ANTIGAMA "Zeroland"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: ANTIGAMA
Cały Meteor do odsłuchu, jest dobrze. Oj nie...jest BARDZO DOBRZE: http://www.youtube.com/embed/9vatQkuYQ44
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
wczoraj słuchałem do snu. me gusta, choc chyba rzeczywiscie mocno relapsowe to cuś.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Może liczą, ze Relapse będą żałować, że ich ponownie nie przygarli
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ciekawość zwyciężyła i przesłuchałem raz cała płytę - kurwa, jaki cios! Wiecej nie słucham, czekam na cd. Jak na jeden odsłuch jest zajebiście dobrze, przewałkuję płytę parę razy to skrobnę coś więcej, ale już teraz wydaje mi się że chłopcy pozamiatali, na polskiej scenie mało kto będzie mógł im podskoczyć.
- chaos
- w mackach Zła
bardzo dobry materiał, czekam na cd
poczekajmy na nowy materiał FIFNasum pisze: (...) wydaje mi się że chłopcy pozamiatali, na polskiej scenie mało kto będzie mógł im podskoczyć.
- Lykantrop
Też się poczęstowałem tą zajawką na youtube i jestem na tak, chociaż wstyd mi się przyznać do tego, że to mój pierwszy kontakt z Antigama. Jeszcze tyle rzeczy do poznania, a tak mało czasu, jak to mawiał nieodżałowany Kulfon...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Też stosunkowo niedawno bliżej zapoznałem się z Antigamą i od razu stali się jedną z moich ulubionych kapel z Polski.
Ostatnio zmieniony 23-05-2013, 21:10 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lykantrop
To 25 zł jest już taką zawrotną ceną za albumy Antigamy? Chyba jeszcze bardziej ich w takim razie polubię :)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
^^^ skoro tak, to nadrabiaj zaległości. Warto zapoznać się bardziej z ta kapela.
- Lykantrop
Nie wiem czemu zawsze mi się wydawało, że Antigama to jacyś lewicowi aktywiści, którzy grają do bólu alternatywny grindcore. W dodatku pierwsza strona tematu i tag "mathcore" mnie znowuż skutecznie zniechęciły, ale to co na youtube naprawdę mi się podoba, więc z łaski swojej poleć to co najlepsze z ich dyskografii i w wolnym czasie sobie obadam :)
-
Ciężko wybrać to co najlepsze z ich dyskografii, mi tam pasuje wszystko. Ale na pierwszy ogień - "Stop the chaos", "Zeroland", "Warning". Połkniesz haczyk to bierz wszystko jak leci.
-
- weteran forumowych bitew
ajnołoćjumin.Lykantrop pisze:Nie wiem czemu zawsze mi się wydawało, że Antigama to jacyś lewicowi aktywiści, którzy grają do bólu alternatywny grindcore.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Bardzo mocny strzał prosto w pysk. Meteor rozdaje.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/6943
Można już kupować - cena 25 zyla bardzo przyzwoita, można zakupić razem z koszulką, do wyboru, do koloru.
Można już kupować - cena 25 zyla bardzo przyzwoita, można zakupić razem z koszulką, do wyboru, do koloru.
- chaos
- w mackach Zła
Stop the chaos na początekLykantrop pisze:więc z łaski swojej poleć to co najlepsze z ich dyskografii i w wolnym czasie sobie obadam :)
- megawat
- weteran forumowych bitew
Właśnie posłuchałem streamu i już wiem, że nie kupię tej płyty.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- ar777
- rozkręca się
dojebany materiał! MOC!REINHARD IRRUMATOR pisze:Bardzo mocny strzał prosto w pysk. Meteor rozdaje.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Najlepiej sluchac od poczatku. Np:Lykantrop pisze:poleć to co najlepsze z ich dyskografii i w wolnym czasie sobie obadam :)
Intellect Made Us Blind
Discomfort
Zeroland
Warning i Resonance to wyjatkowo niereprezentatywne (i nudne) przypisy, ktorych radzilbym unikac. Stop the Chaos bardzo fajne, spora zwyzka formy w stosunku do W i R, ale kolo IMUB, D i Z nawet nie stalo.
- Funeral
- rozkręca się
Pierwszy glos rozsądku. Całkowita zgoda co do Warning i Resonance. Trochę zbyt przewidywalni sie stali po Zeroland. Pierwsze materiały nie maja sobie równych.
Najlepszy: East Clintwood
Najlepszy: East Clintwood