D Obraza, ale zawsze robi to z duzej litery. :D Gadanina uzytkownika koper oczywiscie absurdalna.Maria Konopnicka pisze:Nie chcę być wulgarny, ale kurwa w dupę zajebana pierdolona mać!83koper83 pisze:Nie chcę powodowac kontrowersji, ale nie rażą was trochę te "czyste" gitary na Macabre? Nie będę udawał, że dorastałem z Autopsy, bo wyprałem sie dopiero tutaj, ale np. Mental Funeral katuję ostro i z przyjemnością, natomiast akustyczne wtręty na ostatniej płycie wydają się być takie jakieś nieporadne.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Sorry, ale nie zrozumiałem Cię. Brzmi to, jakbyś miał kutasa Maryi w ustach.
Oglądałem "Cannibal holocaust".
Co do babskości ostatniego Autopsy - na wypadek, gdyby ktoś się nie zorientował: to partie, gdy muzycy wyłączają przetworniki dźwięku podpięte do gitar jakoś mi nie leżą, poza tym jest... git.
Oglądałem "Cannibal holocaust".
Co do babskości ostatniego Autopsy - na wypadek, gdyby ktoś się nie zorientował: to partie, gdy muzycy wyłączają przetworniki dźwięku podpięte do gitar jakoś mi nie leżą, poza tym jest... git.
Kerosene keeps me warm.
-
- zahartowany metalizator
post byl do kolegi Marii wiec uprzejmie mozesz spierdalac :-)
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Post był do uzytkownika byrgh, więc uprzejmie możesz odjebać się:)
Kerosene keeps me warm.
Obrzucić się chujami najłatwiej.
Kolego Koperek, jebie mnie to co włączają muzycy. Nie przeszkadza mi również co czujesz wtedy Ty. Czy jest to smak landrynek, czy bardziej oczywisty smak gówna. Nie zamierzam Cię przekonywać do czegokolwiek, gdyż nie jestem księdzem. Inna sprawa, że masz pełne prawo do obrony swego zdania.
Kolego Koperek, jebie mnie to co włączają muzycy. Nie przeszkadza mi również co czujesz wtedy Ty. Czy jest to smak landrynek, czy bardziej oczywisty smak gówna. Nie zamierzam Cię przekonywać do czegokolwiek, gdyż nie jestem księdzem. Inna sprawa, że masz pełne prawo do obrony swego zdania.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
I TO, milordzie, jest uczciwe postawienie sprawy. A nie napierdalanie w stylu "Jezusie Nazarejski, na forum się trza wyprać na Autopsy, gdyż nie każdy urodził się w 1948 - mym. Jakby cała stara gwardia ocknęła się pewnego poranka 1989 z myślą "coś zajebistego się stało".
Kerosene keeps me warm.
-
fajny koncert
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia