WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: WATAIN
Vicek, odbieram ci prawo do formułowania takich opinii, dopóki nikt poważny nie wyda twojego cult of ortax, nie będziesz mieć fanów i nie zaczniesz realizować się grając koncerty i jeżdząc po świecie.
A wszystkie dotychczasowe watejny mi mniej lub bardziej przypasowały, więc i nowego chętnie posłucham.
A wszystkie dotychczasowe watejny mi mniej lub bardziej przypasowały, więc i nowego chętnie posłucham.
- Realista
- weteran forumowych bitew
nowy numer strasznie przeciętny, wokale chujowe, co to ma byc? poczekam na płytę z opinią ale nie spodziewam się jakiegoś wiekszego zaskoczenia.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- vicek
będzie wydany , ale fanów mieć nie będę i nie chce , sram na koncerty i sram na świat . Po prostu będę się cieszył że i ja będę miał swoją płytę która jest wynikiem mojej ciężkiej nie zdiagnozowanej jeszcze schizofrenii.Antychróst pisze:Vicek, odbieram ci prawo do formułowania takich opinii, dopóki nikt poważny nie wyda twojego cult of ortax, nie będziesz mieć fanów i nie zaczniesz realizować się grając koncerty i jeżdząc po świecie.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Zabawnie się czyta te amatorskie oceny. Przypomina mi to trochę grę 7 latków w piłkę - wszyscy nagle do niej dopadają i ją kopią bez ładu i składu, przewracają się i kłębią bez sensu. WATAIN jest tu jak piłka - prawie wszyscy go kopią, a on jest cały czas taki sam :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
od kiedy to milosnik akademickiej, tektonicznej, oszczednej muzyki podnieca sie takimi soloweczkami?
a, zapomnialem, to patatajskie reinkaos tez lubisz :D
a, zapomnialem, to patatajskie reinkaos tez lubisz :D
this is a land of wolves now
- Drone
Przecież czasami można dźwignąć się znad foliałów i pójść wieczorem do lunaparku :)
- Riven
- Kontakt:
@Drone
Takie ujecie problemu jest calkowicie uczciwe i je popieram. Sam niedlugo bede w lunaparku, i to takim zajebistym :). Ale Watejn musi poczekac.
Takie ujecie problemu jest calkowicie uczciwe i je popieram. Sam niedlugo bede w lunaparku, i to takim zajebistym :). Ale Watejn musi poczekac.
this is a land of wolves now
- Drone
Myślałem o narkotycznej orgii z kobietą z brodą pod ladą strzelnicy. W lunaparku szukam raczej takich wrażeń.ZłyPan pisze:Popykać z siedmiolatkami w gałę Watainem?
- Realista
Tak to jest piłka która juz nie ma p[aru łatek, balon delikatnie z niej wystaje i lada chwila pójdzie na śmieci... Ba zawsze potem jakiś rumun może nią kopać z przyjemnościa bo innej nie ma...Drone pisze:Zabawnie się czyta te amatorskie oceny. Przypomina mi to trochę grę 7 latków w piłkę - wszyscy nagle do niej dopadają i ją kopią bez ładu i składu, przewracają się i kłębią bez sensu. WATAIN jest tu jak piłka - prawie wszyscy go kopią, a on jest cały czas taki sam :)
-
- zaczyna szaleć
Husar pisze:Popre rivena. Sam w 2007 jechalem z kislem w rajtach do katowic na łatejn. Koncert byl zajebisty itd. Sworn to the dark to zajebista plytkA melodyjna ale nie pedlaska cos jak Dissection. Niestety pozniej przekroczyli ta granice i muza sie spedalizowala. Pozatym dla mnie istotne jest tez co zespol soba reprezentuje. Jak potrafi wplynac na wyobraznie i jakie emocje wywolac. Eryk od dluzszego czasu wywolije usmiech politowania. NIESTETY
LOL właśnie na tej płycie zaczęło się na poważnie jebanie z Dajsekszyn. Najsłabszy Watain. Już ten ostatni lepiej wchodzi niż to bezpłciowe gówno SttD. Fajniejszy był koncert w Warszafce w 2004, o ile mnie pamięć nie myli. Bardzo przyjazna atmosfera była :D
Na nową płytę nie czekam zbytnio, ale pewnie się obada przy okazji.
A ja myślałem, że Ty chciałbyś takiej kobiecie po prostu przyłożyć :)Drone pisze:
Myślałem o narkotycznej orgii z kobietą z brodą pod ladą strzelnicy. W lunaparku szukam raczej takich wrażeń.
- immortal93
- rozkręca się
święta prawdaMaria Konopnicka pisze:...i wszystkie płyty Motorhead są takie same, a Metallica nie różni się niczym od Slayer bo jedni i drudzy hałasują....Plastek pisze: melodyjne i nudne chujnie jak Sworn to the Dark i Lawless Darkness.
...nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie lubią wypowiadać się na tematy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Przesłuchaj ten "Lawless Darkness" jeszcze 500-600 razy wróć tu i przeproś. Zdecydowanie jedna z najlepszych płyt black metalowych ostatnich 10 lat.
- Plastek
- Kontakt:
Głuchy impotent strikes back!Drone pisze:Zabawnie się czyta te amatorskie oceny. Przypomina mi to trochę grę 7 latków w piłkę - wszyscy nagle do niej dopadają i ją kopią bez ładu i składu, przewracają się i kłębią bez sensu. WATAIN jest tu jak piłka - prawie wszyscy go kopią, a on jest cały czas taki sam :)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
ja słuchałem kilka razy ale nie pykło, natomiast ja widzę w nowym kawałku potencjał, jest o wiele lepszy wokal i gitary lepiej brzmią , może coś z tego będzieimmortal93 pisze:święta prawdaMaria Konopnicka pisze:...i wszystkie płyty Motorhead są takie same, a Metallica nie różni się niczym od Slayer bo jedni i drudzy hałasują....Plastek pisze: melodyjne i nudne chujnie jak Sworn to the Dark i Lawless Darkness.
...nie bardzo rozumiem dlaczego ludzie lubią wypowiadać się na tematy, o których nie mają najmniejszego pojęcia. Przesłuchaj ten "Lawless Darkness" jeszcze 500-600 razy wróć tu i przeproś. Zdecydowanie jedna z najlepszych płyt black metalowych ostatnich 10 lat.
-
jak dla mnie wokale w tym kawałku zasysają kule. sucho, zero jadu, eryś brzmi jakby miał astmę. chyba się trochę zniszczył na tych setkach koncertów
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Podobno ten wokalista z BoP zalozyl studio graficzne, tak pozazdroscil erikowi rysowanych logosuw. Wiec
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;