Wiesz, znak czasów. Dobrze mają teraz dzieciaki - poczytają forum i widzą za co mają się brać. Jak ja zaczynałem na początku lat 90-tych to miałem jednego kolegę, który metalu słuchał i drugiego, którego namawiałem, żeby słuchał. Chodziło się po targu, grzebało w kasetach i często kupowało coś tylko dlatego, że miało fajną okładkę. Później oczywiście czytało się różne ziny, czasopisma i wiedza się powiększała, ale początki miałem ciężkie. Obsrałbym się jakbym takiego Masterfula w 1990 roku zobaczył. :)beastov23 pisze:Przerażające, że na Autopsy czy Incantation to trzeba się wyprać na forum internetowym.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: AUTOPSY
-
- zahartowany metalizator
nie sledze tej ujmujacej dysputy od poczatku: kto na tym forum pral na Incantation? :-)
Riven.
E, to Ty stary grzyb jesteś. :) Pewnie jakiś rocznik '80-'82. :)83koper83 pisze:1) Metalu zacząłem słuchać od De Profundis Wiadera
Jesteś dla mnie jak gość, który pokonał raka! :)83koper83 pisze:poszło w odstawkę The Prodigy, które to było moją zajawką w podstawówce
A jak skończył to pewnie jeszcze wszedł na krzesło i jej z bańki w piszczel wyjechał. :)))83koper83 pisze:4) Mój stary obskoczył i twoją starą, i podobno prosiła o jeszcze, Mariu Konopnicku:>
Forum istnieje po to by kilka osób mogło poczuć się zajebiście. :)83koper83 pisze:5) To po ch...ja to forum istnieje? Jeśli to ma być miejsce spotkań Towarzystwa Wzajemnej Masturbacji to dlaczego wciąż otwarta jest opcja mast... tfu! rejestracji?
Ja gram tylko na fortepianie, ale niechętnie... bo się karty ślizgają. "Akustyczne" gitary na "Macabre..." są zajebiste.83koper83 pisze:6) Słucham różnych rzeczy, gram na basie, gitarze i garach, czytam nuty. "Akustyczne" gitary na "Macabre..." pasują mi jak pięść do nosa, i plumkają jakoś tak słodko.
Zawieszam wszelkie plany, mój cel w tym roku jest tylko jeden.shitfun pisze:
fajny koncert
...z wielkiej litery. :)byrgh pisze:Mistrzowska Maria w akcji. :D Obraza, ale zawsze robi to z duzejlitery. :D
Prawie się zesrałem, więc zapomniałem podziękować.shitfun pisze:
fajny koncert
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Maria jak zwykle dowcipnis, po angielskiemu prawie ze jester :D
Co do akustycznych partii na ME, oczywiscie sa genialne i pasuja idealnie. zreszta w ogole ME to doskonala plyta, nie ma zadnych slabych punktow, kto uwaza inaczej ten slucha metalkor! Rzeklem, amen, heil satan, badum tsss....
Co do akustycznych partii na ME, oczywiscie sa genialne i pasuja idealnie. zreszta w ogole ME to doskonala plyta, nie ma zadnych slabych punktow, kto uwaza inaczej ten slucha metalkor! Rzeklem, amen, heil satan, badum tsss....
this is a land of wolves now
-
:DMaria Konopnicka pisze:...z wielkiej litery. :)byrgh pisze:Mistrzowska Maria w akcji. :D Obraza, ale zawsze robi to z duzejlitery. :D
:DDDMaria Konopnicka pisze:Rivenbyrgh pisze:nie sledze tej ujmujacej dysputy od poczatku: kto na tym forum pral na Incantation? :-)
-
- weteran forumowych bitew
@ 535 - polecam stary, widziałem raz i był to najlepszy koncert metalowy jakie było mi dane zobaczyć
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
Słusznie. Duża to może być głowa, względnie dupa.Maria Konopnicka pisze:...z wielkiej litery. :)byrgh pisze:Mistrzowska Maria w akcji. :D Obraza, ale zawsze robi to z duzejlitery. :D
Niestety w stosownym czasie (2010), gdy było tak blisko i względnie "tanio" ja byłem bardzo daleko. Nic to (Baśka!). Ostatnio w Danii, Holandii, Szwajcarii - "Macabre Eternal"- nie jestem, aż tak rozrzutny. Ja sobie poczekam. Jeszcze młody jestem.shitfun pisze:@ 535 - polecam stary, widziałem raz i był to najlepszy koncert metalowy jakie było mi dane zobaczyć
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Gdybyś w 1990 miał możliwość przeglądania Masterfula, odrzuciłbyś ją z pewnością jako niegodną prawdziwego hardkora.Maria Konopnicka pisze:Wiesz, znak czasów. Dobrze mają teraz dzieciaki - poczytają forum i widzą za co mają się brać. Jak ja zaczynałem na początku lat 90-tych to miałem jednego kolegę, który metalu słuchał i drugiego, którego namawiałem, żeby słuchał. Chodziło się po targu, grzebało w kasetach i często kupowało coś tylko dlatego, że miało fajną okładkę. Później oczywiście czytało się różne ziny, czasopisma i wiedza się powiększała, ale początki miałem ciężkie. Obsrałbym się jakbym takiego Masterfula w 1990 roku zobaczył. :)beastov23 pisze:Przerażające, że na Autopsy czy Incantation to trzeba się wyprać na forum internetowym.
