AT THE GATES - Reanimacja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AT THE GATES - Reanimacja
Mnie się nie podoba. Chyba najgorszy utwór jaki nagrali. Za bardzo melodyjny, z jednym powtarzającym się motywem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
ma to sensPacjent pisze:Za bardzo melodyjny, z jednym powtarzającym się motywem.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
100% cukru w cukrze, ale chyba pozostanę przy pierwszych dwóch. Do pierwszej nawet dość często wracam, choć z melodeath mam trochę nie po drodze.Najprzewielebniejszy pisze:To Drink From The Night Itself
Taken from the album "To Drink From The Night Itself", out May 18th, 2018.
[youtube][/youtube]
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Następny utwór:
[youtube][/youtube]
Tym razem jest bardzo dobrze.
[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
nie bardzo, nie dosłuchałem do końca bo nie dałem rady :/Pacjent pisze:Następny utwór:
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Jest bardziej masywnie i deathmetalowo, mniej melodyjnie, bardziej w starym stylu. Nie ma się czego przyczepić.Żułek pisze:nie bardzo, nie dosłuchałem do końca bo nie dałem rady :/
-
- weteran forumowych bitew
To może jeszcze kogoś obchodzić ? Powaga ? Przecież to twór niczym ''majonez'' albo ''frytki'' z Mc Donald's . Kurwa litości!
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ten album na pewno będzie lepszy niż to ostatnie gówno.
support music, not rumors
-
Czego słuchasz? Co Ci pasuje?Wódka i Piwo pisze:To może jeszcze kogoś obchodzić ? Powaga ? Przecież to twór niczym ''majonez'' albo ''frytki'' z Mc Donald's . Kurwa litości!
- moonfire
- zahartowany metalizator
[youtube][/youtube]
Dobry numer!
Dobry numer!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Moim zdaniem ta reaktywacja była zupełnie niepotrzebna, At War with Reality strasznie wymuszona i nużąca nowe zaś kawałki w tej samiej, monotonnej stylistyce.
Jebać żuli.
To oczywiste. Nawet nie chce mi się tego słuchać. Co miało być powiedziane, zostało już powiedziane, a nawet pięknie wyśpiewane. I tylko szkoda, że wtedy miałem "lepsze" zajęcia, Ty wolff byłeś? Czy też rekreacyjnie biegałeś po Parku Jordana?wolff pisze:Moim zdaniem ta reaktywacja była zupełnie niepotrzebna, At War with Reality strasznie wymuszona i nużąca nowe zaś kawałki w tej samiej, monotonnej stylistyce.
[youtube][/youtube]
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Widziałem ich chyba na hali Wisły podczas obchodów ... lecia MH.
Nie biegam, pływam.
Nie biegam, pływam.
Jebać żuli.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, w końcu w tym kawałku słychać, że nie samym SotS człowiek żyje. Momentami to wręcz wchodzi na thegreatdeceiverowskie obroty. Jednak nie wiem czy będzie mi się chciało słuchać całości. Nawet poprzedniej nie sprawdziłem jeszcze z racji tego, że moje nastawienie jest raczej takie, jak pana wolffa z postu pod twoim.moonfire pisze:[youtube][/youtube]
Dobry numer!
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Piękny koncert w nieistniejącym już chyba lokalu "Bar Buckleina". Na 1 edycji Metal Hammer Festival rzucili ze sceny wejścówki ogłaszając, że wpuszczą na rejestrowany profesjnalnie koncert pierwsze 300 osób, które będą taką ulotkę miały przy sobie. Nie pamiętam dokładnie ale At The Gates było wtedy kapelą otwierającą cały koncert. Grali wtedy At The Gates/Marauder/Moonspell/Unleashed. Marauder najmniej się podbał ludziom, była nawet mała potyczka gitarzysty z kimś spod sceny. At The Gates zagrali super c zresztą widać na filmie, podbnie Moonspell (prawie cały set z Wolfheart - drugi koncert w Polsce) i Unleashed ( promowali wtedy swoją 3 płytę). Video z koncertu Unleashed krąży po Youtube ale nie znalazłem Monspell i Marauder) Oczywiście byłem tam, stoję po lewej stronie pod samą sceną :) Piękne wspmnienia535 pisze:To oczywiste. Nawet nie chce mi się tego słuchać. Co miało być powiedziane, zostało już powiedziane, a nawet pięknie wyśpiewane. I tylko szkoda, że wtedy miałem "lepsze" zajęcia, Ty wolff byłeś? Czy też rekreacyjnie biegałeś po Parku Jordana?wolff pisze:Moim zdaniem ta reaktywacja była zupełnie niepotrzebna, At War with Reality strasznie wymuszona i nużąca nowe zaś kawałki w tej samiej, monotonnej stylistyce.
[youtube][/youtube]
Fakt.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: Marauder najmniej się podbał ludziom, była nawet mała potyczka gitarzysty z kimś spod sceny.
Basen to podstawa. Czyli trenowałeś "U Wiślaków". Wiem, że może to chujowo wygladać dla kogoś z boku, ale instynktownie wyczuwam, żeś swój chłop.wolff pisze:Widziałem ich chyba na hali Wisły podczas obchodów ... lecia MH.
Nie biegam, pływam.
- Kilgore
Heh, no wystartował ale zanim do mnie dotarł to się wypierdolił. Na at the Gates wysiadł mikrofon, gość jechał na żywca. Potem w tv tego już nie było słychać. Na merauderze jeden koło bawił się dobrze nawet rzucili mu kasetkę w nagrodę.535 pisze:Fakt.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: Marauder najmniej się podbał ludziom, była nawet mała potyczka gitarzysty z kimś spod sceny.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Wasyl
Trochę mocy mi brakuje w tym kawałku.moonfire pisze:[youtube][/youtube]
Dobry numer!
-
Ktoś już wyrobił sobie zdanie na temat nowego albumu? Ja na razie zajmuję stanowisko neutralne. Odnotowałem pewne pozytywy np. brak hurtowego wykorzystania melodii, ale mam też kilka wątpliwości np. niedojrzałość paru rozwiązań i pójście na łatwiznę, ale będę dzielnie weryfikował ten materiał.