NATTEFROST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: NATTEFROST
bardzo fajne oba kawałki. nattefrostowski w sumie bez problemu mógłby się znaleźć na płycie cf, a fenrizowski...już gdzieś słyszałem heh. fajny fajny.
-
- w mackach Zła
Po paru miechach zmieniłem zdanie co do 'Terrorist' - zajebista płyta!
Ale pełnej nowej płyty, jak nie było, tak wciąż nie ma - orientuje się ktoś może co u Rogera dzieje się w tej kwestii?
Ale pełnej nowej płyty, jak nie było, tak wciąż nie ma - orientuje się ktoś może co u Rogera dzieje się w tej kwestii?
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Szacunek za to co nagrał z Carpathian Forest i na splicie Engangsgrill. Jest dużo gorszego pozerskiego/muzycznego łajna od Nattefrost.
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Nattefrost jest OK. Lubię ten gg-alinowy klimat.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Zachęcony samplami z myspace zakupiłem Engangsgrill. Głównie smaka mi narobił Fenrizowy "My Ship sailed...", który okazał się jedynym smakowitym kąskiem sygnowanym nazwą Fenriz Red Planet. Dużo większe wrażenie na mnie zrobił Nattefrost, chociaż peanów nigdy nie czyniłem na cześć CF, a jego solową twórczość omijałem szerokim łukiem.
Niniejszym hello wszem i wobec, mój 1szy post
Niniejszym hello wszem i wobec, mój 1szy post

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Pöstmörtem
- postuje jak opętany!
gdyby "Engangsgrill" ukazało się na przełomie wieków, pewnie w tej chwili miało tak kultowy status jak conajmniej dema Carpathian Forest.
siedzę właśnie na stronce Noseblood Rec. i podziwiam gadżety Nattefrosta, szczególnie jego pieszczochę z kostką przyczepioną włosiem http://www.neseblodrecords.com/rareties.php
siedzę właśnie na stronce Noseblood Rec. i podziwiam gadżety Nattefrosta, szczególnie jego pieszczochę z kostką przyczepioną włosiem http://www.neseblodrecords.com/rareties.php