Urodziłem się w roku 1983, a Ty? Wspominka o "De Profundis" służyła uwypukleniu faktu, że metalu zacząłem słuchać dość późno. Ty natomiast, nie mam co do tego wątpliwości, przesłuchałeś już więcej płyt niż Euronymous i Cliff Burton razem wzięci - chwała ci za to (to nie żart). Ciężko jednak na tej podstawie uwierzyć w zależność: Maria Konopnicka>>>>>>>>>>>> Euronymous+Cliff Burton.
Kolego Byrgh, skoro "nie śledzisz tej bzdurnej dyskusji", to może przestań pojawiać się jak usłużny piesek na każde warknięcie gościa, który najwyraźniej Ozziemu dragi sprzedawał. Sam dość nieźle sobie radzi.
Kerosene keeps me warm.
Przecież Maria jest niewiele od Ciebie starszy, właściwie starsza. Nie ma się o co kłócić.
-
kolego koper - czytaj ze zrozumieniem albo poznaj kontekst :) to byla klasyczna przewrotna kasliwosc pod adresem Maryi :)
- Riven
- Kontakt:
byrgh pieskiem, no co za nowosc prosze panstwa! ale skonczmy te przepychanki i wrocmy do wlasciwej czesci tematu, jaka jest modlitwa do Macabre Eternal
-
o jakie typowe, dlugo nie wytrzymal, przylecial forumowy blazen :DDD
Nie odbieraj mi nadziei na ostatnią funkcję w życiu, którą chciałem i mogłem objąć.
- Riven
- Kontakt:
no ja pierdole, ta hipsterska pizda w grubych ramkach nigdy nie zamknie pyska , normalnie bot hehehe
Co to hipster dzięki forum, już wiem, co to pizda wiedziałem pewnie ponad dwie dekady wcześniej. Teraz chcę się dowiedzieć co to są:
1/ grube ramki
i co to jest
2/ bot
Chcę mieć pełną świadomość dysputy jaka toczy się na forum.
1/ grube ramki
i co to jest
2/ bot
- Riven
- Kontakt:
google it! :) zreszta najlepiej niech sie ekspert wypowie hehe
-
juz ci kolega 535 wyzej napisal i postanowilem to uszanowac. powiem tylko, ze masz prawo do wlasnej opinii, nie szanuje jej, nie szanuje ciebie, ale badz kurwa dorosly i skoro dales mi bloka to poczuj sie zobowiazany i wypierdalaj skurwialy niedojebie, bo sie osmieszasz na kazdej linii, piszac nawet swoje codzienne debilne posty o tym, jak od 20 lat znasz Jarretta albo gornolotne wywody w stylu "kurwa no, plyta zycia? w voivod najbardziej rozkurwia bogactwo ich muzyki, mozna przy kazdym odsluchu skupic sie na czyms innym i kolejne beda dawac calkiem inne wrazenia. moze pierdole ale tak to widze". chociaz nie, niedawno kumpel podeslal mi lepszy dowod twojej indolencji, ale nie chce mi sie szukac, bo mi szkoda czasu na takie scierwo jak ty :))))) masz te 23 lata to znak, ze czas dorosnac i zyc wlasnym - spierdolonym bo spierdolonym, coz, ale tu sle wyrazy wspolczucia dla twojej matki - zyciem, odpierdolic sie od innych i skonczyc z domatorstwem - wyjdz nieraz na dwor, uwierz ze warto, dziewczyny nie znajdziesz, ale przynajmniej dasz chwile na oddech wirtualnym przyjaciolom :) dobranocRiven pisze:no ja pierdole, ta hipsterska pizda w grubych ramkach nigdy nie zamknie pyska , normalnie bot hehehe
Nie wiem o co temu blaznowi chodzi z tymi ramkami, powaznie, nie wiem co on bierze. :D Zalecam ignorowac, bo czlowiek wejdzie sobie wieczorem na forum, zobaczyc co nowego, a tu taka zakompleksiona wsza na dzien dobry psuje komus dobry nastroj. ;)535 pisze:Co to hipster dzięki forum, już wiem, co to pizda wiedziałem pewnie ponad dwie dekady wcześniej. Teraz chcę się dowiedzieć co to są:
1/ grube ramki
i co to jest
2/ bot