Też mam wrażenie, że widziałem taką wersję okładki w okolicy premiery tej płyty. Może na reklamówce w Morbid Noizz albo czymś takim.
IMMORTAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: IMMORTAL
- knaar
- rasowy masterfulowicz
W Morbid Noizz na pewno była ta wersja w zapowiedziach. Płytę zamawiałem właśnie u nich.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Ta wersja okładki Battles zawsze mi się bardzo podobała, uważam że lepiej współgra z muzą
ale ta chujnia jaką wymyślili teraz do Damned to ....... kurwa, naprawdę nie wiem jak to nazwać...
ale ta chujnia jaką wymyślili teraz do Damned to ....... kurwa, naprawdę nie wiem jak to nazwać...
-
- Bohdan
Tak, pamiętam flyery z ciemną okładką (też zajebistą), ale biały digipack i "śnieżna" sesja to i tak było złoto

- bullet
- zaczyna szaleć
Abbath poszedł w pizdu, wytwórnia nie będzie musiała mu płacić za wykorzystanie praw do wizerunku na okładce - tak to widzę.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Okładka reedycji Battles In The North kapitalna
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Sądzę, że gdyby jakiś label im trzem czy iluś tam, z ostatniego pełnego składu, dobrze zapłacił to by się zeszli i by nie było dylematu którą wersję Immortal i na jakim festiwalu oglądać 

- Najprzewielebniejszy
no to jest okladka, ktora była reklamowana przed premiera plyty. potem zastapil ja niebieski dziad, a na koniec chlopcy na bialym tle,
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
W sensie, że była jeszcze jedna wersja okładki?Najprzewielebniejszy pisze: ↑08-01-2021, 21:40no to jest okladka, ktora była reklamowana przed premiera plyty. potem zastapil ja niebieski dziad, a na koniec chlopcy na bialym tle,
Przy okazji, ciekawe co się dzieje z IMMORTAL, po wydaniu płyty i kilku wywiadach słuch o nich zaginął. Zero koncertów, zero wieści kiedy nowy materiał, nic. A, chyba była jeszcze jakaś ponowna batalia w sądzie, ale już bez Abbatha.
12345
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ciekawe, bo na M-A status: disputed.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- uglak
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
THIS IS IT! One of Black Metals "unholy Grail" records! Immortals debut masterpiece Diabolical Fullmoon Mysticism. This is number 59 out of the 87 original recently discovered dead stock LPs. This is the first edition German pressing with the "Feneral" misprint on the label. Only the LPs themselves were discovered at Osmose so they were issued with handmade 12 x 12 screen printed 300g black carton covers and a 300g foldout cardboard inner sleeve! On top of all that I had this signed a few months ago in Lawrence KS by the legendary Abbath! He told me that was the only copy he's ever signed as these are some of the rarest LPs ever pressed for the black metal underground! I do have picture proof of the signing that will be sent to the winning bidder. Flawless condition! This is for serious collectors only!!

Jannicke Wiese-Hansen:
(...)This painting was originally supposed to be the cover of Immortals first album, Diabolical Fullmoon Mysticism,- but ended up as an innercover of the later editions of the vinyl.
I painted this in -92,- and the original has never been framed and has taken a beating through the years,- being broken early on, hence traces of its long life can be seen in the prints.

Jannicke Wiese-Hansen:
(...)This painting was originally supposed to be the cover of Immortals first album, Diabolical Fullmoon Mysticism,- but ended up as an innercover of the later editions of the vinyl.
I painted this in -92,- and the original has never been framed and has taken a beating through the years,- being broken early on, hence traces of its long life can be seen in the prints.

- Najprzewielebniejszy
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- TheDude
^ Hailsa ! 

- trup
Szacun.
-
co za chujnia,chyba dalej smoli i odwyke nic nie dały.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- SODOMOUSE
Plus , za trzymienie się poprawnego makijarzu z lat 90 tych....muzyka chujnie kąpletna , wypierdalać.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4