WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: WATAIN
ten kawałek to taka trzecia liga - poziom najlepszego tworu Moonspell :D
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
Bardzo dobry ten kawałek . Przyjemnie posłuchać jak ten zespół rozwija się z płyty na płytę :)vicek pisze:http://www.metalsucks.net/2013/07/17/wa ... l-a-child/ nowy song
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Przypomina mi się casus "Reinkaos". To może być podobny młot na pozerów.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
-
- weteran forumowych bitew
Dużo cukru i momentami podejrzane disco-rytmy w perkusji, ale numer w zasadzie nie wadzi, słuchać się da. Taka blackmetalowa coca-cola, jak poprzednio.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- vicek
- zahartowany metalizator
Virtol teraz ty pokaż swój najlepszy utwór bop chętnie posłucham i sprawdzę czy drone nas dobrze ocenił
- Lykantrop
Wychodzi na to, że lepiej już sobie kupić ostatni BoP niż nowy Watain. Skoro nie widać, ani nie słychać różnicy to po co przepłacać?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
no ja pamiętam raz słuchałem bopa z youtube to byłem nawet rozjebany jednym kawałkiem , ale nadal mnie śmieszy ich nagranie z koncertu . Plucia , biczowania. Moc
-
widać różnicę, hierophant jest bdb!!!! :-)))), a ich nowe numery nieLykantrop pisze:Wychodzi na to, że lepiej już sobie kupić ostatni BoP niż nowy Watain. Skoro nie widać, ani nie słychać różnicy to po co przepłacać?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
nie obraz się , ściągam tą płytę obczaję i zrobię szczerą recenzjeVitriol pisze:widać różnicę, hierophant jest bdb!!!! :-)))), a ich nowe numery nieLykantrop pisze:Wychodzi na to, że lepiej już sobie kupić ostatni BoP niż nowy Watain. Skoro nie widać, ani nie słychać różnicy to po co przepłacać?
-
jak ci się nie spodoba to już nigdy cie nie zacytuję na forum i zrobię wjazd na chatę :(
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
dobra tylko dla jasności ty tam wokale robisz , gitary ?
-
wokale
-
- postuje jak opętany!
E tam. Na koncertach BoP oprócz plucia i biczowania jest moc innych atrakcji: m.in. śfińska krew, bicie dziewczyn i niegranie "ostatecznego rozwiązania".vicek pisze:no ja pamiętam raz słuchałem bopa z youtube to byłem nawet rozjebany jednym kawałkiem , ale nadal mnie śmieszy ich nagranie z koncertu . Plucia , biczowania. Moc
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ej, ale mogliby się nie wygłupiać i swój kawałek wrzucić, a nie wspólne nagrywki z Amon Amarth. Ach to szwedzkie poczucie humoru.
-
- rasowy masterfulowicz
Obsysa ten kawałek okrutnie, gdzie oni jaja zgubili? Pierwsze co mi przyszło na myśl przy początku utworu to Lifelover, później było tylko gorzej. Dla odtrucia puscilem sobie Opus Dei z CL i nie mogę zrozumieć jaki taki zespół mógł się tak stoczyć.
Hierophant lublinskiego bliźniaka lepszy od wszystkiego co Watain nagrał po CL. Serio.
Hierophant lublinskiego bliźniaka lepszy od wszystkiego co Watain nagrał po CL. Serio.
KVLT lizania CZASZKI
- Drone
Dobra, czas posłuchać tego nowego WATAIN. Zobaczymy, czy taki słaby faktycznie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- w mackach Zła
a singiel taki fajny był
Tak to jest jak ktoś słuchając black metalu zanadto zaabsorbowany jest formą tej muzyki, a zupełnie nie dostrzega jej substancji. Wówczas łatwo jest postawić Vesanię przed Mortuary Drape, albo nie doceniać wspomnianego "Reinkaos", doskonałego "Lawless Darkness" czy "With Hearts Toward None" (te płyty poniekąd mają sporo wspólnego), a podniecać się Behemothem.Drone pisze:Przypomina mi się casus "Reinkaos". To może być podobny młot na pozerów.