IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- barthez669
- zaczyna szaleć
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
- barthez669
- zaczyna szaleć
a poza tym MA to trochę taki nadmuchany pudel death metal. te ich stare fryzury i ubranka... no i takie bajeranckie gitary,strzały jakieś i inne rogate cuda-niewidy... taki teatrzyk trochę... Manowar death metalu 
poza tym (takie zboczenie) cenię sprawną i dobrze brzmiącą pracę sekcji rytmicznej. w MA jakoś zawsze było słychać jeno gitarę... bębny,owszem,też. tyle że Pete jakoś tak monotonnie bębni... technikę ma zajebistą,wytrzymałość,prędkości itd,ale np.taki Hernandez pod względem "mieszania" 3 razy go nosem wciąga...

poza tym (takie zboczenie) cenię sprawną i dobrze brzmiącą pracę sekcji rytmicznej. w MA jakoś zawsze było słychać jeno gitarę... bębny,owszem,też. tyle że Pete jakoś tak monotonnie bębni... technikę ma zajebistą,wytrzymałość,prędkości itd,ale np.taki Hernandez pod względem "mieszania" 3 razy go nosem wciąga...
-
- rasowy masterfulowicz
bardzo szanuje Morbid Angel nie tylko za to że grają świetny death metal, ale też za to, że pomimo tego, że zarabiając na muzyce, robią co chcą i prawdopodobnie nagrywają to czego sami chcą słuchać nie oglądając się na innych. Choć to wciąż death metal, to każda płyta MA rożni się od poprzednich, a Trey i Pete nie obawiają się umieszczać na płytach tego co sami lubią( np. klawisze i syntezatory na Heretic i Formulas ) czy eksperymentować przy produkcji i brzmieniu albumu. Immolation napierdala od 5 płyt tak samo i omalże to samo, mam wrażenie( słuszne, poczytajcie wywiady ), że nie chcą wyjść poza pewne schematy bo boją się, że to nie spodoba się publice.
I AM MORBID
- barthez669
- zaczyna szaleć
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Pewnie przeszkadzały mu zbyt intensywne trasy koncertowe, a w sumie też wolałem jego styl bębnienia:/
Immolation gra to samo, bo lubią swoją muzykę i nagrywają sami to czego chcą słuchać:) Mi tam nowy album wszedł i od miesiąca nie opuszcza mej wieży, jak ktoś lubi Immo to na pewno nie jest zawiedzony, choć rzeczywiście arcydzieło na miare "Close To...", czy "Unholy Cult" to nie jest niestety.
Immolation gra to samo, bo lubią swoją muzykę i nagrywają sami to czego chcą słuchać:) Mi tam nowy album wszedł i od miesiąca nie opuszcza mej wieży, jak ktoś lubi Immo to na pewno nie jest zawiedzony, choć rzeczywiście arcydzieło na miare "Close To...", czy "Unholy Cult" to nie jest niestety.