TRIBULATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: TRIBULATION
otóż to, też podchodziłem z dystansem do ich ostaniej płyty, ale jest tak dobra, że nic a nic mi te melodyjki nie przeszkadzały
In a world of compromise...some don't
- moonfire
- zahartowany metalizator
Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Block69
Hmm. Jak dla mnie fajny miks DISSECTION i późniejszego IMMORTAL z odrobiną własnych pomysłów.Hellpiss pisze:http://www.metal-hammer.de/video-audio/ ... -dead.html
Doskonały numer! Chłopcy mają zdecydowanie pomysł na siebie.
PENIS METAL
- Plastek
- Kontakt:
Niezła spierdolina ten nowy kawałek. Spedalenie sięgnęło zenitu, nie interesuje mnie już ten pseudo death metalowy homo zespolik w rajstopkach.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Także słabo mi wchodzi ten nowy wałek. Ale, uwaga, achtung - to dla miłych kolegów z forum Masterful niechybny znak, że kawałek jest w rzeczywistości (ale tylko masterfulowej) zajebisty! Nuda, nuda, nuda...
all the monsters will break your heart
Była już o tym mowa. Obliteration rozstawia resztę po kątach i stosując konsekwentnie selekcję, Black Death Horizon, jako jedyna nadaje się tak naprawdę na półkę. Nie wiem, skąd pomysł, że Tribulation nagrali jeden z najciekawszych albumów ostatnich lat? Na fejsbuczku tak podali?moonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
- Sybir
Bez szału po przystawce zaserwowanej przez Tribulation. Pełniaka jestem jednak ciekaw, choć jeśli nabędę sztukę, to będzie to "zakup kontrolowany". Na razie nie spodziewam się jednak zabawy na poziomie TFoD.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- moonfire
Beło, beło, ale prawdy nigdy nie za wiele. Execration również jest ciekawe i ma całkiem sporo powera w sobie. "Morbid Dimensions" wchodzi mi nawet lepiej niż "Odes...". Za to Tribulation tak sobie.535 pisze:Była już o tym mowa. Obliteration rozstawia resztę po kątach i stosując konsekwentnie selekcję, Black Death Horizon, jako jedyna nadaje się tak naprawdę na półkę. Nie wiem, skąd pomysł, że Tribulation nagrali jeden z najciekawszych albumów ostatnich lat? Na fejsbuczku tak podali?moonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
- Oki
- weteran forumowych bitew
A co z Necrovation?moonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
Wchodzi? Widać, poeta i marzyciel. Przypominam, że punktem odniesienia jest to...moonfire pisze:Beło, beło, ale prawdy nigdy nie za wiele. Execration również jest ciekawe i ma całkiem sporo powera w sobie. "Morbid Dimensions" wchodzi mi nawet lepiej niż "Odes...". Za to Tribulation tak sobie.535 pisze:Była już o tym mowa. Obliteration rozstawia resztę po kątach i stosując konsekwentnie selekcję, Black Death Horizon, jako jedyna nadaje się tak naprawdę na półkę. Nie wiem, skąd pomysł, że Tribulation nagrali jeden z najciekawszych albumów ostatnich lat? Na fejsbuczku tak podali?moonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
Nie znam, posłucham se.Oki pisze:A co z Necrovation?moonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
-
I co by tu napisać skoro wszystko już wiadomo?
-
tak jest. mega rozczarowanie ta ostatnia płyta... jednakże tych porównań z Dissection, o których pisze kolega Drone nie rozumiem. co prawda są melodie, i to dużo, ale obok melodii jakie serwował nam Jon one nawet nie stały. w dodatku trwa to wszystko prawie 80 minut, a pomysłów by starczyło w najlepszym przypadku na niezły, o połowę krótszy album. zaoraćmoonfire pisze:Z kapel zakończonych na -ation (Tribulation, Obliteration, Execration) ostatnia płyta panów z wątku wychodzi IMO najsłabiej. Zbyt wiele rozmydlenia (nie mylić z rozmodleniem), za mało mięsa.
- Nerwowy
Akurat te krautowe dłużyzny są ecencją tego zespołu i dopiero wtedy robi się ciekawie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
no nie wiem. właśnie skończyłem słuchać i tak mnie to ciekawi, jak kolejny odcinek "m jak miłość"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
i jak tam panowie po zapoznaniu się z nowym płyciwem? emocje som? metalarea.org daje.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- moonfire
Wypożyczyłem i zaczynam słuchanie. Na pierwszy rzut ucha bardziej rockowo i lżej.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Zaars robi różnicę wobec Execration czy Morbus Chron. Kompozycje zgrabne, melodie chwytliwe i niewymuszone, solówy niszczą. Tylko co z tego, jeśli brzmi to jak połączenie Opeth ze starym In Flames. Żal dupę ściska po genialnym The Horror. Skreślam ich zupełnie. Kolejne sprzedawczyki jakich na przestrzeni lat Skandynawia widziała wielu, poczynając od wielkiego E, przez Hypocrisy, Sentenced, aż po zespoły wcześniej wymienione. Chuj im w oko i krzyż na drogę.
-
nuda jak ja pierdole ten nowy cede.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior