SLIPKNOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: SLIPKNOT
Twardy z ciebie zawodnik, że masz siłę słuchać tych balladek.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gunman
- weteran forumowych bitew
XIX jest świetne, Killpop też. Reszty jeszcze nie słuchałem.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
A co nie lubisz NiN? :)Plastek pisze:Twardy z ciebie zawodnik, że masz siłę słuchać tych balladek.
Yare Yare Daze
- Plastek
- Kontakt:
Nie, wolę industrial, niż samplowany roczek z MTV:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- evildead
strasznie słabe te nowe numery, Slipknot goes crabcore
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Lojezu ale sraka. Ale prawdę mówiąc to tak kojarzyłem cały slipknot po iowa :d[V] pisze:http://www.blabbermouth.net/news/slipkn ... n-i-video/
więcej gówna..nawet nie ukradne sobie tej płyty z internetów.
this is a land of wolves now
- evildead
Vol3 jest w porządku jeszcze
Intensive silence, all in blood red
- hcpig
Nie jest, zapoczątkowała degrendgoladę która zniszczyła to co najlepsze i wyjątkowe w tym zespole.
Yare Yare Daze
-
Slipknot i Iowa to dzikie,nieokrzesane napierdalanie.Czuć narkotyki,destrukcję i death metal. Szkoda,że tak wielu ludzi wrzuca to do szuflady modne koniukturalne gówno i nie potrafi tego na spokojnie posłuchać. Te płyty zdrowo namieszały swego czasu,szkoda,że dalsza kariera tego zespołu to coraz bardziej radio friendly pioseneczki,początki mieli wielkie i za to szacun jest. Słuchasz tej muzyki i czujesz instynktownie ,że ta agresja jest autentyczna,że nie ma tu żadnej ściemy,oni po prostu wyrzygali z siebie te materiały,dla mnie pozostaną wyjatkowe no matter what.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Ta płyta wykracza wchuj dużo poza death metal, to jest zjawisko samo w sobie.
Yare Yare Daze
- Plastek
- Kontakt:
[V] pisze:Slipknot i Iowa to dzikie,nieokrzesane napierdalanie.Czuć narkotyki,destrukcję i death metal. Szkoda,że tak wielu ludzi wrzuca to do szuflady modne koniukturalne gówno i nie potrafi tego na spokojnie posłuchać. Te płyty zdrowo namieszały swego czasu,szkoda,że dalsza kariera tego zespołu to coraz bardziej radio friendly pioseneczki,początki mieli wielkie i za to szacun jest. Słuchasz tej muzyki i czujesz instynktownie ,że ta agresja jest autentyczna,że nie ma tu żadnej ściemy,oni po prostu wyrzygali z siebie te materiały,dla mnie pozostaną wyjatkowe no matter what.
Wiesz, większość ludzi jest po prostu za głupia żeby to zrozumieć, albo boi się przyznać coś takiego bo a nóż widelec kolega z forum wyśmieje, że słuchasz "gówna z MTV dla dzieciaków".
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
Masz rację i niestety też kiedyś padłem ofiarą podobnego mysłenia po ujrzeniu klipów do Vol3. (obraziłem sie na nich) ale teraz jestem wolny od uprzedzeń i mogę napisać z pełną odpowiedzialnością -' Iowa' to monument ekstrelanego metalu czy ogólnie ciężkiego rocka post-2000 kocham ten album jest wybitny.
Yare Yare Daze
- flow
- postuje jak opętany!
Sporo prawdy w tym co pisze V. Poczatki mieli zacne, ostra, energetyczna, bezkompromisowa muza bez zbednego plumkania. Szkoda, ze potem popadli w jakies nudne klimaty, podobnie jak Korn ale za poczatki szacun.
-
- postuje jak opętany!
Notorycznie zapominacie o jeszcze dzikszym MFKR, który co prawda nie jest pełnoprawnym debiutem (zespół go nie uznaje), lecz sam w sobie zawiera taką dawkę szaleństwa, że głowa mała.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Równanie:
Iowa >>>>>Slipknot>>AHIS>>MFKR>>>>>>>>>Vol 3
Równanie:
Iowa >>>>>Slipknot>>AHIS>>MFKR>>>>>>>>>Vol 3
- Mental
ten kawałek http://www.youtube.com/watch?v=IbxDLSavdCw kasuje wszystko co nagrali po vol. 3
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Gunman
To złudzenie. Uwierzyłbym w autentyczność tego albumu gdyby nie fakt, że niespełna rok później wychodzi pierwszy album Stone Sour. A to oznacza nic innego jak to, że w przerwach między nagrywaniem kolejnych ścieżek pełnych agresji i destrukcji, podczas stawiania klocków w kiblu i przy goleniu, Taylor i Root komponowali ballady dla zakochanych. Mało autentyczna ta agresja. Dlatego wole szczere i zróżnicowane Vol3.[V] pisze:Slipknot i Iowa to dzikie,nieokrzesane napierdalanie.Czuć narkotyki,destrukcję i death metal.
-
Sorry batory ale to jest bardzo dziwne podejście. Muzyk nie może realizować się na różnych polach i dawać tam upust swoim emocjom,pasjom? Może poszukamy jakie t shirty nosili w tamtym okresie?Gunman pisze:To złudzenie. Uwierzyłbym w autentyczność tego albumu gdyby nie fakt, że niespełna rok później wychodzi pierwszy album Stone Sour. A to oznacza nic innego jak to, że w przerwach między nagrywaniem kolejnych ścieżek pełnych agresji i destrukcji, podczas stawiania klocków w kiblu i przy goleniu, Taylor i Root komponowali ballady dla zakochanych. Mało autentyczna ta agresja. Dlatego wole szczere i zróżnicowane Vol3.[V] pisze:Slipknot i Iowa to dzikie,nieokrzesane napierdalanie.Czuć narkotyki,destrukcję i death metal.
KUHWAA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Gunman
IOWA to płyta równa i praktycznie cała agresywna. Następne albumy są po części agresywne a po części melodyjne. W częściach agresywnych nie jest to wcale mniej autentyczne. Wole Slipknot w tym mieszanym wydaniu.
-
Vol.3 wciąż jest dobrą płytą,oczywiście,dla wielu ludzi to śmierdzi ściemą bo jest to album o wiele bardziej melodyjny i dopieszczony produkcyjnie aniżeli dwie poprzednie płyty.Kolejny album zawiera tylko kilka naprawdę miażdżących kompozycji.
Najnowszy z kolei jest zbieraniną pomysłów z których 90% powinno właśnie trafić na krążek Stone Sour. Tutaj właśnie czuć,że nie stoi za tym nic mocnego,jeden zmarł,drugiego wyjebali ,teraz naprawdę zespół stał się ich nudnym,zwykłym miejscem pracy a dawna magia poszła się jebać i to słychać w tych utworach.
Najnowszy z kolei jest zbieraniną pomysłów z których 90% powinno właśnie trafić na krążek Stone Sour. Tutaj właśnie czuć,że nie stoi za tym nic mocnego,jeden zmarł,drugiego wyjebali ,teraz naprawdę zespół stał się ich nudnym,zwykłym miejscem pracy a dawna magia poszła się jebać i to słychać w tych utworach.