URFAUST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Re: URFAUST
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
Spodnie zbrudzone.
Spodnie zbrudzone.
-
- zaczyna szaleć
Świetny utwór. Takiego Urfaust mi brakowało od pewnego czasu.
-
- zaczyna szaleć
Nie no kurwa, zajebisty totalnie wałek. Nawet te klawisze jakoś tak mi Duch Jest Diabłem przypominają momentami. Kościej dygnął.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Nawet kurwa mi się podoba, a skoro mi się podoba to jest to dobre.
support music, not rumors
-
- weteran forumowych bitew
fajoskie burzum z kosmosu
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sova
- rasowy masterfulowicz
URFAUST - ''Empty Space Meditation'' digiCD / LP dostępne w sklepie MV
http://sklep.malignantvoices.com/urfaus ... p-521.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sklep.malignantvoices.com/urfaus ... p-522.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sklep.malignantvoices.com/urfaus ... p-521.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sklep.malignantvoices.com/urfaus ... p-522.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- postuje jak opętany!
bardzo cieszy mnie kontynuacja pomysłów z poprzedniej epki. jest bdb
Hjertet mitt slår i mørket
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Jak dotąd skutecznie udawało mi się unikać tego zespołu, ale w końcu naszło mnie, żeby sprawdzić. Słucham właśnie Empty Space Meditation i - do diabła! - muszę uderzyć się w piersi, żem błądził (takie mam wrażenie). O ile nie wykupicie wszystkich kopii u Sovy, to niedługo będę mógł sobie postawić na półce coś z logo Urfaust :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
nie jestem pewien czy nigdy, ale oni tak nie grali, to był klasyczny przaśny atmospheric (folk) black metal :))))
- Sybir
Zatem sprawa jest prosta - jeśli nie grali tak wcześniej, to sprawiam sobie tylko ESM, natomiast jeśli jest to prosta kontynuacja rozpoczętej przed laty drogi, to biorę wszystko :D Kilka postów wyżej Vitriol zawarł prawdę o nowej płycie w kilku słowach.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Po trzech odsłuchach: fajny klimat ma ta płyta, ale same utwory są jakieś takie nudnawe momentami. Szczególnie IV się ciągnie. Chyba za bardzo postawili na minimalizm i powtarzalność.
Najlepszy II, aż się prosi aby na płycie znalazł się jeszcze drugi numer tego typu :/
Najlepszy II, aż się prosi aby na płycie znalazł się jeszcze drugi numer tego typu :/
- Lobas
- zaczyna szaleć
Obok ostatniej epki to to nawet nie stało. Liczyłem na potężne, transowe numery w stylu "Healer"
Chelsea Bus Company
-
- zaczyna szaleć
II kawałek zdecydowanie najlepszy, powiedziałbym, że w ich dorobku jeden z najlepszych. Im dalej tym niestety coraz słabiej.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
II zdecydowanie najlepsza z płyty, co nie oznacza iż reszta jest słaba!Deathhammer66 pisze:Po trzech odsłuchach: fajny klimat ma ta płyta, ale same utwory są jakieś takie nudnawe momentami. Szczególnie IV się ciągnie. Chyba za bardzo postawili na minimalizm i powtarzalność.
Ja dla mnie jeden z najlepszych albumów tego roku. URFAUST nagrał album, który idealnie wpasowałbym się w stylistykę lat `90tych norweskiego black metalu. Świetna pozycja! Obowiązkowy zakup na vinylu
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Czekam na split z Wederganger jak na nic. Pomysł na połączenie sił na tego rodzaju wydawnictwie, jedynie słuszny. Bardzo podobne wibracje , osiągane często podobnymi środkami. Będzie to doskonała pozycja, nie ma złudzeń.
Oczekiwanie umila nowy Ruins Of Beverast.
Oczekiwanie umila nowy Ruins Of Beverast.
-
- starszy świeżak
To chyba wszyscy uważają, że II jest najlepszym numerem z tej płyty... Reszta płyty tez jest świetna jednak na tle w/w utworu płyta może wydawać się nierówna. Cała płyta to jedna wielka przygoda i wejście w trans i ciężko było mi od tej płyty się oderwać.
- TheDude
Idzie nowe ino !

- Nerwowy
To w końcu nowy Urfaust czy The Devil's Blood?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.