Kurwa mać! Z "bólem" mojego betonowego serca... zgadzam się! "Halny" jest świetny! Ta lekkość...! Niesamowite!twoja_stara_trotzky pisze:doskonały ten Halny.
FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FURIA
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Po lekturze "Halnego" wydaje się że ten moment już nastąpiłhcpig pisze:czuć w tych kolesiach ogromny potencjał i myślę, że najlepsze jeszcze przed nami.

Yare Yare Daze
- kampeki
- postuje jak opętany!
Płoń nie było takim momentem? Mnie ostro sponiewierał, ale Halny jest jeszcze lepszy. Mnóstwo się dzieje w tym utworze, najlepsze jest to, że udał im się ten "klimat góralski" (że tak to nazwę), jazzowe motywy świetne.hcpig pisze:Po lekturze "Halnego" wydaje się że ten moment już nastąpiłhcpig pisze:czuć w tych kolesiach ogromny potencjał i myślę, że najlepsze jeszcze przed nami.Grono ignorantów wobec tego zespołu stopnieje po usłyszeniu tego.
Za młody jesteś na Heroda!
- hcpig
"Płoń" zniszczył ale oczekiwałem że przebiją to w przyszłości bo czułem że nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa, z GZG się to nie udało ale "Halny" to właśnie kolejny etap tendecji zwyżkowej po wyżej wzmiankowanym mini. Serce roście że na tej smutnej scenie coś takiego się wykluło i rozkwita wraz z kolejnym wymiotem.
Yare Yare Daze
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
A ja wolę Hutę.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- zaczyna szaleć
Fetish_29 pisze:"Huta..." fajnie się zaczyna. "Halny" na poziom "Płoń". Ogólnie dobre, ale demówek już chyba nie przebiją.
Przy okazji, to jest świetnie:
demówki dawno przebili. kawałek yt dobry jak ktoś lubi wolniejsze/smutniejsze fragmenty furii.
- hcpig
A ten jak się przebudził wreszcie w jakimś temacie muzycznym 
Moja reakcja była podobna, za bardzo mi ta panienka pobrzmiewała Kingiem Diamondem (!), ale przeszło i w sumie posłuchałbym tego albumu "Ludowy Nihilizm Absolutny".

Moja reakcja była podobna, za bardzo mi ta panienka pobrzmiewała Kingiem Diamondem (!), ale przeszło i w sumie posłuchałbym tego albumu "Ludowy Nihilizm Absolutny".
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
No Halny nawet może być, tylko ten metal niepotrzebny 

- twoja_stara_trotzky
no dokładnie, wyjebać metal i jest idealnie 

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
się czepiacie;
"Halny" byłby idealny, gdyby został lepiej nagrany i zmiksowany, bo tu w sumie jedyny zarzut jaki mam do tego materiału to produkcja, reszta jest na prawdę ok. Dodatkowo bym bardzie wysunął wokal.
Mam nadzieję, że na następnych materiałach będzie to poprawione, nie mniej i tak się świetnie słucha "Halnego".
Te Trotz ... a jak Ci "Huta .. " podeszła?
"Halny" byłby idealny, gdyby został lepiej nagrany i zmiksowany, bo tu w sumie jedyny zarzut jaki mam do tego materiału to produkcja, reszta jest na prawdę ok. Dodatkowo bym bardzie wysunął wokal.
Mam nadzieję, że na następnych materiałach będzie to poprawione, nie mniej i tak się świetnie słucha "Halnego".
Te Trotz ... a jak Ci "Huta .. " podeszła?
- twoja_stara_trotzky
huta mniej. halny wyprodukowany świetnie. dokładnie tak, jak chcieli. mam wrażenie.