prośba, "Reaping Death" zjada go na śniadanie.vicek pisze:ni ma kawałka , a chciałem zobaczyć czy dalej pitolą melodyjki.
ok słyszałem , ten kawałek jest lepszy od całej poprzedniej płyty
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: WATAIN
groźba , chuj mnie to obchodzi
- Plastek
- Kontakt:
Kawałek żałosny, jak wszystko po "Casus Luciferi". Z black metalem ma to tyle wspólnego co Blaze of Perdition z powagą.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Nie znam ani jednej płyty Watain i jakos nie jest mi z tym źle :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
to taki jeden zabiłby się jakiś czas temuRiven pisze:e tam, gdyby nie Watain... ;).
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Krakowski krasnal?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
powiedziałbym ci, ale jestem za mało poważny.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Rozumiem i nie gniewam się. AMSG!!!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Już myślałem, że jestem jedyny na tym forum... ;)Harlequin pisze:Nie znam ani jednej płyty Watain i jakos nie jest mi z tym źle :)
The madness and the damage done.
- vicek
a ja znam ich płyty , ale ich nie słucham bo to słaba muzyka , oprócz dwóch pierwszych które są na jakimś tam poziome , natomiast nowy kawałek chyba tylko mi się podobą . obejrzałem liryc video do niego i jakoś tak wkręciłem się w to. Mam nadzieje że nowa płyta mi się nie spodoba bo mam tyle wydatków w tym roku .
DOść wesoło patrzy się na obecny prąd na jebanie po Watain, ze chujnia, nuda, melodyjki, dialogi niedobe, idź pan w chuj, a jeszcze pare lat temu wszyscy się szwedami nawzajem straszyli, hehe. Oczywiście teraz będzie, ze nie, że nigdy w życiu, ze każy od począku wiedział, że to chujnia i diskopolo, ale jak wyszedł "Casus..." to wszyscy pod tę płytę polerowali pazura do zadymienia.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Co ty pierdolisz, od poczatku było slychać, że to gówno.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Kontakt:
a nie bierzesz pod uwage mozliwosci, ze CL to byla dobra plyta, a potem zaczeli grac tak ze sie niektorym nie podoba? jak zespol wyda zajebisty album to trzeba spuszczac sie nad wszystkimi kolejnymi plytami, bo inaczej trend? niezla logika
lubie np. stary samael ale nikt mnie nie zmusi do sluchania tej rzadkiej sraki jaka wypuszczaja w ostatnichg latach - jesli to jest trendy no to trudno
lubie np. stary samael ale nikt mnie nie zmusi do sluchania tej rzadkiej sraki jaka wypuszczaja w ostatnichg latach - jesli to jest trendy no to trudno
this is a land of wolves now
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Riven
- Kontakt:
- Husar
Popre rivena. Sam w 2007 jechalem z kislem w rajtach do katowic na łatejn. Koncert byl zajebisty itd. Sworn to the dark to zajebista plytkA melodyjna ale nie pedlaska cos jak Dissection. Niestety pozniej przekroczyli ta granice i muza sie spedalizowala. Pozatym dla mnie istotne jest tez co zespol soba reprezentuje. Jak potrafi wplynac na wyobraznie i jakie emocje wywolac. Eryk od dluzszego czasu wywolije usmiech politowania. NIESTETY
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Hold your horses, partner. Idzie mi tylko o to, że abstrahując od tego, co teraz nagrywają do "Casus..." włącznie wszyscy mieli ich za wcielenie diabła niemalże, a teraz każden jeden twierdzi, że od początku wiedział, że Watain jest chujem podparty. A poza tym "Lawless Darkness" jest płytą zdecydowanie do posłuchania. Nie wybitną, nie miażdżącą, nie ziejącą mrokiem,ot taki przyzwoity zheavymetalizowany blaczek...
- vicek
bo może i jest do słuchania , ale zawsze mi się chce bardzo spać gdy płyta się kończy . Nudna ta płyta
- Husar
No tak ale z wiekiem coraz mniej czasu na sluchanie a co za tym idzie selekcja jest ostra:) natomiast ze znajomymi jak gadam nt. Watain to wszyscy dalej lubia, wiec nie wiem... Dla mnie 1-3 to zajebista muza
Live is Thrash! Thrash of the Dead!