NECROPHOBIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NECROPHOBIC
to ci odpiszę, że masz rację, ale jak na dzisiejsze metalowe standardy, to się wybijają straszliwie :D
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Necrophobic
nigdy nie mówiłem że się znam :)est pisze: Bo się nie znasz.
ja tam się nie oburzam, rozumiem że te wyżej są lepsze ale po prostu wolę necrophobic :)twoja_stara_trotzky pisze:otóż to :D
najlepsze jest to, że się oburzacie na te oczywistości :D
-
najbardziej lubię chyba ich początki, ale wczoraj sobie posłuchałem (odświeżyłem) Hrimthursum i wygląda na to, że dziś też poleci, bo to bardzo fajna płytka, jak się okazuje. nic wybitnego oczywiście, ale super się tego słucha z zimnym browarem/wódką w łapie.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Muszę sprawdzić, bo na trzeźwo nie do przyjęcia. :)Heretyk pisze:super się tego słucha z zimnym browarem/wódką w łapie
- moonfire
Fajne, obciachowe przeboje. Pitu pitu, a jednak nieźle się słucha. To tak jak z disco polo. Nikt nie zna, nikt nie słucha, ale na weselach bawią się wszyscy i jeszcze teksty znają.Heretyk pisze:najbardziej lubię chyba ich początki, ale wczoraj sobie posłuchałem (odświeżyłem) Hrimthursum i wygląda na to, że dziś też poleci, bo to bardzo fajna płytka, jak się okazuje. nic wybitnego oczywiście, ale super się tego słucha z zimnym browarem/wódką w łapie.
-
chyba wiem o co Ci chodziło, ale porównanie jest nieco chybione :) myślę, że mamy w metalu "kilka" innych zespołów, które pod względem kiczu, pitolenia, obciachu itp. spraw zostawiają Necrophobic daaaleko w tyle.
swoją drogą, przypomniało mi się, że redaktor Donarski przyznał swego czasu ww płycie ocenę 10/10. kurwa, a zawsze mi sie wydawało, że to rozsądny człowiek :)
swoją drogą, przypomniało mi się, że redaktor Donarski przyznał swego czasu ww płycie ocenę 10/10. kurwa, a zawsze mi sie wydawało, że to rozsądny człowiek :)
-
Może mu się spodobała?
-
pewnie tak
-
No chyba, że ludzie z Regain mu zapłacili:)
- moonfire
Pewnie, że tak. Obiachu i pitolstwa na tym Necrophobicu jest akurat tyle, aby nie zwymiotować i aby się przyjemnie słuchało. Może porównanie do disco polo było zbyt radykalne, ale Halina Frąckowiak czemu nie?:)Heretyk pisze:chyba wiem o co Ci chodziło, ale porównanie jest nieco chybione :) myślę, że mamy w metalu "kilka" innych zespołów, które pod względem kiczu, pitolenia, obciachu itp. spraw zostawiają Necrophobic daaaleko w tyle.
Nie znam żadnej płyty nagranej po "Trzecim Antychryście", ale te, które znam bardzo lubię i nic obciachowego na nich nie znalazłem. Niestety nie ma dysonansów ani np. coveru Black Flag, ale i tak lubię te albumy.
- twoja_stara_trotzky
no kurwa, a już chciałem posłuchać... ale jak nie ma covery Black Flag, to pierdolę to.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- COFFIN
A dopiero co fajny wywiad był. Coś oni padają, jak muchy w tej Szwecji:/
'Come the Blessed Madness'
Szkoda, młody facet. Grał na kilku zajebistych płytach,no i świetne wokale zrobił do "Satanic Blood" na debiucie Dark Funeral.
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
nie znam żadnej płyty ale 2 lata temu przed Morbidami zagrali bardzo fajnie
nowy numer nie bardzo
nowy numer nie bardzo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lykantrop
Przed Morbidami to raczej udowodnili, że są mistrzami spiny.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95