DISKORD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DISKORD - czyli z dupy Fenriza wygrzebane cz. 1
No może minimalna przewaga "Doomscapes" nad "Dystopics" jest, ale jak dla mnie chłopaki kontynuują obraną drogę z powodzeniem. Na pewno więcej łamańców jest na nowej i trochę wgryźć się trzeba, żeby wyczuć bluesa. Ci którzy polubili się z debiutem zawiedzeni nie będą na pewno.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Drone
Słucham sobie teraz "Doomscapes" i muszę przyznać, że dużo bardziej mi się podoba niż "Dystopics". I choć muzyka jest nieco prostsza, to jednak zdecydowanie ruchliwsza. Unosi się tu też tajemnicza aura nieokreśloności o brązowozłotym odcieniu, która na dwójce jakoś wyschła i upodobniła się do wnętrza pustej szuflady, w której od czasu do czasu przechowuje się cyrkiel, liniał i suwak logarytmiczny.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Generalnie się z tym zgadzam tylko mi ta geometria do "dwójki" nie pasuje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Może za mało słuchałem.
Tak czy inaczej, abstrahując od tego, czy te płyty cokolwiek wnoszą czy wynoszą z death metalu, obie są bardzo, bardzo dobre. Mogę tylko mieć zasłużone pretensje do założyciela tego tematu, że go tak ohydnie zatytuował, przez co w ogóle tu nie zaglądałem jako człowiek z natury delikatny i wrażliwy.
Tak czy inaczej, abstrahując od tego, czy te płyty cokolwiek wnoszą czy wynoszą z death metalu, obie są bardzo, bardzo dobre. Mogę tylko mieć zasłużone pretensje do założyciela tego tematu, że go tak ohydnie zatytuował, przez co w ogóle tu nie zaglądałem jako człowiek z natury delikatny i wrażliwy.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- kampeki
- postuje jak opętany!
- Harlequin
Ma po prostu charakter :) Przede wszystkim debiutu się świetnie słucha i micha się cieszy - i to jest najważniejsze.Drone pisze:Słucham sobie teraz "Doomscapes" i muszę przyznać, że dużo bardziej mi się podoba niż "Dystopics". I choć muzyka jest nieco prostsza, to jednak zdecydowanie ruchliwsza. Unosi się tu też tajemnicza aura nieokreśloności o brązowozłotym odcieniu, która na dwójce jakoś wyschła i upodobniła się do wnętrza pustej szuflady, w której od czasu do czasu przechowuje się cyrkiel, liniał i suwak logarytmiczny.
Na wokalu - matematyk. Pewnie. Też wolę nauki ścisłe, niż to całe "pierdolenie o Szopenie"...Chopinie.
-
Dla winylowych smakoszy:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
No Posers Please i ich dystrybutorzy oraz zapewne zespół. Skrobnij w te miejsca po mailu i nie powinno być problemu.535 pisze:Można to gdzieś jeszcze nabyć?
Hmm...Tylko w jakim stanie to przychodzi z Norwegii, gdy z Polski jest problem? Patrz moja zdewastowana okładka Dystopics. No nic. W każdym razie dziękuję.
-
Pytaj w SMG i Agonia Rec. Oni mieli "Dystopics" od tego samego wydawcy, a płyty pakują dobrze.535 pisze:Hmm...Tylko w jakim stanie to przychodzi z Norwegii, gdy z Polski jest problem? Patrz moja zdewastowana okładka Dystopics. No nic. W każdym razie dziękuję.
Właśnie z Agonii, przyszła, nomen omen w agonii. Jakiś kutas na poczcie musiał przyłożyć paczką. Dobrze, że płyta cała.
-
- postuje jak opętany!
Dobra wiadomość w tym roku reedycja Doomscapes CD , dodatkowo na bonusowym dysku 31minutowy materiał Aural Abjection z 2003 r.
Czekałem na taką (dobrą) wiadomość, mimo trzydziestej siódmej miesięcznicy.
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Jest to bdb wiadomość!!!!!:-)
- Oki
- weteran forumowych bitew
i słusznie, czekam by w końcu dopaść oryginał więc jest szansa:)Hellthrasher pisze:Dobra wiadomość w tym roku reedycja Doomscapes CD , dodatkowo na bonusowym dysku 31minutowy materiał Aural Abjection z 2003 r.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
A dokładniej kiedy to ma być? Jakiś przybliżony termin, bo nie ukrywam, że też mnie to cieszy ;)Hellthrasher pisze:Dobra wiadomość w tym roku reedycja Doomscapes CD , dodatkowo na bonusowym dysku 31minutowy materiał Aural Abjection z 2003 r.
- Harlequin
Bierzcie chłopaki, bierzcie, zabójczy materiał :)
-
- zaczyna szaleć
Bartek a jest szansa, że będziesz miał też w dystrybucji z No Posers Doomscapes na LP?Hellthrasher pisze:Dobra wiadomość w tym roku reedycja Doomscapes CD , dodatkowo na bonusowym dysku 31minutowy materiał Aural Abjection z 2003 r.