TURBOWOLF
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: TURBOWOLF
to moze ja sie wreszcie na powaznie wezme za ten kyuss, a tych chlopcow zostawie sobie na pozniej...
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
Naprawdę. :)Riven pisze:kurwa, oni wygladaja jak jakies hipsterskie pizdy, to naprawde fajna muzyka jest? bo ciezko uwierzyc ;D
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Faktycznie, tylko im rower i kubek ze starbucksa podstawic i wypisz-wymaluj hipster pizda. Ale sytuacje ratuja wasy wokalisty i dobra nuta. Warto.Riven pisze:kurwa, oni wygladaja jak jakies hipsterskie pizdy, to naprawde fajna muzyka jest? bo ciezko uwierzyc ;D
I will burn alright
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
hehhe, no kiedys sprawdze chociazby dlatego, bo jesli tak to dysonans niezly;)
this is a land of wolves now
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- twoja_stara_trotzky
zajebisty mają image :D
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
płyta zajebista...cd kręci się od 4 dni non stopus...a taki dajmy na to kawałek nr 10 pt. son (sun) niszczy kurwa obiekty! wkurwa tylko ta tektura digipakowa ale na całe szczęście moj cd player papieru nie czytuje. debiut roku jak chuj!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
im częściej słucham tej płyty tym bardziej się przekonuję, ze to chyba rockowa płyta rocku.
Lepsza od PJ Harvey? :)
Płyta miała premierę 11 listopada, a w Twoim odtwarzaczu kręci się już o 4 dni? Gdzie kupiłeś?Godspeed YouZF glemp pisze:płyta zajebista...cd kręci się od 4 dni non stopus...a taki dajmy na to kawałek nr 10 pt. son (sun) niszczy kurwa obiekty! wkurwa tylko ta tektura digipakowa ale na całe szczęście moj cd player papieru nie czytuje. debiut roku jak chuj!
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
Amazon wysyłał od 7-go, tak więc płytę odebrałem 10-go. :)
....byś był kolega, to dałbyś znać - chętnie bym się dołączył do zamówienia. Jakby ktoś zamawiał to dawać znać, chętnie się podłączę - bo wbrew szałowi na tę kapelę, który przepowiadał Trotzky nie widać nie tylko limuzyn i tłumu histeryzujących panienek, ale nawet ich płyt na Allegro. :)
- Maleficio
- Kontakt:
Polly to nie rock.Maria Konopnicka pisze:Lepsza od PJ Harvey? :)Maleficio pisze:im częściej słucham tej płyty tym bardziej się przekonuję, ze to chyba rockowa płyta rocku.
- Maleficio
- Kontakt:
Polly to Polly.
Ja ci dam znac, next week.Maria Konopnicka pisze:....byś był kolega, to dałbyś znać - chętnie bym się dołączył do zamówienia. Jakby ktoś zamawiał to dawać znać, chętnie się podłączę - bo wbrew szałowi na tę kapelę, który przepowiadał Trotzky nie widać nie tylko limuzyn i tłumu histeryzujących panienek, ale nawet ich płyt na Allegro. :)
- twoja_stara_trotzky
Przecież my jesteśmy jakieś 5 lat za murzynami (czyt. np. Wielką Brytanią), jeżeli chodzi o muzykę niezależną. :DMaria Konopnicka pisze:....byś był kolega, to dałbyś znać - chętnie bym się dołączył do zamówienia. Jakby ktoś zamawiał to dawać znać, chętnie się podłączę - bo wbrew szałowi na tę kapelę, który przepowiadał Trotzky nie widać nie tylko limuzyn i tłumu histeryzujących panienek, ale nawet ich płyt na Allegro. :)
Teraz - jak słyszałem w pewnym popularnym programie tefał, na czasie u nas są "dabstepy". :D
Za jakieś 3 lata będzie Turbowolf na Allegro. :D
- Godspeed YouZF glemp
- rozkręca się
GB trochę też. Przykład - jako, że bozia dała mi ten dar z DRONOWEGO nakazu bycia podlondyńskim polaczkiem przetykającym kible dla murzynów (jak np. skarf) wybrałem się z kobietą na koncert niejakiego Turbowolf do Bristolu... w klubie (mieszczącym na max około 35 person) okazało się, że koncert jest wyprzedany i chuja uvidim....tak dla zasady podam, że pod klubem czekało ok 100-150 osób... Inną razą.
- Maleficio
- Kontakt:
Rzeczywiście poważne, komercyjne przedsięwzięcie.... są już prawie jak Guns n' Roses.... w 1975 roku... :)Godspeed YouZF glemp pisze:(mieszczącym na max około 35 person) okazało się, że koncert jest wyprzedany i chuja uvidim....tak dla zasady podam, ze pod klubem czekało ok 100-150 osób.....inną razą.
- twoja_stara_trotzky
marketingowy majstersztyk, zostawić 150 osób przed klubem, "bo koncert wyprzedany" :D