DESASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: DESASTER
to ten desaster z Piły?
- Góral
- w mackach Zła
Zawsze gdy słucham tego utworu, mam przed oczami bawarskie alpy, zamki i stukanie się kuflami z piwem(zgodnie z bdb biłgorajską tradycją !!!:-))) )Lykantrop pisze:Mam to samo z "Hellfire's Dominion", a numerem który wywołuje amok jest "Teutonic Steel" :)
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Jest to bdb i trafne skojarzenie, gdyż właśnie ta płyta świetnie się sprawdza na imprezach, gdzie wszyscy znają tekst tego bdb utworu i potrafią go odśpiewać nienaganną angielszczyzną!!!:-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no to taki kumplowski hołd dla Onkel Toma. Hellfires Dominion zajebistą płytą jest. Mini Stormbringer nie mniej dobry. Kiedy nowe dzieło chopaaaakyyyyy!>?!?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- metalstorm
- świeżak
Ma ktoś może tego splitowego boota Desaster/Impiety? Co tam dokładnie jest ze strony Desaster?
- Lykantrop
Ja mam, ze strony Desaster masz tam demo "Lost in the Ages".
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- metalstorm
- świeżak
To git, dzięki za info.
Co do ich kolejnej płyty ciekawi mnie w którą stronę pójdą - czy znowu bardziej w stronę swoich korzeni bm jak na "Arts..." czy raczej przykurwią jak chociażby na "Angelwhore" czy "S.S.S."...
Co do ich kolejnej płyty ciekawi mnie w którą stronę pójdą - czy znowu bardziej w stronę swoich korzeni bm jak na "Arts..." czy raczej przykurwią jak chociażby na "Angelwhore" czy "S.S.S."...
- trup
25 Jahre totales Desaster, 23.11.2013, Bamberg, Live Club
żeby to tak w pizdu daleko nie było...
Achtung!
Special offer für maniacs aus dem Ruhrpott und aus Koblenz:
Extra Bus Dortmund-Koblenz-Bamberg und zurück
Hinfahrt: 23.11.13
8.00 Uhr Dortmund Hbf
11.00 Uhr Koblenz Hbf
Heimfahrt: 24.11.13
02.30 Uhr Bamberg
Busticket: 39 EU
+ 18 EU Ticket
+ 2,63 (Porto/Einschreiben)
++++++++++++++++++++++++++++++++
Ladies and Gentlemen,
we will take a little break in 2014 to reload and refresh our batteries. In 2014 we will do a few selected shows which will be booked by a friend of us.
All the shows we’ve booked and planed for 2013 will happen.
Next year we give our focus to the next album and concentrate our powers to write new songs!
żeby to tak w pizdu daleko nie było...
Achtung!
Special offer für maniacs aus dem Ruhrpott und aus Koblenz:
Extra Bus Dortmund-Koblenz-Bamberg und zurück
Hinfahrt: 23.11.13
8.00 Uhr Dortmund Hbf
11.00 Uhr Koblenz Hbf
Heimfahrt: 24.11.13
02.30 Uhr Bamberg
Busticket: 39 EU
+ 18 EU Ticket
+ 2,63 (Porto/Einschreiben)
++++++++++++++++++++++++++++++++
Ladies and Gentlemen,
we will take a little break in 2014 to reload and refresh our batteries. In 2014 we will do a few selected shows which will be booked by a friend of us.
All the shows we’ve booked and planed for 2013 will happen.
Next year we give our focus to the next album and concentrate our powers to write new songs!
- Nerwowy
Mogliby zrobić busa również dla maniax aus Polen ;)))
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Bus? Fanów w Polce mają tyle, że motocyklem dałoby radę ich dowieźć :)Nerwowy pisze:Mogliby zrobić busa również dla maniax aus Polen ;)))
- Nerwowy
Fakt, taki by obleciał:Maria Konopnicka pisze:Bus? Fanów w Polce mają tyle, że motocyklem dałoby radę ich dowieźć :)Nerwowy pisze:Mogliby zrobić busa również dla maniax aus Polen ;)))

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Lykantrop
A kto by reflektował na taką wesołą wycieczkę, hę? Ja się chyba pofatyguję, o ile nasz bdb kolega z Warszawy uchyli rąbka tajemnicy co do setlisty :)
- Lykantrop
Si senior. Parę kamer z różnych stron świata, dźwięk żyleta.
- maciek z klanu
warto warto :) kup duzo piwa i heja :)DCI Hunt pisze:to bdb:-))) napiję się i obejrzę wieczorem.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
Jest DESASTER

są i inne:

są i inne:
- manieczki
BOZESZ TY MOJ!!!! INO NA KICHUJ TE TATUAZE :|trup pisze:Jest DESASTER
są i inne:
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Desaster to jedna z tych hord do której mam bezgraniczną słabość. Wszystkie materiały są albo bardzo dobre lub przynajmniej dobre. Jak ktoś twierdzi ,że to napierdalanie na jedna modłę(spotkałem się z takimi opiniami) powinien jak najszybciej zasięgnąć opinii najbliższego laryngologa i wyczyścić zalegający stolec z uszu.
Kiedy coś nowego? Ktoś coś wie może na ten temat?
Powyższa laska piko -belo, wytarmosiłbym
Kiedy coś nowego? Ktoś coś wie może na ten temat?
Powyższa laska piko -belo, wytarmosiłbym