MASACHIST-nowy band muzyków Vader i Azarath
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- smooker
- w mackach Zła
Re: MASACHIST-nowy band muzyków Vader i Azarath
Z każdą nową płytą coraz lepsi.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
Kawałek całkiem fajny.
Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
Kawałek całkiem fajny.
Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
- DonJuanDeNarco
- starszy świeżak
a bo to taki trójmiejski klip krajobrazowy, najpierw se obwodnicą jadą, potem Gdańska Stocznia gdzie jest b90, przystanek SKM Gdynia Stocznia i most koło niego, kawałek ul. świętojańskiej, Krzyż nad promenadą w Gdyni itd. :)Nasum pisze:[youtube][/youtube]
Kawałek całkiem fajny.
Avinu Malkeinu
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ale to jest właśnie fajne. Death metalowe standardy były już setki razy, do tego większość takich klipów jest gówniana. Znalazłbym może z pięć dobrych typowo death metalowych teledysków... gdybym się bardzo wysilił.Nasum pisze: Abstrahując jednak od muzyki - nie żebym się czepiał, ale jakie przesłanie ma ten klip? Ok, przykuwa uwagę, jest kompletnie inny niż bym się spodziewał, czyli jakiś punkt zdobyli, ale o co tu w ogóle chodzi? Poza cmentarzem to death metalowych standardów nie ma w tym klipie żadnych....
- ultravox
http://www.violence-online.pl/recenzje/ ... chinghour/" onclick="window.open(this.href);return false;
Recenzja z Violence Onlline.
Recenzja z Violence Onlline.
- wombat
- zaczyna szaleć
lol, nagrali moje auto w teledysku
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Pełna zgoda. Bardzo dobry album. Obok Deivos najlepszy polski metal w tym roku, choć wielkiej konkurencji te dwa albumy nie mają bo w tym roku ( na razie) słabo z dobrymi wydawnictwami made in Poland.smooker pisze:Z każdą nową płytą coraz lepsi.
- smooker
- w mackach Zła
Nieśmiało dodam Azarath do tych dwóch. Zresztą więcej nie słyszałem, a wszystkie trzy mi podeszły.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
troche zmieniłem na swoją modłe ;)Nostromo pisze:Cała płyta jest zajebista. Dzisiaj do mnie dotarła. Na Witching Hour kupiłem MC .
Jest to pierwsza płyta MASACHIST, która mi weszła. Poprzednie poprawne, ale nie zaiskrzyło między nami. Tą już zdążyłem kilka razy zakręcić w odtwarzaczu i jest moc. Kompozycje pierwsza klasa, brzmienie death metalowe i mogę się podpisać pod hasłem promującym, które mówią, że jest to muza dla fanów HATE ETERNAL. Fan HE ze mnie żaden,
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- vicek
A Dark Fury lubisz??