Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
http://www.aggr.pl/index.php?products=p ... prod_id=48Drone pisze:A panowie malkontenci to w co się ubierają?
Wtedy zakłada defenderaDeathless King pisze:Na koncerty na ktorych boisz sie wchodzic pod scene tez ja ubierasz?
Jesli potzrebowales dluzszej chwili zeby skapowac co mnie rozsmieszylo, to proponuje tytana intelektu poszukac przed lustremAlsvartr pisze:Ale co to ma do rzeczy?
Edit: a no tak, "Aggressive" na plecachAle zakumałeś, że to nazwa firmy jest nie?
No ale jeśli noszenie takiej bluzy oznacza dla ciebie, że automatycznie trzeba dawać w ryj każdej napotkanej osobie, to gratuluję, tytanie intelektu
whateverDeathless King pisze:Oczywista naditerpretacjaNigdzie nie powiedzialem, ze chodzac w takiej bluzie (tak, znam firme) musisz kazdemu dawac w gebe. Po prostu rozsmieszyla mnie bluza "Agressive" polaczona z wypowiedzia ze "Karłem nie, jestem porpostu dość szczupły (...) przyszedłem tam posłuchać dobrej muzyki a nie wylądowac na erce po 5 minutach zabawy."
Skojarzylo mi się to z nastoletnimi gangsta w bluzach JP, ktorzy spierdalaja na sam widok policjiCzysty komizm sytuacyjny, understood?
Niestety. A znalezienie t-shirta, który nie jebie na kilometr wioską graniczy z cudem.[V] pisze:90% metalowego merchu ssie pale.
Ee tam, do topicu o Behemoth jeszcze dalekoHeretyk pisze:z cudem też graniczy w tym topicu znalezienie postów odnoszących się stricte do twórczości DsO, a żeby miały one jeszcze jakiś sens... to już prawie niewykonalne.
kurwa, nie ma chyba drugiego tak zasranego tematu
Fajne rzeczy robią, choć to w sumie taka podróba Thor Steinar.Alsvartr pisze:http://www.aggr.pl/index.php?products=p ... prod_id=48Drone pisze:A panowie malkontenci to w co się ubierają?
haha.zgadzam sie w zupelnosci.zekke pisze:nastepne gowno. wyglada jak worek dla swin ze stadionu. 'aggresive doberman' nosz kurwa, lol. nakladacie takie gowno idac do pracy/sklepu/kobiety?
No. Nie każdy lubi popierdalać non stop w eleganckich garniturach jak zawsze elegancki i wysublimowany pan zekkezekke pisze:nastepne gowno. wyglada jak worek dla swin ze stadionu. 'aggresive doberman' nosz kurwa, lol. nakladacie takie gowno idac do pracy/sklepu/kobiety?