EXODUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
jesterSS
- Adrian696
- zahartowany metalizator
-
jesterSS
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Adrian696
- Riven
- Kontakt:
- Block69
Jakbym miał wymieniać pod kątem zasług to wiadomo, że Slayer ale obecnie moim thrashowym nr 1 jest EXODUS który po wydaniu "Tempo Of The Damned" i kolejnych płyt stał się bezkonkurencyjny.
A powiem ci, że po przeczytaniu naprawdę świetnie napisanej biografii Slayer od razu wzięła mnie ochota by jeszcze dokładniej poprzesłuchiwać niezbyt doceniane przeze mnie płyty od "Divine Intervention" do "Christ Illusion", ale jednak to nie to czego oczekiwałem. Parę kawałków z każdej płyty daje radę, ale i tak to już nie to co kiedyś. Ja tego nie kupuję.Adrian696 pisze:taaaaa, a potem nagle wielu doznaje olśnienia i umieszcza kolejny plyty Slayer'a w kategorii "niedocenione"...
PENIS METAL
- Adrian696
i wlasnie to jest siła Slayer'a - mogli odcinac kupony nagrywajac mniej lub badziej udane kopie RIB, SOH lub SITA ale robili krok a to w bok a to do przodu... oni nigdy!!!!! nie nagrali takiej płyty jakiej oczekiwali fani!!!! zawsze pod prad...Block69 pisze:to nie to czego oczekiwałem
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Riven
- Kontakt:
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
Uwielbiam każdą płytę Slayer.Nawet te które początkowo wydawały się odstające,by nie powiedzieć gorsze od klasycznego materiału tejże formacji-teraz są dla mnie zajebiste.Dla mnie oni rządzą w trashu totalnie i żadnej innej opcji nie biore nawet pod uwage 
Exodus nie lubie,wkurwiają mnie wokale niemiłosiernie,i Zetro i tego ostatniego pana.
Puściłem na e-bay ostatnie płyty bez żalu.
Exodus nie lubie,wkurwiają mnie wokale niemiłosiernie,i Zetro i tego ostatniego pana.
Puściłem na e-bay ostatnie płyty bez żalu.
- Block69
Jest na odwrót. Każda płyta Exodus jest co najmniej dobra, a większość jest zajebista. Araya niestety to już wokalny cień samego siebie.Riven pisze:Trzy.
patrzac na caloksztalt tworczosci, to Exodus moze Slayerowi jaja lizac. na dzien dzisiejszy to i tak Araya ma duzo lepszy wokal niz Zetro czy kto tam teraz spiewa
PENIS METAL
- Riven
- Kontakt:
- Block69
-
Mort
- rasowy masterfulowicz