KORN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Re: KORN
Wskaz mi prosze slabe numery na pierwszych trzech.Nif pisze:Nie rozumiem czemu nie podobają wam sie płyty 5 i 6 ? , jest na nich kilka słabych utworów, ale na każdej zawsze tak u nich było ,ze były jakieś słabsze numery, ale itak są super.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Deathless King
- Deathless King
- pr0metheus
o,w tym temacie tez jest pare zajebiscie smiesznych momentow:D
niech to miejsce niebawem zniknie
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
to jest świetny kawałek:
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
Znam trzy pierwsze plyty, na polce mam jedynke i trojke, ale obecnie w ogole ich nie slucham. Jakies dziesiec lat temu podobal mi sie ich debiut, byla to chyba jedyna plyta z kregu szeroko pojetego nu tone, ktora wtedy zaakceptowalem. Ale teraz mnie to juz nie kreci.
In God We Trust
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- vicek

Tracklista:
Prey For Me
Love & Meth
What We Do
Spike in My Veins
Mass Hysteria
Paranoid and Aroused
Never Never
Punishment Time
Lullaby for a Sadist
Victimized
It's All Wrong
Wish I Wasn't Born Today (Bonus)
Tell Me What You Want (Bonus)
Niby head wrócił ale
"Słuchając nowej płyty byliśmy pierwszymi osobami spoza najbliższych kręgów Korna, które ją usłyszały, a nasze zaskoczenie brzmieniem albumu spotkało się z pełną satysfakcją Jonathana. Powrót Heada do zespołu po jego odejściu w 2005 roku spowodował, że naturalną rzeczą było oczekiwanie nostalgicznie brzmiącego albumu, nawiązującego do klasycznego brzmienia Korna. Owoc ich pracy całkowicie zaprzecza temu przypuszczeniu.
"Wiedziałem, że tak wszyscy będą myśleć!" - mówi Jonathan z szerokim uśmiechem na twarzy. "Wiele zespołów tak robi i tak też można. Jeśli inne zespoły chcą próbować przywrócić ducha czegoś, co robili dawno temu i udaje im się to osiągnąć, to nie ma w tym nic złego, ale my nie chcemy być takim zespołem... absolutnie."
Nowy album łączy w sobie aranżacje rodem z Untouchables z całym zestawem elektronicznych dźwięków, które zdefiniowały The Path of Totality. Jeśli myśleliście, że ta płyta była jednorazowym eksperymentem, to jesteście w błędzie. Agresywna elektronika na dobre zadomowiła się w brzmieniu Korna. Dodajcie do tego wkład producenta Dona Gilmore'a (Linkin Park, Good Charlotte), a otrzymacie album o niezwykle świeżym brzmieniu - takim, które tchnie nowe życie w zespół zarówno pod względem innowacji, jak i jakości.
"Jestem gotów na słowa krytyki pod adresem tego, co robimy", mówi Davis. "To normalne, że wszyscy obawiają się zmian, ale z nami jest inaczej. Jest sporo kapel, które nigdy się nie zmieniają - jeśli tego chcecie, to wiecie gdzie ich szukać".
Na albumie udzielił się także holenderski artysta drum'n'bass, Noisia, znany z nowoczesnych, pokręconych dźwięków, wobec których trudno przejść obojętnie. Przyczyniło się to do wydobycia z Jonathana być może najbardziej zróżnicowanej ścieżki wokalu w jego karierze. Sporo się słyszy o powrocie do formy, ale tutaj to coś więcej niż zwykłe przechwałki."
- Plastek
- Kontakt:
Ja pierdolę, a myślałem, że po ostatnim gównie pójdą po rozum do głowy...A poszli do dupy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Mnie się nie podoba. Pasuje mi granie takie jak na płytach 1-6.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
o czyli jednak Glowa wyszla z jordanu i juz moze rzucac fakami na lewo i prawo? pan jezus za malo dochodowy wiec sie znudzil nie? heheh, a to ci niespodzianka...
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
Coś w tym jest,że Take a look in the mirror jest ostatnią naprawde zajebista płytą tego zespołu.Wypalenie formuły ostatecznie nastapiło na remember who you are gdzie zupelnie im zabraklo pomyslu na muzyke.Nagranie takich killerów jak 1-3 jest juz niemozliwe więc zamiast odcinac kupony próbuja troche innych rzeczy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- mistrz forumowej ceremonii
Riven pisze:o czyli jednak Glowa wyszla z jordanu i juz moze rzucac fakami na lewo i prawo? pan jezus za malo dochodowy wiec sie znudzil nie? heheh, a to ci niespodzianka...

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior