THE CHASM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deathhammer66
w mackach Zła

Re: THE CHASM

11-06-2016, 16:41

http://allegro.pl/the-chasm-farseeing-t ... 16813.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Mam na sprzedaż ostatni THE CHASM jeśli ktoś byłby zainteresowany.
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

24-11-2018, 16:53

Słucham sobie ostatniego pełniaka THE CHASM z 2017 roku i niesamowicie się zdziwiłem. Nie zawartością płyty, a faktem, że na forum od ponad 2 lat nie ma żadnego wpisu w temacie. Zawsze mi się wydawało, że całkiem sporo osób lubi ten zespół. Przy poprzedniej płycie był ruch w temacie. Jeśli komuś niechcący umknął fakt wydania nowej płyty, albo zupełnie nie zna tego zespołu to zapraszam to poniższej próbki z tego albumu ('A Conscious Creation From the Isolated Domain: Phase I'). A czy coś się zmieniło w porównaniu z poprzednimi płytami? Dalej jest to ten sam charakterystyczny styl grania, ale tym razem otrzymaliśmy eksperyment w postaci całkowitym braku wokali. Instrumentalnie dalej brzmi to jak dawniej, chociaż muzyka może wydawać się trochę łagodniejsza, właśnie przez brak jakichkolwiek pomruków wokalisty.

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-11-2018, 17:58

Nowa płyta średnio mi się podoba. Jest za długa i nudna. Kompozycje nie dorównują tym instrumentalnym z poprzedniczki. Kupiłem jak wyszła, ale w ogóle do niej nie wracam.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

24-11-2018, 18:00

Oni często nagrywali rozwleczone długasy.
Jebać żuli.
ODPOWIEDZ