Trochę mniej przebojowy album od poprzednika, ale czy o wiele gorszy tego jeszcze nie wiem.Drone pisze:Jestem w stanie bez wahania powiedzieć, że nie jest gorszy niż "Life Sentence". Ten sam poziom - grając w ten sposób, z taką klasą trudno te albumy różnicować.
SATAN - Life Sentence
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SATAN - Life Sentence
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Wydaje mi się, że problem leży w oczekiwaniach słuchaczy. Jak wychodził Life Sentence to nikt się w sumie niczego nie spodziewał. Teraz płyta co najwyżej na podobnym poziomie może być odebrana jako faktyczny regres.
Ale fakt faktem, że płyty słucha się świetnie. Nawet jeśli to nie jest najbardziej odkrywcza muzyka na świecie.
Ale fakt faktem, że płyty słucha się świetnie. Nawet jeśli to nie jest najbardziej odkrywcza muzyka na świecie.
The madness and the damage done.
- manieczki
https://www.mystic.pl/plyty_cd,satan-at ... ,23720.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_cd,satan-co ... ,23719.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_winylowe,sa ... ,23787.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_cd,satan-co ... ,23719.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.mystic.pl/plyty_winylowe,sa ... ,23787.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
We wrześniu nowy album:

Posłuchajmy:
[youtube][/youtube]

Posłuchajmy:
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;

SATAN - Doomsday Clock 7" 06.07.2018

SATAN - Doomsday Clock 7" 06.07.2018
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry ten nowy numer, bardzo czekam!Pacjent pisze:We wrześniu nowy album:
Posłuchajmy:
[youtube][/youtube]
-
Żebyś Pan wiedział! To jedyny obok MANILLA ROAD heavy zespół, który wzbudza moje emocje, ale za to jakie. Wokal miazga, solówka miodzio i niesamowita energia, która bije z tego kawałka. Mniam!Harlequin pisze:Bardzo dobry ten nowy numer, bardzo czekam!
- nicram
Wszystko się zgadza, poza jednym mankamentem - bardzo słaba perkusja.Pacjent pisze:Żebyś Pan wiedział! To jedyny obok MANILLA ROAD heavy zespół, który wzbudza moje emocje, ale za to jakie. Wokal miazga, solówka miodzio i niesamowita energia, która bije z tego kawałka. Mniam!Harlequin pisze:Bardzo dobry ten nowy numer, bardzo czekam!
all the monsters will break your heart
- Harlequin
A mieli kiedyś lepszą? To jest NWOBHM, tam nigdy nie było wirtuozów za zestawem. A Satan kupuje jako całość, są cholernie oryginalni, mają niemodne, bardzo nie na czasie poczucie melodii, Brian Ross brzmi jak Brian Ross (a nie jak Halford jak to jest na nowym Blitzkrieg). Oby tylko było tylko troche więcej werwy a mniej kalkulacji (jak to było na "atom by atom") i będę bardzo zadowolony.nicram pisze:Wszystko się zgadza, poza jednym mankamentem - bardzo słaba perkusja.Pacjent pisze:Żebyś Pan wiedział! To jedyny obok MANILLA ROAD heavy zespół, który wzbudza moje emocje, ale za to jakie. Wokal miazga, solówka miodzio i niesamowita energia, która bije z tego kawałka. Mniam!Harlequin pisze:Bardzo dobry ten nowy numer, bardzo czekam!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
O, o, to jest to. Ogromny atut, zupełnie inne są te ich utwory od wszystkiego, co się w tym gatunku słyszy. Czyli jednak - można. Nowy numer znakomity, okładka też mi się bardzo podoba, pozostaje tylko czekać.Harlequin pisze:mają niemodne, bardzo nie na czasie poczucie melodii
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- nicram
Jakoś na poprzednich płytach mi się nie rzucało, że jest źle, a w tym kawałku jest żenująco słabo. Może przez mocno wysunięty zestaw w miksie. Natomiast wyobraź sobie jakie zniszczenie wywołałby ten numer gdyby za perkusją siedział Richard Christy. :-)Harlequin pisze:A mieli kiedyś lepszą? To jest NWOBHM, tam nigdy nie było wirtuozów za zestawem.nicram pisze:Wszystko się zgadza, poza jednym mankamentem - bardzo słaba perkusja.Pacjent pisze: Żebyś Pan wiedział! To jedyny obok MANILLA ROAD heavy zespół, który wzbudza moje emocje, ale za to jakie. Wokal miazga, solówka miodzio i niesamowita energia, która bije z tego kawałka. Mniam!
all the monsters will break your heart
- Drone
Perkusja jest dobra, do takiej muzyki przekombinowane przejścia czy zagrywki po prostu nie pasują. Ale fakt, że werbel wybija się bardzo na pierwszy plan i jeszcze ma dużo pogłosu. Dziwny ten miks, może na płycie będzie inaczej?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
będzie słuchane
będzie słuchane
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- w mackach Zła
Klasa, jak zawsze.
- Believer
+1 czekamRaf pisze:Klasa, jak zawsze.
- Harlequin
No, bardzo kiolejna bardzo mocna płyta w ich wykonaniu. Świetny numer i nawet troche taki "inny" jak na nich.
- Harlequin
- IMP-|-OUS
" onclick="window.open(this.href);return false;Harlequin pisze:Nowy album już w sieci.
- vicek
- zahartowany metalizator
10/10 to je hejwi metal
-
Jak nie lubię pedalskiego heavy tak tej płycie jestem skłonny dać 10/10.vicek pisze:10/10 to je hejwi metal